Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag exploratieweek 1

Description

Maryiem Hadri, Kathy Franckaerts, Hanan Taouil, Sana El azzaoui, Nadia El Ayadi, Rajaa Alitem


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

dag 4

Vandaag hebben we al onze opdrachten afgewerkt. Hanan en Rajaa hebben de opdracht van filosofie en geschiedenis afgwerkt en ze hebben gezorgd voor de opmaak van onze kaft. Sana, Nadia en Kathy hebben de opdracht voor economie gemaakt. Nadien maakte Kathy ook een literatuurlijst van de bronnen die we gebruikt hadden.

Het was wel even schrikken voor Nadia en Sana vandaag. Ze konden de hoofdopdracht die ze vrijdag al hadden afgewerkt niet terugvinden. Dat was even panikeren, maar dankzij Kathy vonden we ze even later terug. Dat was een grote opluchting!

Maryiem heeft een interview afgelegd met iemand van Gelijkheid van kansen. Jammer genoeg was het te laat om nog een afspraak te krijgen, dus heeft ze het interview telefonisch moeten afleggen.

Verder hebben we nog een paar foto's genomen voor onze slotopdracht, die we morgen in elkaar zouden steken. Dit werd voor ons ook een lange vermoeiende dag, maar we kijken uit naar het eindresultaat van morgen.

Sana, Rajaa, Maryiem, Kathy, Hanan en Nadia


Posted: 20:32, 26/11/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Dag 3

Vandaag zijn we terug samengekomen om 9 uur in de binnenagora zoals afgesproken. Daar hebben we overlopen wat we de voorbije dagen hebben gedaan en welke taken we nog moeten doen. Het eerste uurtje hebben we wat zitten brainstormen over de taak van engels. Het was een van de leukste taken tot nu toe, want we mochten heel creatief zijn. We hebben deze opdracht niet in de voormiddag afgewerkt omdat we eerst feedback van onze mentor nodig hadden. Nadien hebben we de taak per twee uitgewerkt.

Toen we de gemaakte taken nog eens wilden overlopen, zagen we dat we de taak van spaans niet meer terugvonden. Daarom was er eventjes paniek uitgebroken. Na eventjes zoeken vonden we het terug in een onbekende map. Om dit soort problemen te vermijden, slagen we nu alle taken op en sturen we ze direkt naar onze mail door.

Tijdens de middagpauze zijn we allemaal samen gaan eten. Daar hebben we besproken wat we in de namiddag en in het weekend zouden doen.

In de namiddag hebben Rajaa, Hanan, Kathy en Maryiem aan de taak gewerkt van geschiedenis en filosofie. Hanan en Kathy krijgen beide vakken dus konden Maryiem en Rajaa helpen omdat ze nog geen filosofie krijgen. Nadia en Sana werkten goed door aan de taak van economie  maar ondervonden veel moeilijkheden omdat  het onderwerp rassendiscriminatie moeilijk te linken is met economie. 

Op het einde van de dag waren we zeer tevreden over het geleverde werk en we vonden dat deze dag rustiger is verlopen dan gisteren.

Hanan Taouil, Rajaa Alitem en Maryiem Hadri


Posted: 15:23, 23/11/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

Dag 2

Vermits we gisteren onze groepjes al hadden verdeeld, konden we vandaag meteen aan de slag. In het begin waren we vrij enthousiast maar na een paar uurtjes hard werken, begonnen de frustraties naar boven te komen... We wisten dat het veel werk ging vergen, maar we hadden niet verwacht dat het zo vermoeiend ging zijn.

Tijdens de middagpauze hebben we onze harten bij elkaar gelucht zodat we met volle moed terug aan de slag konden.

Het was echt een lange en vermoeiende dag en we zijn blij dat we nu eindelijk naar huis kunnen!!

Hopelijk zal het morgen minder vermoeiend zijn aangezien we vandaag veel werk hebben verzet.

Sana El Azzaoui, Kathy Franckaerts, Nadia El Ayadi


Posted: 11:04, 22/11/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Dag 1: kennismaking en introductie

Vandaag hebben we kennis gemaakt met alle leden van ons groep.
Onze eerste opdracht bestond uit een puzzel maken. Dit zorgde eerst voor een beetje stress maar toch waren we bij een van de eerste. We hebben dus snel en goed gewerkt dankzij onze goede teamwork.

Bij de tweede opdracht moesten we vragen oplossen over de stad Antwerpen. Samen zijn we door de stad getrokken om zo snel mogelijk op alle vragen te kunnen antwoorden. Hierbij hebben we ons 100% ingezet en waren we ook snel klaar met de taak. We hebben strategisch gewerkt, we hebben onze groep opgesplitst om efficiënt en snel te werken. Spijtig genoeg hadden we enkele fouten en waren we niet bij de eerste drie. Nadien hebben we al onze creativiteit gebundeld en hebben we een goede slogan gevonden.

Tijdens de middagpauze hebben we samen gegeten in de cafetaria en achteraf hebben we genoten van het optreden waaraan Hanan, een groepslid, ook deelnam. 

Ten slotte hebben we uitleg gekregen van Mevr. De Greef waarna we meteen zijn begonnen met het maken van een weblog. Dit zorgde voor heel wat frustraties omdat we ons wachtwoord maar niet toegestuurd kregen. Uiteindelijk is het gelukt en hebben we verslag uitgebracht van onze eerste dag.

Kortom, het was een boeiende dag met gemengde gevoelens...
We kijken uit naar de tweede dag.

 

 

 

 


Posted: 11:53, 21/11/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer