Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Proud to be me Home | Profile | Archives | Friends
Mijn blog waarop ik mijn leven beschrijf.

Beginnede blogger21/3/2014

Nou, zoals de naam als zegt, dit is mijn eerste stukje, ik begin als blogger. Ik zit in de derde klas van Havo. Het derde jaar is een moeilijk jaar voor mij. Ik begin met bloggen omdat ik alles wil opschrijven. Misschien niet voor andere, maar het is wel belangrijk voor mijzelf. Op het moment heb ik mijn haren rood geverfd. Mijn natuurlijke kleur is blond.

Vandaag was mijn eerste dag na de carnavalsvakantie op school. In de vakantie heb ik mijn haren geverfd. Veel leuke reacties kreeg ik niet, maar helaas verwachtte ik het ook wel. Iedereen kent het wel, meeloperig gedrag. Ik word er helemaal gek van... Ze vinden me ''anders'' , ''raar'' , ''vreemd''. Maar in mn gezicht is het altijd leuk, lief en aardig. Verschrikkelijk. Misschien ben ik anders, ik bedoel, ik heb ook wel een andere stijl, ben ook geen meisje meisje. Maar niemand is perfect. Toch? Ik zou zo graag erom willen janken, maar ik houd mezelf sterk. Ik ben trots op mezelf zoals ik ben. Ik ben tenminste mijzelf. Mijn ouders zeggen vaak dat ik voor mijn 14 jarige leeftijd erg volwassen ben, en denk. Ze vinden dat ik over veel dingen al kan meepraten, op de goede manier, van wat andere vriendinnen van mij nog niet hebben. Natuurlijk maak ik ook lol zoals het hoort. Maar school zit niet mee. Allemaal mensen om me heen die me negetieve energie geven. Ik doe alsof het me niet boeit, en het boeit me ook niet in de zin van dat ik ga veranderen, maar het doet me toch wel wat. Ik denk dat dit gedoe is gekomen doordat mijn "beste vriendin" en ik ruzie kregen. Dat kwam door iets wat nergens op sloeg maar ik krijg de schuld van iets wat helemaal niet gebeurt is. Ze heeft dingen verteld aan de jongens waar ik goed mee omging, en de dingen die ze heeft verteld zijn dus ook wel echt dingen waarbij ik heel gemeen lijk. En aangezien deze leeftijd veel meeloperig gedrag wordt vertoont, doen veel mensen waar ik eerst goed mee omging gemeen tegen me. Altijd jammer, maar ik ben er wel achter gekomen dat mijn cijfers voorop staan en er maar weinig mensen te vertrouwen zijn.

Over een week ga ik op uitwisseling naar Turkije. Ik ga met een groep van ongeveer 20 leerlingen. Mijn Turkse partner is erg aardig. Het is een meisje van 15 jaar en ze woont in een groot gezin. Ik ben erg benieuwd en heb er super veel zin in. Twee goede vriendinnen van mij gaan ook. Kan niet wachten!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

What the fuck12/3/2014

Waarom zijn mensen zo moeilijk ... Of ben ik degene die moeilijk doet? Word ik nou onzeker? Waarom..? Mijn vriendinnen zijn stuk voor stuk allemaal lieve meiden, maar even serieus, kan ik ze wel vertrouwen? Zo raar allemaal. Vandaag merkte ik dat ik jaloers was ofzo. Iedereen is wel eens jaloers, maar ik vond het niet echt leuk. En ik zou niet weten wat ik eraan moet doen. Ik word best wel verdrietig als ik denk aan het feit dat ik ineens heel weinig mensen meer vertrouw, en dat elke keer als iets goed gaat, als ik gelukkig ben, er ook weer iets is wat het kapot maakt. In dit geval dus een van de personen die het dichts bij mij stond. Mijn beste vriendin. Nooit verwacht dat ik ooit zou zeggen dat ik haar haat, maar ik ben serieus, ik haat haar echt. Ik weet nog steeds niet what the fuck ik verkeerd heb gedaan, en ineens doet ze dom tegen me. Ze probeert de klas tegen me op te steken. Ik wil niet zeggen dat ik eerst 'populair' was maar het liep gewoon eindelijk lekker tussen mij en de hele klas. Het was echt gezellig en ik had dat echt gemist omdat daarvoor ook allemaal drama en meeloperig gedrag was. En nu dus weer. Ik ben erachter gekomen dat ze achter me rug om tegen iedereen verteld heeft dat ik haar heb laten vallen, dat ik haar gebruikt heb voor de roddels (dus dingen die zij tegen me vertelde, zou ik dus aan andere mensen door verteld hebben) wat dus helemaal niet zo is. En owja, ik zou ook gemeen tegen haar doen. Terwijl zij degene was die mij ineens negeerde. Maar ze speelt het goed, want iedereen gelooft haar en vind mij de slechterik. Opzich ook wel te begrijpen, ik zou als ik iemand anders was er ook zo over denken, want hoe ze het verteld heeft is ook heel gemeen. Maar ze draait het juist allemaal om. Ik weet wel beter gelukkig, ben er wel helemaal klaar mee. Meestal kan ik mensen wel snel vergeven en het ook gewoon vergeten, maar dit niet. Als ze zo door blijft gaan ben ik echt bang dat ik haar een keer sla ofzo. Omdat ik best wel last heb van woede aanvallen, heb ik het gevoel dat ik ook een keer tegen haar los barst. Ik probeer me in te houden en sinds dit aan de gang is heb ik ook geen woord aan haar vuil gemaakt. Ik ben er zo ontzettend boos om, dat is echt niet te geloven. Maar dit mag niet onder mezelf lijden, ik moet verder gaan en het leuk hebben met de mensen waarmee het nu wel goed gaat.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer