Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Progressief Den Bosch

Over de partij

Voor de aankomende gemeenteraads-verkiezingen is Den Bosch een politieke partij rijker. Het gaat om de nieuwe partij: Progressief Den Bosch. Progressief Den Bosch zal een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan. Creativiteit, gemeenschapszin en lef voeren de hoofdtoon. Progressief Den Bosch vindt dat het huidige beleid in Den Bosch veel weg heeft van lauwe pap. Er is geen durf en weinig visie en iedereen klimt bij elkaar op schoot. Progressief Den Bosch zal de Bossche politiek zeker minder saai, ambtelijk en bureaucratisch maken. Met name vindt Progressief Den Bosch dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier hebben zij gezorgd voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer te allen tijde trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.
Home | Profile | Archives | Friends

Nieuwe Partij - Boschtion - 12:27, 9/10/2005

Voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2006 zal in `s-Hertogenbosch een nieuwe politieke partij meedoen. Initiefnemer van deze partij is kunstenaar en galariehouder Ralph Posset. De partij, Progressief Den Bosch, wil een duidelijk links en vooruitstrevend beleid voorstaan waarin creativiteit, gemeenschapszin en lef de hoofdtoon voeren. De nieuwe partij vindt dat het huidige beleid veel weg heeft van "lauwe pap". De partij wil de politiek minder saai maken en er voor zorgen dat er weer meer lef komt in de besluitvorming, waarbij er minder ruimte is voor ambtelijke en bureaucratisch regeltjes.

Progressief Den Bosch vindt dat Groen Links en de PVDA de laatste jaren een starre conservatieve koers hebben gevolgd. Op geen enkele manier zouden zij gezorgd hebben voor een linkse tegenhanger binnen het huidige college. Het bezetten van het pluche lijkt, belangrijker dan het uitvoeren van de uitgangspunten van deze partijen, aldus de partij. Progressief Den Bosch belooft de Bossche kiezer ten alle tijden trouw te blijven aan haar progressieve idealen. Zelfs in een eventuele coalitie.

In haar partijprogramma zal de nieuwe telg van de Bossche politiek veel aandacht besteden aan het creatief oplossen van problemen. De stad moet teruggegeven worden aan de Bosschenaar. Progressief Den Bosch vindt dat de Bossche politiek verantwoordelijk is voor het kweken van gemeenschapszin, voor het bevorderen van ontmoetingsplaatsen en het betaalbaar houden van sociale woningen.
Ook vindt dat er een goed opvangnet moet zijn voor sociaal zwakkeren en de veiligheid een taak is die elke partij aan het hart moet gaan. Ook wil de partij dat jongeren nu eens echt een plek krijgen in de stad en niet telkens worden genegeerd.

Naast Posset, als lijsttrekker, is er een denktank van een vijftal personen en een tiental enthousiastelingen die hand en spandiensten verrichten of gaan verrichten.


0 Comments | Post Comment

Bossche Kunstenaar Begint Politieke Partij - Omroep Brabant - 12:00, 9/10/2005

DEN BOSCH - Kunstenaar Ralph Posset uit Den Bosch is een eigen politieke partij begonnen. Hij wil volgend jaar met Progressief Den Bosch meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Hij noemt zijn partij links en vooruitstrevend en is zelf de lijsttrekker. Posset richtte de partij samen met drie anderen op en heeft een denktank van vijf mensen.

Posset kwam vorig jaar in het nieuws doordat hij tientallen dildo's neerzette in de binnenstad van Den Bosch. Hij protesteerde daarmee tegen de truttigheid in de stad.

 


0 Comments | Post Comment
Last Page Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer