Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verslag exploratie week 1

Dit is het weblog van groep 12: Maxim, Magali, Michiel, Steven, Marian en Karen

Het einde is in zicht !

 

Het einde is inzicht! We hebben het visueel dagboek afgemaakt. Om half 2 moeten we het met een woordje uitleg presenteren en de kaft afgeven. Na dat we dit hebben gedaan is de exploratieweek echt gedaan.

We blikken terug op een vermoeiende week, maar het is bevredigend dat we alles af hebben gekregen.

Ook willen we Joke Camelbeke (onze begeleidster) bedanken voor haar bemoedigende 'comments' en hulp.

 

Groetjes van

Maxim, Michiel, Marian, Karen, Steven en Magali !

De laatste dag van de exploratieweek

 

Deze laatste dag bevestigt de uitdrukking 'de laatste loodjes wegen het zwaarst'! Al onze opdrachten zijn af, maar het wordt nog hard doorwerken om ons visueel dagboek op tijd af te krijgen. Het volledige team zet zich nu voor de volle 100% in om deze laatste opdracht af te maken. Hopelijk buigt het resultaat zich naar onze inspanningen. We zijn eens benieuwd hoe onze laatste dag van de exploratieweek zal eindigen!

 

Greetz Team 12

Dag 4

 

Tijdens het weekend hebben we alle 6 onze opdrachten in de mate van het mogelijke afgewerkt. Zo konnen we vandaag alles definitief afwerken en dat is ons ook gelukt. Er was nog één groot probleem: economie ! We moeten nog steeds één tekst zoeken. We besloten om 's avonds thuis verder te zoeken in de hoop dat we er nog één zullen vinden.

Nadat we de andere opdrachten hadden afgewerkt, hebben we de individuele evalutiefiche en het peerassessement al ingevuld zodat we ons morgen volledig kunnen concentreren op de slotopdracht! 

Dag 3

 

Na een welverdiende nachtrust vlogen we er weer in. Eerst probeerden we professor Walgrave nog een te bereiken voor een interview. Jammergenoeg was hij onbereikbaar dus moesten we plan b inschakelen: een persoon inerviewen die in het 'vak' zelf zit. Na een paar telefoontjes hadden we een afspraak vastgelegd met één van de vele reclamebureaus in Antwerpen. We stelden de vragen op en stuurden de meisjes op pad om het interview af te leggen. Ik (Maxim) en Michiel werkten verder aan de hoofdopdracht terwijl Steven opzoek ging naar vakliteratuur over ons onderwerp en dat was niet evident. Nadien werkten we nog aan Frans, maar even later was de dag al weer om en vetrokken we naar huis om te genieten van ons weekend....

Dag 2

Deze voormiddag spraken we om 10u af om vol goede moed aan onze opdrachten te beginnen.Na een beetje gesukkel en veel overleg verdeelden we de taken en spraken we deadlines af voor de volgende dagen.

Daarna stelden we  vragen op voor het interview en de straatenquête.Nu nog afwachten of ze worden goedgekeurd door onze begeleidster Joke Camelbeke...

Om 14u hebben we een afspraak met haar, meer nieuws volgt nog!

Na een lange eerste dag van de exploratieweek

 

Na we onze eerste opdracht (nl. het maken van een slogan en groepsnaam op een A3 pagina) hadden afgegeven), werden we meteen de stad ingestuurd. Het was de boedeling om puzzelstukjes te winnen, telkens door het beantwoorden van een vraag op verschillende plaatsen in de stad. Na het bezoeken van de Stadsbibliotheek (wat onze laatste plaats was), moesten we nog naar Plantijn om daar enkele fysieke proefjes af te nemen.

Het was een vermoeiende eerste dag, dat belooft...

 

Reclame en religie: Godslasterlijk ?!

 

Welkom op de webblog van 'De Ketters'

 

Vandaag is het de eerste dag van de exploratieweek en we vliegen er al meteen in !

Als eerste opdracht moesten we een groepsnaam en een slogan verzinnen. Na even brainstormen en overleg zijn we tot dit gekomen:

 

Slogan: 'Opus Dei....Reclame is oowkeej'

Groepsnaam: 'De Ketters'

Hosting door HQ ICT Systeembeheer