Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Het leven gaat gewoon door..........

Description

Wat is er gebeurd na het moment dat je hoort dat er lymfklierkanker bij je is geconstateerd.......... Een verslag


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

Inleiding april 2003

Na een periode van maanden overal pijn hebben, in bovenbeen, schouder, arm, nek enz enz, allemaal na elkaar gedurende 1-2 weken per onderdeel, kwam ik na door m'n rug te zijn gegaan bij de huisarts ter controle. Buiten een ietwat scheve rug kon er weinig spannends ontdekt worden.

 

Maar na wat een wat verdere controle viel zijn oog op een zwelling in de nek aan de rechterkant. Een stevige bult van een 5 centimeter. Of ik wist waar dat vandaan kwam. Geen idee dus. Toch maar eens langs het ziekenhuis voor een echo want dit was niet zoals een nek behoort te zijn. Of er nog andere klachten waren buiten de rug om.

Nou ja....... nachtzweten, vermoeid, geen zin, overal pijn(tjes) maar wel zodanig dat je ervoor moet thuis blijven omdat je met goed fatsoen geen stuur meer in je hand kon houden van de pijn of geen gas kon geven met je voet.

Enfin, ziekenhuis werd snel geregeld en de radioloog vond de lymfklieren behoorlijk opgezwollen en vond dit voldoende reden om direct de huisarts te informeren. Slecht nieuws dus.

De volgende dag belde de huisarts mij op en drong aan op een snelle afspraak bij een internist voor aanvullend onderzoek. Dit bleek niet te kunnen in mijn eigen ziekenhuis maar wel bij het Diakonessen Ziekenhuis in Utrecht. Binnen een paar dagen kon ik terecht. Na een uitgebreid fysiek onderzoek (hals, armen, buik en liezen) kon ik direct door naar de chirurg voor een biopsie.

Een week later en veel internetkennis verder was het voor mij duidelijk, (non)Hodgkin ofwel Lymfklierkanker. Dus enigszins voorbereid was ik al wel op het nieuws dat zou komen.

Inderdaad....


Posted: 17:02, Oct. 8, 2005
Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer