Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn Leven En Ik

About Me

Wat kan ik hier zeggen, ik ben gewoon een doorsnee Rachel die misschien een klein beetje afwijkt van de andere doorsnee Rachels.
Home | Profile | Archives | Friends

- 20:19, 10/5/2012

En nu heb ik een weblog. Donderdag 10 mei 2012 is het om precies te zijn. Ik heb geen idee waar ik aan ben begonnen maar dat kan me om precies te zijn vrij weinig schelen. Ik weet ook niet op welke manier men een blog schrijft dus ik ga het gewoon op mijn eigen manier doen. Laat ik gewoon eens beginnen met mijn dag. Hij begon -zoals gewoonlijk- niet al te best, namelijk met mijn wekker die wel erg duidelijk moest laten weten dat hij aanwezig was. Zo'n 5 kwartier later zat ik op school bij techniek. 3 uur later zat ik weer op de fiets naar huis. Het regende. We waren chagarijnig. Met 'we' heb ik het over mijn fietsvriendjes met wie ik de dagen voorspel en na school weer naspreek. Verder slaan we elkaar als we een gele auto zien of een 'Corry' of 'Cor.' De 50+ man of vrouw met rood, kort geknipt, vaak ook rood geverfd haar die redelijk tot zeer vaak een witte legging om haar benen draagt. Ik heb het hier met name over de vrouwen, de mannen daarentegen zijn vaak de gelukkige partners van de Corry's. Laat ik het dan meteen hebben over de 'Blazers.' Meisjes van een jaar of 13/14 met een blazer. Niets tegen blazers hoor, maar wel tegen meisjes die ze dragen omdat het zo makkelijk en niet origineel is. Een spijkerbroek, standaard vans, zwart hemdje en dan die Bleezer. Uit opwelling ben ik ze samen met mijn fietsvriendjes 'Bleezers' gaan noemen. De meisjes twijfelen of ze een Adidas vestje moeten dragen met daaronder Uggs, (het deed pijn om dat met een hoofdletter te typen) een kort, strak, zwart rokje daaronder met een legging. Dat vinden ze iets te mainstream en kiezen ze voor de bleezer. H&M, zwart, 20,- Ondertussen zijn we thuis aangekomen en fiets ik de laatste straat alleen in. Ik zie in de verte een bekende aan komen fietsen. Het was ongemakkelijk, dat gedeelte tussen het moment van herkenning en het daadwerkelijke 'Hoi' zeggen. Dat vind ik overigens heel grappig, dat je aan een stilte kunt merken of het een ongemakkelijke is. Maar ik heb de vervelende stilte die er ondanks de 20 meter afstand hing. Het spijt me voor je als je het type bent dat geen dingen kunt volgen die van de hak op de tak gaan. Daar ben ik namelijk heel slecht in, om echt over een onderwerp te schrijven. Oh en ik zit in Atheneum 2 en ben ergens tussen de 14 en een half en 15. Groetjes.

0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer