Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Doping

Home - Profile - Archives - Friends

Laatste dag 24/04

Posted on 24/4/2007 at 11:33 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vandaag hebben we rond 9u afgesproken op school om de laatste hand te leggen aan onze opdrachten, en onze poster te laten afdrukken. Tegen 13.00u zal alles af moeten zijn dus er zal toch nog even goed doorgewerkt moeten worden.

Nu nog alles in gereedheid brengen voor de jury en afwachten maar!


Groepsnaam + Poster

Posted on 21/4/2007 at 19:20 - 1 Comments - Post Comment - Link

Een nieuwe naam is gekozen,
XTD (eXtreem Tegen Drugs) is verleden tijd en wordt opgevolgd door Daily Dose. Logo blijft hetzelfde.
De poster is ook aangepast en kan maandag opgevuld worden met inhoud.


Interview

Posted on 21/4/2007 at 19:08 - 0 Comments - Post Comment - Link

Interview met een deskundige...

Op korte tijd toch nog een deskundige kunnen contacteren. Onze eerste keuze was Paul Keysers, redacteur bij Ché, en gespecialiseerd in dopingaffaires. Paul schreef in het verleden een boek over doping en begin juni komt zijn nieuw boek uit: Doping²
Omdat onze afspraak uiteindelijk niet kon doorgaan vanwege zijn drukke agenda moesten we dus op zoek naar een andere deskundige. Eigenlijk een geluk bij een ongeluk want onze tweede deskundige, Paul Nijs, is sportdokter, geeft les aan de UA en was in het verleden de vertegenwoordiger van apothekers in de Anti Doping Commissie die begin jaren '90 is opgedoekt.

Aangezien dr. Nijs heel veel weet over ons thema hebben we onze vragen dan ook aangepast zodat we echt meer te weten kwamen over de doelgroep van onze campagnes en de boodschap die gebracht moet worden. Dat dr. Nijs een deskundige is hebben we zelf kunnen ondervinden:
Een 10-tal vragen voorbereid, maar vanaf de eerste vraag wisten we dat we ruim aan onze 10 minuten zouden komen. We worden echt overladen met nuttige informatie.


Dag 2

Posted on 19/4/2007 at 20:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dit is eigenlijk de eerste echte dag van de exploratieweek. Vandaag hebben we ons vooral bezig gehouden met de taakverdeling en wie wat zal doen. Een klein uurtje later was er beslist wat er zou gaan gebeuren en zijn we aan onze opdrachten begonnen.

Er werd gewerkt aan de vragen voor het interview en natuurlijk het zoeken naar de geknipte persoon om het interview van af te nemen, en zal de presentatieposter deels afgewerkt moeten zijn tegen morgen. Het enige probleem dat nog voorhanden was, was het zoeken naar een groepsnaam. Eens dat opgelost was stond er ons al iets anders te wachten.

Om 13.00u hadden we namelijk een afspraak met onze begeleider voor deze exploratieweek om de verschillende opdrachten te bespreken en te horen hoe ver we al stonden met onze werkjes. Na een kleine twintig minuten zat de bespreking er al op en wisten we toch al vrij goed welke richting we uit wilden met de hoofdopdracht. Na deze meeting verdeelden we nog wat taken om dan morgen te kunnen voorleggen en zo makkelijk aan de opdrachten te beginnen.

Na het bedenken van de groepsnaam was het tijd om aan het logo en de posterpresentatie te beginnen. Dit is het voorlopige resultaat:
Tot morgen!

Dag 1

Posted on 18/4/2007 at 18:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dag 1:
We zullen beginnen met ons kort even voor te stellen.
Onze groep werkt deze week rond het thema "Dopingpreventie: voor wie en waarom".
We veronderstellen dus dat we heel wat onderzoek zullen moeten doen naar bestaande
campagnes, de impact ervan, de doelgroep, ... en dit te verwerken in allerhande taken.
Ons groepje bestaat uit volgende leden, allen uit de klas 1CMd:
   - Hense Hans
   - Maes Inge
   - Lemmens Robin
   - Heylen Annelies
   - Daelemans Bob
   - Brabants Joris
   - Danielen James


Veel valt er momenteel nog niet te vertellen over deze taken. Na de info die we kregen
van mevr. De Greef hebben we een korte planning gemaakt voor de komende uurtjes.
Vandaag probeert iedereen een aantal groepsnamen te bedenken + eventuele slogan en mailt ze door naar iedereen. Het weblog wordt aangemaakt en wordt ingevuld met de info van vandaag.

Morgen komen we in de voormiddag samen om naam + slogan te kiezen, taken te overlopen en te verdelen. Morgen om 13u hebben we een afspraak met onze begeleider.

Morgen meer...


Hosting door HQ ICT Systeembeheer