Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

John

Benefits of short url

20:53, 11/4/2014 .. 0 comments .. Link

Als je hebt ooit gebruikt Twitter - en de laatste tijd , VN-agentschap heeft niet ? - Je hebt zeker gezien verkorte URL's van diensten die tijdelijke adressen te maken uit de lange en logge degenen. Deze kortere URL's nemen minder huis , dat is uiterst noodzakelijk op Twitter . Een kortere uniform resource locator leidt tot veel informatieve re - Tweets als gevolg van veel van de boodschap vaak omsloten terwijl geen langdurige Uniform Resource Locator grijpen huis tijdens een leuk .

Korte URL ar veel beter dan lange. Het is zo eenvoudig voor een langdurige uniform resource locator om beschadigd raken zodra aangebracht in een e- mail , social media website of forum dat je gewoon dreigen te doorkruisen de personen die u het maken van een poging om direct naar een geselecteerde website. maar als je een kortere uniform resource locator gebruiken , de waarschijnlijkheid van het veranderen in beschadigd als je eenmaal herhalen , knippen en plakken , worden minder , wat betekent dat je in staat zijn om de kennis zo snel als haalbaar te krijgen om zijn doel .

Als u het gebruik van een uniform resource locator verkorten dienst , gebruik dan een die betrouwbaar is , en onderzoeken uw nieuwe , korte adressen om te controleren of ze nemen gebruikers naar de juiste website alvorens te posten . Natuurlijk , je moet alle reguliere lengte adressen te onderzoeken , als gevolg van de langere de uniform resource locator , de vele ongetwijfeld is er een slip-up gemaakt in het overbrengen van de ene partij naar een andere zijn.

Veel verkorte URL's plaatsen produceren andere opties die je gaat te willen, ook. zij zullen extraatjes zoals anti - virus scanning van verbindingen , de flexibiliteit voor gebruikers om commissies te verdienen voor klikken op verkorte adressen , plug- ins voor websites , en volgende statistieken voor verkorte URL's . Sommige stellen aangepaste inhoud om plek in verkorte adressen , dus je zult in staat zijn om tijdelijke , maar informatieve links voor uw publiek.

Korte internetadressen kan zelfs worden gebruikt in tal van computerprogramma optimalisatie technieken . als een voorbeeld , misschien korte uniform resource locator diensten gebruiken wat ar genaamd 301 redirects , dat vertellen de zoekmachines dat de korte uniform resource locator heeft rapt ten goede voor de lange adres met die ermee verbonden . Daarom kan de zoekmachines crediteren die links naar de lange uniform resource locator .

Maar met uniform resource locator verkorters dat 302 redirects te gebruiken , wordt de korte uniform resource locator rekening gehouden door de zoekmachines tijdelijk te zijn , en in deze gevallen , is koppeling krediet niet krijgen doorgegeven aan de lange uniform resource locator .

Dus als je wilt links die je gewoon Tweet of anderszins te delen om de link krediet te krijgen voor een website , je moet koppeling verkorters dat 301 redirects gebruiken gebruiken , en als je doet niet die banden moeten koppeling krediet te krijgen voor een website , kiezen voor een dienst die 302 redirects gebruikt .

Enkele van de meest effectieve uniform resource locator whittling diensten kunnen volgende statistieken die u met iets van basis tot intensieve reportage waarmee u analyseren het verkeer terug te komen van korte URLs.This kennis geven zijn vaak erg waardevol in het analyseren van het verkeer van kennis van een site .

Kortere internet adressen zijn vaak url verkorten buitengewoon handig voor dingen zoals het doorgeven van koppelingen in e-mails , en op sociale netwerken en micro-blogging sites. In sommige gevallen zult u in staat om een ​​aantal beheer hebben over de personages die de verkorte uniform resource locator toveren , waardoor het een veel gepersonaliseerd. Er AR adres verkorters dat andere voordelen die verband houden met hen, zoals manieren om geld te verdienen vanuit klikken op verkorte URL's te produceren , internet analytics ondersteund verkeer van hen , en anti - virus scanning van nuttige links. veel mensen beseffen deze verkorte URL's om heel behulpzaam en handig zijn .About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Benefits of short url

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer