Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Psoriasis - Over behandeling en constitutioneel eczeem

Ontspannen herstellen op kuurvakantie met Sky Health Club

00:29, 4/5/2011 .. 0 comments .. Link
Ook voor mensen die hulp bij alcoholisme hebben ontvangen organiseert Sky Health Club kuurvakanties. Een alcoholverslaving heeft desastreuze gevolgen op relaties en het (sociale) leven van mensen en hun omgeving. De vakanties die Sky Health Club aanbiedt richten zich op mensen die in Nederland behandeld zijn voor alcoholafhankelijkheid en na deze intensieve periode toe zijn aan rust en bezinning alvorens verdere stappen te maken in hun leven. Middels haar kuurvakantie biedt Sky Health Club mensen de mogelijkheid deze moeilijke periode af te ronden in een frisse inspirerende omgeving.

Vergezeld door een team van medici vliegen reizigers richting het subtropische Bonaire. Eenmaal aangekomen checken zij in bij een ocean front suite in het Plaza Resort. Dit resort heeft een privé zandstrand waar men ongestoord van zon en zee kan genieten.

In de twee weken op Bonaire komen passagiers helemaal tot rust. Met de kuurreis van Sky Health Club genieten reizigers van al de voordelen van een combinatie van herstel en vakantie in een bijzonder aangename omgeving. Het milde, subtropische klimaat van Bonaire geeft de reizigers de gelegenheid om volledig te ontspannen. Een deskundig psycholoog biedt gedurende de twee weken van het verblijf professionele ondersteuning met individuele behandelingen.

Op Bonaire kunnen reizigers een uitgebreid programma volgen. Men heeft de keuze uit diverse culturele, sportieve en toeristische activiteiten. Bonaire is een paradijs voor watersporters en reizigers kunnen dan ook volop genieten van diverse watersportactiviteiten.

Dankzij de professionele begeleiding van het Sky Health Club team bieden de kuurvakanties uitmuntende recreatiemogelijkheden. Ook passagiers die slecht ter been zijn of aan een rolstoel zijn gebonden kunnen volop genieten van activiteiten op Bonaire. Doordat de medische programma's tot in de puntjes zijn verzorgd, genieten ook partners van een onbezorgde, gevarieerde en ontspannen vakantie.

Sky Health Club
Sky Health Club biedt kuurvakanties voor mensen die herstellen van chronische (lichamelijke en psychische) problemen (eczeem behandeling, burnout behandeling). Voor deze groep mensen is het vaak niet of nauwelijks mogelijk om van een vakantie te genieten, omdat de medische zorg die benodigd is om van een onbezorgde vakantie te genieten, niet op locatie aanwezig is. Sky Health Club weet hoe zwaar de gevolgen van een ziekte, psychische aandoening, of verslaving op patiënten, hun partners of de omgeving kunnen zijn en heeft om deze reden op Bonaire een deskundig medisch team klaar staan om deze groep mensen te assisteren tijdens hun vakantie. Op deze manier combineert Sky Health Club optimale zorg met een onbezorgde vakantie.

Behandeling burn out op Bonaire met Sky Health Club

15:02, 10/3/2011 .. 0 comments .. Link
Op een tropisch eiland genezen van fysieke en mentale problemen. Dit staat in de brochure van medische reisorganisatie Sky Health Club (www.skyhealthclub.com/nl). Het is de eerste reis waarbij ook partners van patiënten actief worden betrokken bij het intensieve proces van genezing. Sky Health Club richt zich op patiënten die aan het eind van hun hersteltraject zijn en hun partners.

Zo zijn er vakanties voor reizigers die herstellen van een operatie, chemotherapie of mastectomie. Reizigers die in Nederland burn out behandeling, depressie therapie of hulp bij alcoholverslaving volgen maken tijdens hun Care vakantie in alle rust een nieuwe start. Reizigers met huidaandoeningen (psoriasis, eczeem) genieten van individuele huidtherapie en laten hun eczeem behandelen middels het effect dat het gunstige klimaat heeft op hun huid.

De partner van een patiënt speelt een essentiële rol bij de medische groepsreizen van Sky Health Club. In het huidige zorgaanbod van herstel wordt de situatie van de partner veelal onderschat, terwijl deze doorgaans onder hevige emotionele druk staan.

In sommige gevallen komen patiënten in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. De kuurvakanties van Sky Health Club vallen binnen het revalidatieproces en medicijnen, hulpmiddelen en verpleging en fysiotherapie komen in aanmerking voor vergoeding zolang dit op doktersvoorschrift gebeurt. Het is niet vooraf te zeggen of alle reizigers in aanmerking komen voor vergoeding. Dit kan per zorgverzekeraar, zorgpolis en dekkingspakket verschillen.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Ontspannen herstellen op kuurvakantie met Sky Health Club
Behandeling burn out op Bonaire met Sky Health Club

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer