Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ikke

Home - Profile - Archives - Friends

Hemelbestormers - Posted at 07:16 on 30/10/2012 by Rabbit
U moet weten dat ik niet helemaal spoor af en toe, dat laat ik dan ook gewoon zien en u kan dat ervaren op diverse sociale media. De laatste tijd is de trend dat allerlei coaches dan inspelen op de tweets die ik maak, elke dag komt er weer een koeienknuffelaar, een bomenkletser of een andere hemelbestormer om de hoek die mijn leven gaat invullen en verbeteren. Mezelf laten vinden, de echte ik uit de diepte van mijn ziel toveren en dat soort onzin. Ik kan er slecht tegen die coaches die vorige week nog een baan hadden bij de Appie Hein als medewerker bij de groente of vleeswaren, en dan na ontslag bedachten dat coaching wel een leuk en vrij beroep is. Een ieder die een baan wil kan op basis van de vrijheid van dit beroep opeens een wereldverbeteraar worden. Nee ik heb dus geen behoefte aan het praten met bomen, als ik de warmte van een boom wil ervaren stook ik deze op in de openhaard. Toch zie je tegenwoordig hele volksstammen in bosjes rondlopen pratend tegen een ervaren eik van meer dan 100 jaar. Wat bezielt die mensen toch? Zo was ik als experiment aanwezig bij een sessie om terug te gaan naar onze natuurlijke zelf. Een type nam ons als groepje mee het bos in om daar geheel ontkleed op de aarde van moeder natuur te rollen om zo de connectie met het leven te voelen. Uiteindelijk bleek de coach een ontslagen katholieke priester met een nogal sexueel verkeerde achtergrond en kwamen de foto's later op illegale websites ter bevrediging van, naar blijkt, een grote gemeenschap aan foute gelovigen.
Mijn laatste aanbieding was het knuffelen van koeien........knuffelen van koeien?????? Een koe knuffelen doe je in de zomer op de BBQ, met heerlijk verse kruiden en stokbrood. Welke gek gaat er nu in een weiland liggen met een koe? Ik zal wel niet helemaal goed zijn en mss mis ik de essentie maar ik geloof niet in deze dingen, ik geloof in mijn eigen kracht dat is voldoende.
Een nieuw begin - Posted at 07:13 on 30/10/2012 by Rabbit
Na veel te hebben geschreven was de stop even noodzakelijk, het opdoen van nieuwe inspiratie heeft enige tijd gekost. Ik zal weer actief gaan reageren op de dingen die me raken, meestal met enig cynisme en zeker met een dosis humor en sarcasme.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer