Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Seréh Rundvlees soep

7/11/2007 - Pangafilet in basilicumsaus

Pangafilet in een lekkere basilicumsaus

Aantal personen: 2
Bereidingstijd bedraagt ongeveer: 20minuten

Vet: 55Gram
Eiwit: 34Gram
Koolhydraten: 4Gram
Energie: 645Gram

 

Ingrediënten:

 

ca. 300 gram pangafilet
1 eetlepel citroensap
zout
peper
2 eetlepels pijnboompitten
2-3 eetlepels pesto
1/8 liter creme fraïche
4 eetlepels gesnipperde basilicum

 

Benodigdheden:

 

 

Bereiding:

 

* Snijd de visfilet in 4 gelijke
stukken,besprenkel ze met het
citroensap en bestrooi ze met
peper en zout.
* Rooster de pijnboompitten in een
droge koekenpan met
antiaanbaklaag, goudbruin en
laat ze op een bord afkoelen.
* Breng, in dezelfde koekenpan, de
pesto met creme fraïche, al
roerende aan de kook.
* Roer de helft van de basilicum
erdoor en leg de stukken vis
erin. Laat de vis, met de deksel
op de pan, zachtjes in ca. 10
minuten gaar worden; keer de
stukjes halverwege de
bereidinstijd.

Afwerking: breng de saus op smaak met zout, peper en strooi de rest van de basilicum en de pijnboompitten over het gerecht.

* Lekker met pasta en salade.

 

Extra info:

 Je kan ook kabeljauwfilet of zeebaarsfilet gebruiken, in plaats van pangafilet.

bron: Pangafilet

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

19/10/2007 - de Afrikaanse keuken in opkomst

Sinds enkele jaren is de Afrikaanse keuken sterk in opkomst. Bij veel mensen rijst nog steeds de gedachten van pittig eten als men denkt aan Afrikaanse gerechten. Laatst bezocht ik een website

de Afrikaanse keuken van recepten wereld

Hier staan een aantal best lekkere recepten inderdaad. Afgelopen weekend nog het recept van Kaapse snoek geprobeerd. Zeker een aanrader voor de mensen die net terug komen uit Zuid-Afrika. Om weer een beetje dat sfeertje te proeven.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

12/4/2007 - Seréh Rundvlees soep

Soep van rundvlees en seréh (citroengras) uit de klassieke keuken van vietnam.

Aantal personen: 6
Bereidingstijd bedraagt ongeveer: 20 á 30 miminuten

 

Ingrediënten:

 

- 1 eetlepel doorweekte seréh (citroengras).
- 2 theelepels vissaus
- 1 fijn gehakt teentje knoflook
- 6 Ons dun gesneden Rundvlees
- 1 theelepel olijfolie
- 2 grote gesneden sjalotten
- 3 kopjes rundvlees Bouillon
- 1 theelepel koriander
- 2 middelmatige ajuinen (gehakt)
- Zout en Peper naar smaak

 

Benodigdheden:

 

 

Bereiding:

 

Bestrooi de rundvlees met zout, peper, knoflook en de vissaus. Laat dit ongeveer 10 minuten marineren.
Verhit de olie in een pan en bak de sjalotten tot ze bruin zijn. Voeg dan de doorweekte Seréh toe en laat dit 1 minuut koken. Voeg het vlees toe en bak tot het aan beide kanten bruin is. Voeg de bouillon toe en breng dit aan de kook.

Haal de soep van het vuur zodra het kookt. doe het in een soepkom. Besprenkel het met koriander en dien het op.
Voor meer recepten kijk op:
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Seréh Rundvlees soep

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer