<%http://4.uploadmirror.com/uploaded/9/650/glitter-bubble-gum_09_22_2007_15_27_25_40619.gif%>

Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Welcome to Buchner's place

Description
My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

De wereld bepaald? I don't think so!

Elke keer weer verbaas ik mij over hoe de samenleving kan oordelen/ beoordelen over iets of iemand op basis van wat eigenlijk?
Een roddel, een mening, normen en waarden? Het blijft mij een raadsel...
 
Weet je hoe krom het eigenlijk is dat mensen je denken te kennen maar in werkelijkheid je nog nooit in levende lijve hebben gezien, of dat ze vinden dat je je ergens naar behoort te gedragen omdat dat sociaal maatschappelijk verantwoord is, duh.
Who the f*ck zegt dat iets sociaal maatschappelijk verantwoord is en in het ergste geval ethisch verantwoord? Lijkt wel of ze 's avonds bij je aan tafel zitten, of het bed met je delen, samen met je de dag doorbrengen, helaas niets is minder waar.
Gek he?
 
Hoe kan het dat mensen kunnen bepalen aan de hand van een verhaal of iets wel of niet oke is, hoe kan het dat als je bijv in de ziektewet loopt mensen schijnbaar heel goed kunnen beoordelen of dit juist is of niet? Ik ben 'm kwijt hoor..
Of dat de school waar je koters naar toe gaan de beste of juist de slechtste is. Waarom zou een kindje minder goed kunnen leren en het niet naar zijn zin hebben op een school die geen sterrenstatus heeft? Weet jij het, ikke niet.
Waarom ben je niet correct bezig als je beslist om samen een klein wondertje op de wereld te zetten, iets wat voorkomt uit twee mensen die van elkaar houden.
Joehoe, moeten hun er 's nachts uit? Dacht het niet toch. Moet die gene een bevalling doen en 9 maand met een dikke buik lopen
Beter een geplande baby dan een ongelukje toch?
Het zijn allemaal maar voorbeelden en kan er nog zoveel meer opnoemen, sommigen gaan zover door te zeggen dat je je dochter beter 2 staartjes in had kunnen doen dan 1. Of je kindje had je naar de kapper moeten doen want.., of of of of
 
Anyway dit hele verhaal heeft niets met mij te maken en heeft zeker geen betrekking op mijn social life, want iedereen die zich in mijn leven bevind heb ik sorry om het zo te zeggen nauwkeurig "uitgezocht". Dat zijn oprechte, lieve , betrouwbare, eerlijke mensen die ook nog eens beschikken over een hoop lol en zelfspot;-)
 
En daar erger ik mij dus kapot aan, waarom is de mensheid zo gefixeerd op het wel en wee van de buren, mede stadgenoten, collega's.
Omdat de mensheid schijnbaar nog steeds niet genoeg te doen heeft en daardoor tijd over heeft voor zulke bullshit en, en, en, omdat ik van mening ben dat hoe meer ze over je lullen hoe minder als ze zichzelf vinden, want waarom zou je zoveel van je kostbare tijd besteden als je zelf het "PERFECTE" leven leid.

Posted: 22:03, 23/9/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer