Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Pro Rights Foundation

Description

Pro Rights Foundation is opgericht om in strijd te gaan met de huidige politieke situatie op Curacao.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

MFK ontdekt taperecorders in kantoren:

WILLEMSTAD - MFK heeft taperecorders ontdekt in hun kantoren. Dit is een schending van onze rechten. Wij keuren de plaatsing van de taperecorders zwaar af. De plaatsers verdienen dan ook hun straf. Maar toch kan dit waardevolle informatie opleveren. En misschien het mysterie oplossen van beschuldigingen van omkopingen gericht naar de MFK.

Posted: 22:31, 5/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Pro Rights Foundation op Youtube:

WILLEMSTAD - Pro Rights is nu ook te vinden op Youtube. We hebben gelijk onze oprichtingstoespraak opgenomen en veranderd in een video, die video staat nu op Youtube. Ons kanaal heet ProRightsFoundation. Hou ons daar ook op de hoogte!

Posted: 22:25, 5/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Schending van mensenrechten:

WILLEMSTAD Een scheuring in de Curacaose politiek. De ene koopt om, de andere discrimineert. Het is onderhand zo erg dat het het volk teveel wordt. Daarom de oprichting van de Pro Rights Foundation, doormiddel van het internet proberen wij om de bestaande politiek te beinvloeden. Daarvoor is steun nodig. Kunnen wij daar op rekenen? Daarom de volgende boodschap: Bepaal niet in 20 minuten waarop u gaat stemmen. Laat deze unieke kans ook niet voorbijgaan. Kies op een verantwoorde manier, kijk vooral naar uw mening, en dan pas naar de mening van de politieke partijen. ZET IN UW AGENDA: 19 OKTOBER NAAR DE STEMBUS!!

Posted: 20:15, 5/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer