Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
$ title
de drie regi

$ description
mmm

$ menu
[home] [profile] [archives] [friends]

$ De drie regi's (16/3/2006)

De drie regi's

Je moet Pokémon bij je hebben die Dig, Fly, Surf, Dive en Strength kunnen en Relicanth en Wailord bij je hebben. Zet Relicanth boven aan in je groep en Wailord
onderaan in je groep (anders werkt dit niet).

Relicanth     Wailord

Ga naar Pacifidlog Town en surf naar het westen. Ga naar de donkerblauwe plek die je hier met een rode pijl ziet aangegeven. Duik en ga de grot in. Vaar naar de inscriptie met brailletekens en gebruik Dive. Je bevindt je nu in een grot. Loop door naar achteren ga in het midden voor de brailletekens staan en gebruik Dig. De tegel breekt. Je komt in een kamer, druk op de brailletekens. Als het goed is volgt er een aardbeving. Je kan nu de regi's op zoeken.

 

Island Cave, grot van Regice:

Ga naar Petalburg City en loop naar het westen. Surf het water op en ga omlaag. Ga na een tijdje als je een eilandje met bomen aan de linkerkant ziet naar links. Ga dan weer naar boven. Uiteindelijk zie je de grot (route 104). Ga de grot in, ga in het midden voort de braillemuur staan en druk op A. Wacht dus een tijdje en als alles goed gaat zal er een deur openen... naar Regice van level 40!

  

Ancient Tomb, grot van Registeel:

Ga links van de Safari Zone (route 120) naar die grot. Je ziet in de grot weer braille. In het midden van de grot gebruik je Fly. In de volgende kamer zit Registeel level 40!

 

Desert Ruins, grot van Regirock:

Ga rechts van Lavaridge Town naar de woestijn (route 111). Loop door het zand naar onder toe. Nu zie je een grot. Ga erin en ga voor de middelste brailletegel staan. Ga twee keer naar rechts en twee keer naar beneden.Gebruik Strength en de deur waar achter Regirock zich bevindt komt tevoorschijn.

 

[2 comments] [post comment] [link]
Hosting door HQ ICT Systeembeheer