Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Progressief Den Bosch

Over de partij

Voor de aankomende gemeenteraads-verkiezingen is Den Bosch een politieke partij rijker. Het gaat om de nieuwe partij: Progressief Den Bosch. Progressief Den Bosch zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan. Creativiteit, gemeenschapszin en lef voeren de hoofdtoon. Progressief Den Bosch vindt dat het huidige beleid in Den Bosch veel weg heeft van lauwe pap. Er is geen durf en weinig visie en iedereen klimt bij elkaar op schoot. Progressief Den Bosch zal de Bossche politiek zeker minder saai, ambtelijk en bureaucratisch maken. Met name vindt Progressief Den Bosch dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier hebben zij gezorgd voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.
Home | Profile | Archives | Friends

Partijprogramma Online - Progressief Den Bosch - 21:46, 5/1/2006

PARTIJ PROGRAMMA


 

NU ONLINE!

klik op de link hiernaast voor meer informatie


Post Comment

Untitled Comment - 12:20, 9/1/2006

Ha Ralph,
ik moet zeggen, helemaal geen onaardig programma.
Wat ik wel jammer vindt is dat je met deze mensen geen zetel zult gaan winnen. Dat staat nagenoeg vast.
Advies: stop met ludieke acties tenzij je die combineert met een intiatief waarin serieuse inhoud wordt ontwikkeld. Organiseer eens een debat over het gebrui van de binnenstand bijjvoorbeeld, en nodig andere partijen uit. Maar bereid je persoonlijk wel extreem goed voor, want zoals je het in de verkaderfabriek deed wordt je afgeslacht....
Het beste..

Posted by Anonymous

Verkiezingsprogramma - 09:00, 11/1/2006

Ralph, dat je je hard wilt maken voor FC Den Bosch vind ik niet eens onaardig. Wat ik je wel wil meegeven is dat als je de naam van Gemeente 's-Hertogenbosch, in jou geval Den Bosch, eraan wilt koppelen dat je eerst eens een hartig woordje zult moeten wisselen met de boys die het nog steeds nodig vinden om een confrontatie uit te lokken met supporters van de tegenpartij. De schaamteloze voorstelling tegen Roda JC nog vers op het netvlies! En dan was dit nog een thuiswedstrijd. Staat de gemeente dan ook garant voor de schade? Dit soort taferelen houdt mij tegen om ook uitwedstrijden te volgen. Ik schaam mij er persoonlijk voor.

Posted by Een seizoenskaarthouder

Partijprogramma - 11:08, 11/1/2006

Eerlijk is eerlijk, tegen de verwachting in een prima partijprogramma. Fris van de heup, om het zo maar eens te zeggen. Mijn zegen hebben jullie.

Posted by Joyce
Last Page Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer