Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Relatiegeschenken2014

Home - Profile - Archives - Friends

Muismatten bedrukken

Posted on 1/10/2014 at 09:52 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Deze blog gaat over het bedrukken van muismatten. Voor het behoorlijk kunnen bedienen van een computer heb je drie dingen nodig. Een toetsenbord, een muis en een muismat.

Zonder muismat werkt de muis voor geen meter en wordt het vrij lastig om je computer goed te bedienen. Een goede muismat is dus een essentieel onderdeel van een goed werkende pc.

 

Geschiedenis van de muismat.

Enkele jaren na de ontwikkeling van de muis door Douglas Engelbart & Bill English ontwikkelde Jack Kelley de eerste muismat. Volgens Wikipedia zorgde de muismat in die  tijd voor drie voordelen: Door de muismat waren de muizen sneller, preciezer en comfortabeler vast te houden. De laatste jaren hebben muismatten een ontwikkeling doorgemaakt. Je hebt nu speciale muismatten met een bol van gel erin. Dit zorgt ervoor dat mensen geen last krijgen van rsi. Daarnaast worden er nu ook speciale muismatten voor gamers ontwikkeld. Deze muismatten zorgen ervoor dat de muis nog sneller en vloeiender over de ondergrond glijdt. Er wordt door gamers wereldwijd veel geld voor neergelegd. Het zou natuurlijk zomaar het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen in een potje.

 

Muismatten bedrukken bij Zintuig.nl

Muismatten zijn ook te bedrukken. Het is een veel gebruikt en gezien object dus ideaal om meer naamsbekendheid te genereren. Bij zintuig.nl kunt u ook uw muismatten laten bedrukken. Ideaal om weg te geven relaties of collega’s. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het bedrukken van de matten. Kijk even opwww.zintuig.nl voor de mogelijkheden.


Flesjes water bedrukken

Posted on 24/9/2014 at 08:33 - 0 Comments - Post Comment - Link

Deze blog gaat over het bedrukken van flesjes water. Iedereen heeft water nodig. Niemand kan zonder. Dat is al zolang de mensheid bestaat. We bestaan ten slotte niet voor niks voor 75% uit water. Water gebruiken we ook voor veel dingen. Om op te drinken natuurlijk maar ook om te douchen, en voor het koken. In dit blog gaan we kijken waar ons water uit de supermarkt vandaan komt. En hoe dat eigenlijk zo zuiver kan zijn.

 

Waar komt bronwater vandaan?

Bronwater komt zoals de naam al zegt uit ondergrondse bronnen. Deze bronnen bezitten op grote diepte water. Dit water is er door regen ingekomen en door honderden jaren door de grond te trekken in de bron terecht gekomen. Omdat het zolang heeft kunnen trekken is het water ook erg schoon en ziet er niet zoals rivierwater allemaal gevaarlijke stoffen in.

Het water wordt direct bij de bron gebotteld en naar de supermarkt vervoerd.

Bekende merken zijn bijvoorbeeld: SPA, Bar le Duc, Evian en Chaudfontaine.

 

Waterfles bedrukken bij Zintuig.nl

Bij Zintuig.nl bedrukken wij ook waterflesjes. Uw eigen logo of slogan kan op de flesjes worden geplaatst. Ideaal om weg te geven aan klanten, medewerkers of zakenrelaties. De flesjes komen uiteraard in verschillende maten en qua water kan er gekozen worden voor met of zonder koolzuur. Voor iedereen zit er dus wel iets leuks bij. Kijk voor de mogelijkheden opwww.zintuig.nl.


Documenttassen bedrukken

Posted on 17/9/2014 at 15:55 - 0 Comments - Post Comment - Link

Deze blog zal gaan over het bedrukken van documenttassen. Iedereen die veel met papieren en boeken werkt zal er wel een hebben en anders een moeten hebben. Een goede documenttas is onmisbaar om alles goed te kunnen vervoeren. Advocaten, leraren, secretaresses, ambtenaren een goede documenttas hebben zij allemaal nodig. Vandaar ook deze blog vandaag.

Verschillende documenttassen
Documenttassen
kennen verschillende verschijningsvormen. Zo worden ze van polyester gemaakt en van leer. Ook verschilt het per tas waar de hengels zitten en de banden. Sommige tassen kunnen bijvoorbeeld over de schouder worden gedragen. Anderen kunnen alleen in de hand worden gehouden. De tassen komen bij de meeste winkels ook in verschillende kleuren. Zo kan je de kleur kiezen die jij het mooist vind en raak je niet in de war met vrienden. Het is heel belangrijk dat de tas lekker in de hand ligt en fijn aanvoelt. Je moet er ten slotte vaak mee rondlopen.

Documenttassen bedrukken bij Zintuig.nl
Het mooiste is natuurlijk als je documenttas bedrukt is. Dit kan bijvoorbeeld met je eigen logo of je eigen naam. Zo weet iedereen dat deze tas bij jou hoort. Ook kan de bedrukte documenttas cadeau worden gegeven aan zakenrelaties of collega’s. Bij Zintuig.nl kunnen wij dit voor u regelen. Wij leveren al 15 jaar bedrukte documenttassen aan bedrijven. Bij ons bent u dus verzekerd van kwaliteit. Kijk voor meer informatie op www.zintuig.nl


Sleutelhangers bedrukken

Posted on 16/9/2014 at 09:58 - 0 Comments - Post Comment - Link

Deze blog gaat over sleutelhangers bedrukken.Sleutelhangers, iedereen gebruikt ze wel. Ooit gekregen als relatiegeschenk of als toerist aangeschaft bij dat mooie kasteel in Frankrijk. Zonder sleutelhanger raak je je sleutels natuurlijk binnen no time kwijt dus ze zijn elke dag weer van essentieel belang. Hedendaags willen veel eigenaren van een sleutelhanger dat hij ook een praktisch nut heeft. Bijvoorbeeld dat de sleutelhanger licht geeft of ook een flessenopener is. Gebruikers komen dus dagelijks veel in aanraking met de sleutelhanger.

 

Bedrukte sleutelhangers

Als we Wikipedia er op na slaan blijkt dat sleutelhangers sinds de jaren 50 ook als promotieartikel gebruikt worden. Door de grote opkomst van plastic werd het betaalbaar om sleutelhangers te laten bedrukken te laten gieten in een bedrijfslogo. Zo werden de sleutelhangers uniek. Een van de bekendste sleutelhangers van Europa is de BOB-sleutelhanger. Deze sleutelhangers krijgen automobilisten sinds 2001 na een alcoholcontrole. De sleutelhangers zijn een onderdeel van de BOB-campagne. Deze campagne wil het aantal dronken mensen achter het stuur terugdringen. De campagne wordt gezien als een groot succes, mede door de sleutelhangers.

 

 

Sleutelhangers bedrukken bij Zintuig.nl

Zintuig.nl levert al vijftien jaar lang Sleutelhangers als relatiegeschenken.

Wij kunnen ook uw sleutelhangers bedrukken en ze dus voor u personaliseren.

Wilt u gewoon een plaatje of een praktische sleutelhanger? Zintuig levert het allemaal.

Neem dus snel een kijkje op onze website of bel met onze klantenservice voor informatie.

Wij zijn u graag van dienst om voor u de perfecte sleutelhanger samen te stellen.


Tracx bidons bedrukken

Posted on 10/9/2014 at 12:36 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Deze blog gaat over Tacx bidons bedrukken. Elke wierenliefhebber is er wel bekend mee het merk: Tacx. Taxc maakt Tacx trainers. Hierop kunnen wielrenners in de wintermaanden hun conditie op peil houden. De fiets wordt op een rollerbank geplaatst en aangesloten op een computer. Op de computer wordt dan een virtuele wereld vertoond waar de fietser doorheen rijdt. Tacx staat al meer dan 50 jaar garant voor kwaliteit. Maar Tacx maakt meer dan alleen maar rollenbanken. Tacx maakt ook bidons. De bidons zijn erg populair onder wielerliefhebbers. Het is ook mogelijk de Tacx bidons te bedrukken.

 

Tacx bidons accessoires

Tacx bidons komen in drie soorten: de Shanti, de Shiva, en de Source. Ze hebben allemaal weer verschillende specialiteiten. Naast de bidons levert Tacx ook nog de accessoires die bij een bidon komen kijken. Zo leveren ze bijvoorbeeld verschillende bidonhouders en verschillende zadelhouders voor de bidonhouders.

 

Tacx bidons bedrukken bij Zintuig.nl

Tacx bidons bedrukken? Dan bent u bij Zintuig.nl aan het juiste adres.

Zintuig.nl bedrukt de tacx bidons en voorziet ze van een logo. Ideaal voor bijvoorbeeld je sportteam of je vriendengroep. Accessoires als bidonhouders leveren wij ook.  Benieuwd geworden naar Tack bidons bedrukken? Neem een kijkje op www.zintuig.nl


Mokken bedrukken

Posted on 9/9/2014 at 11:05 - 0 Comments - Post Comment - Link

Mokken bedrukken

Het artikel van vandaag gaat over mokken bedrukken. Een mok mag eigenlijk in geen enkel huishouden ontbreken. Hittebestendig door het aardewerk waaruit de mok is gemaakt is het een ideaal product om warme dranken als koffie of thee mee te drinken. Veel mensen laten hun mok bedrukken met een eigen foto of tekening. Omdat de mok zo vaak wordt gebruikt is het een leuk product om te personaliseren.

 

Mok bedrukken toen

Het bedrukken van aardewerk is niet iets van de laatste jaren. Het is iets dat al duizenden jaren wordt gedaan. Bijbelse verhalen over de pottenbakker zijn algemeen bekend.

Potten, pannen bekers en borden werden via een draaischijf uit klei gevormd. De klei werd daarna verhit in een oven en werd hard door de hitte. Daarna werd alles uit de oven gehaald en liet de pottenbakker alles afkoelen. Er waren een aantal manier om versieringen aan te brengen op de producten. De pottenbakker kon met speciaal gereedschap voor het bakken versieringen in de producten kerven. Bijvoorbeeld figuurtjes van een bloem bijvoorbeeld. Hij kon ook met bepaalde vloeistoffen klei van kleur laten veranderen. De klei bakte hij dan door het oorspronkelijke product. Zo werd het product tweekleurig. Daarnaast kon er na het bakken ook nog een glazuurlaagje op het product worden aangebracht. Na het aanbrengen hiervan werd het product nog een keer verhit om het glazuur erop vast te laten smelten. Mokken bedrukken is dus niet iets van de laatste jaren.

 

Mokken bedrukken nu

Tegenwoordig zijn er meerdere manieren om Mokken te bedrukken.

Een vele gebruikte daarvan is om het plaatje met een sticker op de mok te plakken. De mok wordt daarna verhit waardoor de sticker erop wordt gebrand.

 

Mokken bedrukken bij Zintuig.nl

Bent u opzoek naar een mok met logo? Dan bent u bij Zintuig.nl aan het juiste adres.

Bij Zintuig.nl kunt u de Mokken laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Zo kunt u het cadeau geven aan uw personeel. Of gebruiken als relatiegeschenk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje op www.zintuig.nl


Schoudertassen bedrukken

Posted on 8/9/2014 at 15:50 - 0 Comments - Post Comment - Link

Schoudertas bedrukken

 

Deze blog gaat over schoudertassen bedrukken.Schoudertassen, je hebt ze in alle soorten, maten en kleuren van de regenboog. Onder scholieren zijn ze razend populair door de vaak flitsende patronen die erop staan bedrukt. Ook zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Tijdens het fietsen kan de tas op de bagagedrager worden gelegd zodat de tas niet in de weg zit.

Schoolboeken kunnen er ook prima in worden vervoerd. Al is het niet slim om de tas vol te proppen, hier lijdt het gebruikersgemak ernstig onder.

 

Schoudertassen in vroegere tijden

Tassen bestaan al duizenden jaren. Ze worden gebruikt om persoonlijke bezittingen in te vervoeren. Schoudertassen zijn vooral de laatste honderdjaar populair. Volgens het tassenmuseum is modeontwerpster Elsa Schiaparelli erg belangrijk geweest voor de stijgende populariteit van de schoudertas. Haar ontwerp in de jaren dertig van de vorige eeuw was erg populair in de tweede wereldoorlog. Later begonnen ook andere merken als Chanel, Yves Saint Laurent en Paco Robanne de tas op de markt te brengen. Tegenwoordig zijn schoudertassen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Massa’s merken produceren de tassen en vooral bij vrouwen is de tas ook een populair modeaccessoire.

 

Schoudertassen bedrukken bij Zintuig.nl

Wanneer u schoudertassenmet een logo wilt kunt u deze bij Zintuig.nl laten bedrukken.

Schoudertassen zijn altijd leuk om cadeau te krijgen. Het is altijd handig om er eentje te hebben. Doe uw zakenrelaties dus een plezier met een bedrukte schoudertas als relatiegeschenk. Of deel ze uit aan uw personeel. Kijk opwww.zintuig.nl voor de mogelijkheden.


Schoudertassen bedrukken

Posted on 8/9/2014 at 15:50 - 0 Comments - Post Comment - Link

Schoudertas bedrukken

 

Deze blog gaat over schoudertassen bedrukken.Schoudertassen, je hebt ze in alle soorten, maten en kleuren van de regenboog. Onder scholieren zijn ze razend populair door de vaak flitsende patronen die erop staan bedrukt. Ook zijn ze erg gebruiksvriendelijk. Tijdens het fietsen kan de tas op de bagagedrager worden gelegd zodat de tas niet in de weg zit.

Schoolboeken kunnen er ook prima in worden vervoerd. Al is het niet slim om de tas vol te proppen, hier lijdt het gebruikersgemak ernstig onder.

 

Schoudertassen in vroegere tijden

Tassen bestaan al duizenden jaren. Ze worden gebruikt om persoonlijke bezittingen in te vervoeren. Schoudertassen zijn vooral de laatste honderdjaar populair. Volgens het tassenmuseum is modeontwerpster Elsa Schiaparelli erg belangrijk geweest voor de stijgende populariteit van de schoudertas. Haar ontwerp in de jaren dertig van de vorige eeuw was erg populair in de tweede wereldoorlog. Later begonnen ook andere merken als Chanel, Yves Saint Laurent en Paco Robanne de tas op de markt te brengen. Tegenwoordig zijn schoudertassen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Massa’s merken produceren de tassen en vooral bij vrouwen is de tas ook een populair modeaccessoire.

 

Schoudertassen bedrukken bij Zintuig.nl

Wanneer u schoudertassenmet een logo wilt kunt u deze bij Zintuig.nl laten bedrukken.

Schoudertassen zijn altijd leuk om cadeau te krijgen. Het is altijd handig om er eentje te hebben. Doe uw zakenrelaties dus een plezier met een bedrukte schoudertas als relatiegeschenk. Of deel ze uit aan uw personeel. Kijk opwww.zintuig.nl voor de mogelijkheden.


paraplu bedrukken

Posted on 3/9/2014 at 13:57 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dit blog gaat over de kunst van het paraplu bedrukken. Hoe gaat het paraplu bedrukken in zijn werk? Hoe krijg je een paraplu met een logo? Je leest het allemaal in deze blog.

Paraplu’s bestaan al duizenden jaren. Nah eigenlijk niet de paraplu maar de parasol. Als we Wikipedia erbij pakken lezen we dat parasols al in de oudheid werden gebruikt.
In het oude Griekenland en China beschermden mensen zich doormiddel van een parasol tegen de zon.

Vanaf de 17e eeuw won de parasol ook aan populariteit in West-Europa. De welgestelde burgers gebruikten parasols om hun huid zo min mogelijk bloot te stellen aan de zon. Mensen uit lagere klassen waren namelijk altijd licht gebruind omdat ze veel buiten werkten. De adel wilde zich daar van distantiëren en er alles aan doen om te laten zien dat zij anders waren dan het normale volk.

Langzaam aan begon men parasols ook als paraplu’s te gebruiken.  Paraplu komt van het Franse woord parapluie. Dit betekent: “tegen de regen”.

 

Hoe gaat het paraplu bedrukken in zijn werk?

Een paraplu bedrukken kan op verschillende manieren. De twee meest gebruikte technieken om een paraplu te bedrukken zijn: transferdruk en zeefdruk.  Bij transferdruk wordt de opdruk op een (transfer)papier aangebracht. Hierna wordt de paraplu samen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product. Zeefdruk werkt het volgende: Het ontwerp wordt aangebracht op het gaas van een zeefdrukraam. Op het gaas ligt een lichtgevoelige laag. Een film, met wel en niet licht doorlatende delen, van het ontwerp wordt op het gaas geplaatst en het geheel wordt belicht door UV licht. De onbelichte delen worden weggespoeld van het gaas, waardoor de inkt zijn doorgang kan vinden. De drukinkt wordt door het gaas gedrukt en het artikel bevindt zich direct onder het gaas, waardoor de bedrukking op het artikel terechtkomt. Een paraplu bedrukken is dus echt een proces en doe je niet zomaar eventjes.

 

Paraplu’s bedrukken via zintuig.nl
Via zintuig.nl kunt u paraplu’s laten bedrukken als relatiegeschenk.
Bent u opzoek naar een
paraplu met logo? Neem snel maar eens een kijkje op onze website,www.zintuig.nl


Bedrukte laptoptas kopen

Posted on 1/9/2014 at 13:31 - 0 Comments - Post Comment - Link

Laptoptassen bedrukken, daar gaat de blog van vandaag over.  Na lang speuren bent u dan eindelijk geslaagd. U hebt een laptop gekocht. Nu komt het volgende probleem: de laptoptas. U kan natuurlijk niet met uw laptop onder uw arm gaan rondlopen. Zo’n mooi apparaat verdient ook een mooie tas. Laptoptassen zijn er natuurlijk ook weer in meer dan honderdduizend verschillende soorten en maten.  Je hebt bedrukte laptoptassen, onbedrukte laptoptassen er is een enorm aanbod.

Fase voor het bedrukken van de tas.

Maar waar moet u nou op letten als u een laptoptas gaat kopen?

De volgende punten  zijn erg belangrijk:

  •         Draagcomfort
  •         Stevigheid
  •         Duurzaamheid
  •         Opvalbaarheid

Een goede laptoptas moet natuurlijk lekker zitten. U wilt er natuurlijk geen klachten aan overhouden. Zoek dus een tas die gewoon lekker zit. Probeer eens wat uit. Bespaar vooral niet op comfort. Een laptoptas moet natuurlijk ook stevig zijn en lang meegaan. U wilt natuurlijk niet elke maand een nieuwe moeten aanschaffen.

Laptoptas bedrukken

Opvalbaarheid is natuurlijk ook belangrijk. Het is makkelijk als uw laptoptas goed zichtbaar is en niet verward wordt met die van iemand anders. Bij zintuig.nl kunt u uw eigen laptoptas laten bedrukken. Bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf erop. Is dat niet superhandig? Zo vind u uw eigen tas altijd gemakkelijk terug. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een relatiegeschenk maken van de laptoptassen Benieuwd geworden? Naar de mogelijkheden voor het bedrukken van een laptoptas? Neem dan snel een kijkje op www.zintuig.nl 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer