Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Dating op je mobiel!

Singles vinden op je mobiel!

21:13, 5/11/2009 .. 0 comments .. Link

Internet is in het dagelijks leven niet meer weg te denken.Over het algemeen internetten mensen op hun laptop of pc. Echter, het internetten op een mobiele telefoon, een PDA of Iphone is terrein aan het winnen. Steeds meer mensen beschikken over een mobiel toestel met internet.

Enkele redenen voor het toenemende gebruik van internet op je mobiel zijn de dalende surfkosten en de verbeterd surfsnelheid. Veel websites zijn nog niet geschikt voor een mobiele telefoon, laat staan dating sites. De meeste sites moeten namelijk eerst geschikt worden gemaakt voor het gebruik van internet op je mobiel.

 

Op dating gebied zijn er nog niet heel veel partijen die dit aanbieden. Om het aanbod uit te breiden lanceert RelatieFront.nl vandaag een geschikte versie voor internet op je mobiel zodat singles op elk moment van de dag

een leuk contact kunnen opdoen. Relatiefront.nl is de eerste ‘normale’ gratis datingsite van Nederland die deze dienst aanbiedt. Paiq.nl lanceerde eerder ook al een versie voor de Iphone. Echter Paiq.nl is matchsysteem gebaseerd op artificial intelligence.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Singles vinden op je mobiel!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer