Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Pascal van Spanje


opdracht nederlands

Home | My Profile | Archives | Friends

de afsluting

Posted at 07:41 on 24/9/2014

RHENEN - Vandaag moeten wij ons project inleveren, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik vind het in ieder geval een heel leuk project, waar ik eerst het nut niet van in zag.

 

Pascal van Spanje

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

de werkdag

Posted at 07:24 on 23/9/2014

LEERSUM - voor vele jongens is het een werkdag waaronder voor vv. HDS spelers Jasper van der Laan, Pascal van Spanje en Heiko Neelle. Pascal en Jasper die te zien zijn bij de Albert Heijn in Leersum vanaf 18:00 en Heiko Neelle werkt na sluitingstijd namelijk om 20:00 ze kijken uit naar een wedstrijd tegen SVF A1. Waar mogelijk Eric Janssen er niet bij is wegens vakantie en Mathijs Hovestad ook niet bij is wegens een familiefeest. als beide trainers er niet zijn zou Levi van der Grift die nog 4 weken is uitgeschakeld die coach taken zal overnemen. van der Grift die ook de training van woensdag overneemt. de jongens van de A1 vinden het een schande dat de 2 trainers er zaterdag niet bij zijn ! dit komt doordat ze vinden dat de trainers er gewoon bij moeten zijn.

 

Pascal van Spanje

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

de teleurstelling

Posted at 21:55 on 22/9/2014

LEERSUM - de eerste schooldag is weer begonnen en ook de eerste trainingsdag begint. de spelers van vv. HDS A1 baalde van het gelijkspel in Amersfoort noord ze wisten dat er meer in zat. De training was een zware training van Mathijs Hovestad die de Leersummers weer een millitaire training geven de spelers beetten in het stof daarvoor, maar bleven positief naar elkaar. ook zijn er een paar spelers die meemogen doen met HDS onder 23 - CDW onder 23 de spelers zijn: Gerwin Loef, Laurens van Dijk, Sebastiaan van der Berg, Heiko Neelle, Jasper Nijhuis en Kevin Slot. Kevin waar niemand van had verwacht wegens zijn slechte motivatie om te voetballen.

 

Pascal van Spanje

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

de klasieker

Posted at 20:55 on 21/9/2014

ROTTERDAM - vandaag is de dag voor vele Rotterdammers de klassieker in de eredivisie 'Feyenoord-Ajax' het legioen was helemaal opgewarmt voor de wedstrijd en keken ook de wedstrijd. Kevin Blom die de wedstrijd floot in groot voordeel van de Amsterdammers. Ricardo van Rhijn die uit een een vrije trap waar de oud-keeper van Ajax Kenneth Vermeer en bracht de ajaxcieden op een 0-1 voorsprong. Feyenoord die in de eerste 10 min 3 keer de lat wist te raken en uiteindelijk de wedstrijd verloor met 0-1, maar het legioen wist wel dat dit het begin was een een reeks goeie wedstrijden zou neerzetten. Ze lieten zien hoe ze hadden moesten doen voor de klassieker. zodat ze nu niet op een 15de plaats zouden staan. de volgende wedstrijd word 'Go Ahead Eagles-Feyenoord' en het legioen hoopt dat dit een goeie wedstrijd gaat worden.

 

Pascal van Spanje

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Groot verlies

Posted at 20:55 on 20/9/2014

LEERSUM - het was een hele treurige dag op 'De Engelseberg' voornamelijk trainer van sommige spelers van de A1 is overleden. Jan Willemse die de vroegere E1 naar het landelijke bekertoernooi. de Leersummers die uiteindelijk de halve finale hebben gehaald en bijna had gewonnen, maar net onderuit gingen. een droevig verlies voor de Leersummers. alle thuis-wedstrijden waren gescharpt op 'de Engelseberg'.

 

De jongens van de A1 die naar Amersfoort noord gingen hadden van het nieuws gehoord en droege ook zwarte rouwbanden ze kwamen daar om te winnen voor menneer Willemse. uiteindelijk door 3 doelpunten van Thijn de Voogd en 1 doelpunt van Marijn Hak. konden de Leersummers er een gelijkspel aan overhouden. de Leersummers baalde, want hun speelde de hele wedstrijd beter en dat wisten ze, maar ze hebben te veel weggegeven in de eerste helft, maar in de tweede zich herpakte. de scheidsrechter die Heiko Neelle en Thijn de Voogd geel gaf keerde de wedstrijd de Leersummers wisten uiteindelijk een 3-3 te maken met 9 spelers op het veld. De jongens van Amsvorde maakte toen 4-3. toen met een geweldige volley van Thijn de Voogd kwamen de Leersummers op een 4-4 en dat is ook de eindstand. trainer Eric Janssen zei'de jongens heel moe waren na de 4-4' en dat zag je ook aan het spel.

 

'HDS E4' speelde de utregseheuvelrug derby tegen 'DVSA E3G' die de Leersummers uiteindelijk wisten te winnen met 0-13 de Leersummers waren in defensief als aanvallend opzicht veel beter dan de Amerongers. coach Pascal van Spanje zei 'we waren veel beter door het leeftijd- en lengteverschil' later bleek ook dat de jongens van DVSA alleen maar eerste jaars E-spelers had de coach van HDS E4 Pascal van Spanje zei ook nog 'ik ga het dit seizoen moeilijk maken voor de jongens van de E4 ook zullen er maatregelen genomen worden' dit kwam omdat, dit al de 3de wedstrijd op rij is die de Leersummers winnen met +10 doelpunten.

 

Er is ook een jarige in de familie van Van Spanje namelijk zijn nichtje Amira Pos die 10 is geworden en daar wensen we haar een pretige verjaardag voor!

 

Pascal van Spanje

 

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

de dag voor de wedstrijd

Posted at 21:55 on 19/9/2014

LEERSUM - De jongens van 'vv. HDS A1' maken zich klaar voor de wedstrijd tegen 'Amsvorde A2' voor een knallende wedstrijd. 'Amsvorde' die al eerder wist te winnen bij 'Seastum A2'. De spelers van de oude B2 weten nog van vorig seizoen hoe de jongens uit Amersfoort kunnen voetballen. na een afgekeurd doelpunt van Pascal Vernooy liep de spanning hoog op in de wedstrijd. Marijn Hak die zijn rentree maakte die wedstrijd wist doelpunten op zijn naam te zetten en zo van een 3-0 achterstand een 3-3 gelijkspel van te maken. De scheidsrechter die duidelijk de wedstrijd beïnvloede met een paar rare beslissingen had de jongens van 'Amsvorde' met één punt op een 2de plek te laten staan. uiteindelijk ook in de kampioenswedstrijd die 'vv. HDS B2' wist te winnen met 4-0 brak het feest los op 'de Engelseberg'.

 

Pascal van Spanje genoot terwijl zijn ploeggenoten op school zaten lekker van zijn vrije dag met ook voor zijn auto theorie. Van Spanje die al eerder ziek van een training weg ging moest veel rust nemen om zaterdag er bovenop te komen. Van van Spanje hoorde we dat die fit genoeg is om de wedstrijd in te gaan ! We hopen op een overwining voor de Leersummers.

 

Pascal van Spanje

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

de vrije dag

Posted at 21:55 on 18/9/2014

LEERSUM - Na de vermoeiende training gister was het een rust dag voor Pascal van Spanje de linksback van vv. HDS A1. hij was hard aan het leren voor zijn auto theorie waarvan de datum nog niet bekend is. later op de dag ging Pascal naar buiten om daar te gaan hangen met zijn vrienden, en genieten van het leven. Dat die voor een lange tijd niet kon doen wegens omstadigheden in zijn leven. Uit bronnen horen we ook dat dit de enige dag is voor van Spanje dat die helemaal niks hoeft te doen. de rest van de week is die vooral druk met voetbal, school, coachen en werk. Hij is begin van dit seizoen ook coach geworden van vv. HDS E4. waar die iedere maandag te zien is op 'de Engelseberg'. Een jongen waarvan je al kunt lezen dat die gek op voetbal is ! en hopelijk over één jaar bij vv. HDS 1, want zijn prestatie's op het veld spreken boekdelen.

Pascal van Spanje

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

de training

Posted at 21:55 on 17/9/2014

LEERSUM - vandaag was één van de zwaartste training voor de jongens van vv. HDS A1 onder leiding van Eric Janssen dachten de leersummers dat ze na de overwinning op 'Delta Sports A2' een rustigere training hadden verwacht voor de woensdag. Dat viel vies tegen assistenttrainer Mathijs Hovestad liet de jongens zien wat echte kracht, conditie training was met om te beginnen de rug en arm spieren goed te trainen. gevolgd door een zwaar parcour die ze normaal bij de politie doen ! De Leersummers lieten niet zien wat vermoeidheid had moeten zijn, door veel motivatie en veel lovende worden naar de spelers bleven ze door gaan. maar desondanks miste de spelers toch hun aanvoeder Levi van der Grift die door een klap tegen 'de merino's A1' één van de spelers die zich zodanig agressief heeft opgestelt en een klap heeft uitgedeeld. Na de aanklacht die van der Grift heeft gedaan hebben de merino's ook een aanklacht ingediend tegen vv. HDS dat de Leersummers ook geslagen zouden hebben. deze zaak zal verder vervolgd worden. Zaterdag moeten jongens van de A1 in de uit-wedstrijd tegen 'Amsvorde A2' die hun eerste wedstrijd ook hebben gewonnen. het beloofd een spannede pot te worden 13:30 in Amersfoort Noord.

Pascal van Spanje

 

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

het voorwoord

Posted at 01:37 on 17/9/2014

we hoorde vandaag dat we een webblog moeten maken voor Nederlands, waarbij we onze bezigheden op een dag te maken. Ik heb er voor gekozen om dit in krantenartiekelen te doen. Ik wens je veel plezier op mijn webblog

 

Pascal van Spanje

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer