Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Progressief Den Bosch

Over de partij

Voor de aankomende gemeenteraads-verkiezingen is Den Bosch een politieke partij rijker. Het gaat om de nieuwe partij: Progressief Den Bosch. Progressief Den Bosch zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan. Creativiteit, gemeenschapszin en lef voeren de hoofdtoon. Progressief Den Bosch vindt dat het huidige beleid in Den Bosch veel weg heeft van lauwe pap. Er is geen durf en weinig visie en iedereen klimt bij elkaar op schoot. Progressief Den Bosch zal de Bossche politiek zeker minder saai, ambtelijk en bureaucratisch maken. Met name vindt Progressief Den Bosch dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier hebben zij gezorgd voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.
Home | Profile | Archives | Friends

Rode kaarten voor politici - Boschtion.nl - 12:49, 20/12/2005

Vandaag ontvangen alle Bossche raadsleden en wethouders voor aanvang van de raadsvergadering een rode kaart. Deze worden uitgereikt door de aanstormende politici van Progressief Den Bosch.

Progressief Den Bosch heeft twee scheidsrechters goedgekeurd die de Bossche politici de rode kaart zullen voorhouden. Progressief houdt alle Bossche politici verantwoordelijk voor het vergroten van de kloof tussen de kiezer en de politiek in `s-Hertogenbosch. Er is naar hun mening de laatste jaren heel veel gesproken over beton en weinig over mensen, Progressief vind dat de raadsleden met meer passie voor de stad en de Bosschenaren moeten hebben.

 

De rode kaarten actie is het begin van de campagne van Progressief Den Bosch. Een nieuw vooruitstrevend en links collectief dat als lijsttrekker kunstenaar Ralph Posset naar voren zal schuiven. Progressief Den Bosch zal zich de komende maanden flink gaan roeren in het Bossche landschap. Voornaamste uitgangspunt is het terugbrengen van de politiek naar de burger. De meeste Bosschenaren voelen zich niet vertegenwoordigt door de huidige politieke partijen. Progressief Den Bosch zal proberen hierin verandering te brengen.


Post Comment

Wanneer inhoud?? - 10:43, 24/1/2006

Dag Ralph,
vlammetjes uitdelen?
Wanneer kom je nou eens met inhoud???
Ik sta echt te popelen.
En wanneer reageer je nou eens op de weinige posts op dit forum?
Steven

Posted by Anonymous
Last Page Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer