Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Punjabi Movies

Home - Profile - Archives - Friends

Punjabi Movies Online - Bekijk snel uw filmpjes op het web!

Posted on 8/6/2012 at 10:48 - 0 Comments - Post Comment - Link

Bekijk hier de beste Punjabi Movies Online. U vindt hier alle Punjabi Movies. De films zijn op HD kwaliteit. Bekijk alle trailers en wallpapers van de komende films. U vindt hier ook alle beroemde kunstenaars en Punjabi Punjabi actrices, zoals Neeru Bajwa en Mandy Takhar. Ook kunt u hier vinden alle informatie over de hoofdpersonen en over de verschillende films. Naast Punjabi Movies zie je ook Hindi Films op topkwaliteit! Er is veel informatie over de beroemde zangers uit India, zoals gippy Grewal en Geeta Zaildar. Beide zangers beginnen Punjabi films te maken.

De zanger gippy Grewal heeft al gespeeld in 2 films. Hij had gespeeld bij Mel Karade Rabba (2010) en Jihne Mera Dil Luteya (2011). Beide films waren een groot succes in India. De zanger is nu heel bizzy met het maken van een nieuwe film!

Snel Punjabi filmpjes bekijken? :

Klik op "Watch Now" en zie je favoriete film. Elke Punjabi Film wordt gepubliceerd op de website. Bekijk ook de Hindi films. Geef uw commentaar op de video's. Een van de beste video's op het moment zijn: Yaar Anmulle, Mirza The Untold Story, Jihne Mera Dil Luteya en Pure Punjabi. Een van de grootste acteur van India is Babbu Maan. Hij had publiceerde vele films, zoals: Hawayein (2003), Rabb Ne Banaiyan Jodiean (2003) Hashar (2008) A Love Story, Hero Hitler In Love (2012). Hij had ook een naam aankomende film: Desi Romeos. Bekijk meer trailers van de aankomende Punjabi Movies en bekijk de films op de beste kwaliteit! Geniet van alle verschillende video's. Ook Geef ons feedback over de website! Bekijk ook de Hindi films. De beste video's van Bollywood, veel plezier!

Ultieme films uit India gepresenteerd :

Wacht niet langer en bekijk de nieuwste Hindi films in HD-kwaliteit. Lees meer over uw meest favoriete acteurs en actrices als: Akshay Kumar, Kareena Kapoor en Sanjay Dutt. Naast de films, kunt u ook comedy op de website. Geniet van de heldere kwaliteit van de films. Een van de grootste acteurs van Bollywood genoemd Sharukh Khan. De acteur is gestart op zeer jonge leeftijd met acteren. Het was zijn droom om te schitteren op het podium en het is zeker gelukt!

De cultuurverschijnselen :

India is een multicultureel land waar verschillende culturen samenleven. De belangrijkste taal is het Hindi, dat is de meest gesproken in het land. Naast Engels en Hindi worden ook gesproken Nepali. De hoofdstad van India is New Delhi, maar de grootste stad is zeker Mumbai.

India heeft veel vakantie, maar de grootste is Divali. Het feest wordt ieder jaar gevierd door de Indiase en Surinaamse mensen. In India zijn er 1,6 miljard mensen wonen. In India, deze populaties leven samen: hindoes, moslims, christenen en sikhs.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond media en films en volg ons op Facebook en Twitter. Laat ons uw feedback en opmerkingen over de website. Gewoon met ons te delen 24/7

Hosting door HQ ICT Systeembeheer