Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Remy van der Graaf

Activiteiten week 8 SMB Stage Remy

09:56, 4/11/2011 .. 0 comments .. Link

Remy van der Graaf

SMB2

Activiteiten week 8 (31 oktober 2011 t/m 4 november 2011)

 

Maandag 31 oktober 2011

Dit is de laatste week van de stageperiode van jaar 2 en zullen de puntjes op de i gezet moeten worden. Vandaag heb ik het hele rapport nagelopen of er nog spellingfouten of niet kloppende zinnen in het rapport te vinden waren. Deze zijn er als het goed is nu allemaal uit. Verder ben ik ook nog even begonnen met de Conclusie. Morgen worden de conclusie, aanbevelingen en samenvatting gedaan.

 

Dinsdag 1 november 2011

Vandaag heb nagekeken of de wijzigingen doorgevoerd waren op de mobiele en normale website van de Beren eetcafés.  Verder heb ik nog aan het project gewerkt.

 

Woensdag 2 november 2011 

Vandaag heb ik in de ochtend geflyerd in het Rivium. Het Rivium is een bedrijventerrein in Capelle aan den IJssel. Er moest geflyerd worden voor de Bezorgbeer in Kralingse Veer, omdat er nu een nieuwe actie loopt dat de lunch broodjes voor 1 euro per stuk verkocht worden in plaats van minimaal 2,25. Ik was van 9 tot 2 op die locatie aanwezig. Van 2 tot 5 heb ik nog gewerkt aan mijn rapport om de samenvatting en de conclusie te maken.

 

Donderdag 3 november 2011 

Vandaag heb ik van 9 tot 11 geflyerd op verschillende bedrijventerreinen en moest ik daarna tot 3 uur de lunch bezorgen met de auto voor de vestiging in Kralingse Veer. Daarna ben ik weer terug gegaan naar kantoor en heb ik het rapport afgerond.

 

Vrijdag 4 november 2011

Om half 10 heb ik het beoordelingsgesprek gehad en ben ik om half 11 weer naar de vestiging in Kralingse Veer gegaan om te helpen met het bezorgen van de lunch. Uit het gesprek is gekomen dat ik een beetje ongeintresseerd over kwam tijdens mijn stageperiode en dat ze daardoor moeite hadden om mij te pijlen, maar mijn werk wel goed doe en snel klaar heb. Ik zal dus mijn houding moeten veranderen en dat is ook een leerdoel voor mij.Activiteiten week 7 SMB Stage jaar 2

15:51, 28/10/2011 .. 0 comments .. Link

Remy van der Graaf

SMB2

Activiteiten week 7 (24 oktober 2011 t/m 28 oktober 2011)

 

Maandag 24 oktober 2011.

Vandaag heb ik de opdracht gekregen om een postcodelijst te maken van alle bezorgberen. Er zijn nieuwe gegevens op CBS Statline gekomen over het aantal inwoners, aantal huishoudens en gemiddelde aantal huishoudens per postcode. Hiervan moest een overzicht gemaakt worden voor de Bezorgbeer vestigingen.

Verder ben ik aan de slag gegaan met het rapport. Heb de punten van de feedback verbeterd en het rapport verder uitgewerkt.

 

Dinsdag 25 oktober 2011

Vandaag heb ik de hele dag aan het rapport gewerkt. De helft is nu nagekeken op spelfouten en verdere informatie.

 

Woensdag 26 oktober 2011

Woensdagochtend heb ik nog gewerkt aan het rapport. Om half 1 ben ik naar de Bezorgbeer Kralingse Veer gegaan om de bedrijfsauto op te halen. Om 13.00 uur ben ik met die auto langs de Bezorgbeer vestigingen in Hellevoetsluis, Zwijndrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht en Vlaardingen geweest om de nieuwe folders voor de vestigingen af te leveren. Om precies 17.00 uur was ik weer terug op kantoor.

 

Donderdag 27 oktober 2011

Vandaag heb ik het eerste deel van het stagerapport nagekeken terug gehad en heb ik alles verbeterd en de rest ook goed nagekeken en verbeterd.

 

Vrijdag 28 oktober 2011

Vandaag heb ik gewerkt aan het rapport. Ik heb de bedrijfstakanalyse afgemaakt.

Nog een week en dan is mijn stage alweer afgelopen.

 

 Voortgang week 6 stage SMB remy

14:01, 17/10/2011 .. 0 comments .. Link

Remy van der Graaf

SMB

Activiteiten week 6 (10 oktober 2011 t/m 14 oktober 2011)

 

Doordat computer kapot gegaan is, weet ik niet precies meer wat ik in deze week gedaan heb. Al mijn bestanden zijn kwijt, behalve het rapport, die had ik gelukkig nog opgeslagen afgelopen maandag.

 

Maandag 10 oktober 2011

Zoeken naar herfst aanbod (speeltjes voor kinderen bij kindermenu) en verder gegaan met rapport.

 

Dinsdag 11 oktober 2011

Vandaag heb ik uitgezocht of een filmproject aantrekkelijk is voor de Bezorgberen. Het plan is om te sponsoren bij een filmproject over drugs, dat moet laten zien worden op middelbare scholen aan jongeren. Hierbij moest gekeken worden of het aantrekkelijk zou zijn voor de Bezorgbeer om hierin te investeren, in ruil voor promotie????.

 

Verder heb ik een aantal bedrijven gemaild over hoeveel bedrijven er gevestigd zijn in Rotterdam-Zuid. Deze informatie is nodig voor het rapport (Bezorgbeer voor bedrijven).

 

Woensdag 12 oktober 2011

Vandaag kregen we de melding dat de website www.thuisbezorgd.nl, een site waar gerechten van de Bezorgbeer besteld kunnen worden, een website heeft gemaakt onder de domeinnaam van de Bezorgbeer. Dit is natuurlijk tegen de wil van de Bezorgbeer in. Ik heb uitgezocht voor welke vestigingen dit allemaal was en heb dit meegenomen in het gesprek dat ik vandaag gehad heb met mijn bedrijfsbegeleidster. Rond 4 uur heb ik een gesprek gehad van een half uur met mijn bedrijfsbegeleidster over de stand van zaken.

Dit gesprek ging over de Besteksetjes van de eerste 2 weken, de Bronnen van het Franchise handboek, de stageopdracht voor school en de Domeinnaam van Thuisbezorgd.nl.

Ook ben ik vandaag nog aan de slag gegaan met mijn stageopdracht.

 

Donderdag 13 oktober 2011

Vandaag is mijn computer gecrasht. Ik kwam op mijn stage aan om 9 uur en startte de computer op, vervolgens ging de computer zich automatisch afsluiten. Ik startte de computer weer opnieuw op, maar hij bleef zich weer automatisch afsluiten. Er was dus een probleem met de hardware.

 

Op advies van mijn collega’s heb ik Pamicom gebeld, het is leverancier van (maatwerk)software, waar de Beren Holding de computers vandaan heeft. De man die ik aan de telefoon kreeg zei dat de hardware kapot was en in de middag heeft iemand van het bedrijf de computer opgehaald. Ik heb die dag moeten werken op een andere computer en dat was zeer verveld.

 

Verder heb ik vandaag veel contact gehad met bedrijven over de besteksetjes, want aankomende dinsdag is er een marketingcommissie vergadering van de Bezorgberen en daarin komt dat onderwerp ook ter sprake. Ook ben ik vandaag nog bezig geweest met de stage opdracht.

 

Vrijdag 14 oktober 2011

Op vrijdag 14 oktober 2011 was ik ziek, deze dag wordt vervangen door maandag 17 oktober 2011.  Vandaag ben ik weer verder gegaan met de stageopdracht.

 

In week 6 ben ik nog meer vooruitgegaan op het samenwerken, contact krijgen met andere bedrijven via de mail en telefonisch en heb ik geleerd om efficiënter tewerk te gaan.

 Voortgang week 5 stage jaar 2 SMB

15:04, 7/10/2011 .. 0 comments .. Link
Remy van der Graaf                         -                                  Stage jaar 2 SMB
Activiteiten week 5 (3 oktober 2011 t/m 7 oktober 2011)
 
Maandag 3 oktober 2011
Vandaag moesten de nieuwe producten op de websites Justeat.nl en thuisbezorgd.nl komen. Het ging om nieuwe seizoensgerechten en nieuwe soorten drank. Deze moeten er voor 4 uur op staan, alleen de twee sites waren niet zo snel met het invoeren van die nieuwe producten. Ik met beide bedrijven minimaal 5 keer contact gehad via de telefoon en veel mails moeten uitwisselen en uiteindelijk is het toch allemaal gelukt. Dit kostte aardig wat tijd van de dag. Het controleren hiervan (elke postcode van de vestiging) kostte ook veel tijd. Verder heb ik tussendoor nog wat gedaan aan de stageopdracht. Ik ben aan de slag gegaan met de kansen en bedreigingen voor de nieuwe vestiging.
 
Dinsdag 4 oktober 2011
In de ochtend heb ik nog contact op moeten nemen met thuisbezorgd.nl, ze hadden niet op tijd de wijzigingen doorgevoerd voor 1 vestiging. Veder heb ik de dag doorgebracht met het bezig zijn aan het rapport voor de meeloopstage. Promotieplan gemaakt, SWOT-Analyse gemaakt en alles beschreven.
 
Woensdag 5 oktober 2011 
Vandaag heb ik weer veel contact moeten opnemen met thuisbezorgd.nl over de nieuwe producten waarbij de bijgerechten niet goed doorgevoerd werden. Dit moest nog geregeld worden. Verder heb nog contact opgenomen met bedrijven die over de besteksetjes gaan van de Bezorgbeer. Het grootste deel van de dag heb ik besteed aan de bedrijfstakanalyse voor het rapport.
 
Donderdag 6 oktober 2011 
Vandaag ben ik bezig geweest met het locatieonderzoek en de brancheanalyse beter maken.
 
Vrijdag 7 oktober 2011 
Locatieonderzoek afgerond, deelconclusies gemaakt, distributieanalyse gemaakt.


Voortgang week 4 stage jaar 2 SMB

15:50, 30/9/2011 .. 0 comments .. Link

Remy van der Graaf                         -                      Stage jaar 2 SMB

Activiteiten week 4 (26 september 2011 t/m 30 september 2011)

 

Maandag 26 september 2011

Vandaag ben ik begonnen met het klaarmaken van de nieuwe productcode lijsten etc. en heb ik gewerkt aan het rapport.

 

Dinsdag 27 september 2011

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met de concurrentie analyse, vooral met de indirecte deze keer. Van 12-5 heb ik op in Ahoy op de Ecomobiel beurs gestaan. Daar moest ik flyeren en mensen informatie geven over de Bezorgbeer voor bedrijven.

 

Woensdag 28 september 2011

Vandaag ben ik tot 11 uur verder gegaan met de indirecte concurrenten. Verder heb ik contact opgenomen met justeat en thuisbezorgd.nl en ben ik heb ik een Excel bestand gemaakt met alle informatie over de 16 verschillende vestigingen van de Bezorgbeer.

 

Donderdag 29 september 2011

Deze dag was ik ziek. Koorts.

 

Vrijdag 30 september 2011

Verder gegaan met concurrentie onderzoek en begin gemaakt aan locatieonderzoek.

Rapport een betere inhoud gegeven.Activiteiten week 3 stage SMB

15:39, 23/9/2011 .. 0 comments .. Link
Remy van der Graaf
Activiteiten week 3 (19 september 2011 t/m 23 september 2011)
 
Maandag 19 september 2011
Vandaag ben ik begonnen met mijn stageopdracht. Er moet mogelijk een nieuwe vestiging van de Bezorgbeer komen in Rotterdam-Zuid. Vandaag heb ik uitgezocht welke postcodes onder de nieuwe vestigingen kunnen vallen en hoeveel inwoners, geslacht, inkomen, afkomst, leeftijd etc. daaronder onder vallen. Vandaag ben ik ook nog gebeld door een groothandelaar over de spaaractie.
 
Dinsdag 20 september 2011
Vandaag ben ik verder gaan met het uitzoeken van de cijfers over Rotterdam-Zuid. Verder heb ik al een aantal concurrenten gezocht en ben ik informatie over die concurrenten gaan zoeken. Hiermee heb ik een begin kunnen maken met de concurrentieanalyse.
 
Woensdag 21 september 2011
Vandaag ben ik begonnen aan de opzet van het rapport van de meeloopstage. Heb even alle hoofdstukken neergezet, ben begonnen met de concurrentieanalyse, heb intern het bedrijf beschreven, en de branche. Kortom, heb het rapport vorm gegeven met een klein beetje inhoud. Verder heb ik nog een document moeten vertalen, maar daar ben ik nog niet mee klaar en ga ik morgen mee verder. (goed om mee op te starten)
 
Donderdag 22 september 2011
Vandaag heb ik het klantenbestand van de Bezorgbeer Kralingse Veer na moeten kijken of er dubbele adressen in stonden. Het waren zo’n 7000 klanten en ik heb ongeveer 900 dubbele adressen eruit gehaald, dus was hier ook wel een tijd mee bezig (rot klusje). Verder heb ik een stukje geschreven over of de Bezorgbeer afhankelijk is van de leveranciers en ben ik begonnen aan de promotie.
 
Vrijdag 23 september 2011
Vandaag, de laatste dag van week 3 heb ik gewerkt aan de productcode lijst van de bezorgbeer, ze hebben een nieuwe lijst omdat er nieuwe producten bij zijn gekomen.
Verder heb ik mijn stagerapport verder uitgewerkt.


Activiteiten week 2

15:54, 16/9/2011 .. 0 comments .. Link

Remy van der Graaf

Activiteiten week 2 (12 september 2011 t/m 16 september 2011)

 

Maandag: 12 september 2011

Vandaag is de tweede week aangebroken van de stage.

In de ochtend heb de website Just Eat moeten nakijken, waar je online eten kan bestellen. De bezorgkosten stonden niet goed en ik moest dit nalopen en kijken bij welke postcodes het verkeerd aangegeven stond.

Verder stond er een advertentie op vacances24.nl. Het was een advertentie over een sollicitatie naar een functie bij de bezorgbeer. Die advertentie was inmiddels verlopen, omdat er al iemand voor was gevonden. Ik moest er voor zorgen dat die advertentie van die site verwijderd zou worden. In de middag heb ik gewerkt aan de beschrijving van de (bezorg)beren. En heb ik mijn Plan van Aanpak verder gemaakt.

 

Dinsdag 13 september 2011

Dinsdag ben ik begonnen met het omschrijven van de branche. Hier ben ik wel een tijdje mee bezig geweest, omdat er niet al te veel beschikbare informatie te vinden was over de branche waarin het bedrijf zich bevind. Verder heb ik nog de site van de Bezorgbeer nagelopen, om te kijken of alle updates er goed op stonden en ik heb een vacature moeten maken voor een marketingstagiair.

 

Woensdag 14 september

Woensdag heb ik alle bedrijven moeten zoeken die in de buurt zaten van de Bezorgbeer Den Haag - Scheveningen om te kijken of die interesse zouden hebben in een samenwerking met dat filiaal van De Bezorgbeer. De Bezorgbeer in Den Haag - Scheveningen hoopt een partner te kunnen vinden, waardoor er meer naamsbekendheid en afzet behaald kan worden.

Denk hierbij aan een spaaractie of een dergelijke korting. Hier ben ik wel een hele tijd mee bezig geweest, omdat alle bedrijven die in die regio vallen opzocht

moesten worden. Hieruit is een lijst gemaakt met bedrijven waar contact mee opgenomen gaat worden.

Verder heb ik de beschrijving van de branche uitgewerkt, heb ik het over de stageopdracht gehad en heb mijn plan van aanpak nog aangepast bij de mijlpaal- en takenplanning.

 

Donderdag 15 september 2011

Vandaag heb ik de bedrijfsbeschrijving afgemaakt en ook de beschrijving van de branche is zo goed al klaar.

 

Vrijdag 16 september 2011

Vrijdag heb ik een gesprek gehad met mijn bedrijfsbegeleider over hoe ik de eerste twee weken heb ervaren als stagiair. Wat ik leuk vond en minder leuk en we hebben het gehad over de stageopdracht die ik toegewezen heb gekregen. ’s Middags heb ik nog wat typische stagiair taken moeten doen, ik moest bladen snijden en die lamineren. Verder heb ik nog contact opgenomen met bedrijven voor spaaracties die binnenkort van start gaan.Activiteiten deze week

12:39, 9/9/2011 .. 0 comments .. Link

- Plan van Aanpak

- Groothandelaar aan de telefoon gehad

- emails verstuurd naar bedrijven

-  veel opdrachten van het stagebedrijf gemaakt.

- bedrijfsbeschrijving gemaakt

- begin gemaakt aan beschrijving van de branche waarin het bedrijf actief ismeeloopstage jaar 2

12:37, 9/9/2011 .. 0 comments .. Link

Meeloopstage jaar 2 – SMBSTG39R2

Plan van Aanpak

2011


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instituut voor Commercieel Management

Small Business & Retailmanagement

 

Deelnemers    :

Remy van der Graaf   (0821097)

 

Stagebegeleider        : J. Slootmaekers.

 

Inhoudsopgave

 

1.      Inhoud van het project

 

1.1   Situatieschets

 

1.2   Probleemanalyse

1.2.1          Probleemstelling

1.2.2          Deelvragen

 

1.3   Stagedoelstelling

 

1.4   Methoden van dataverzameling

1.5   Deliverables

1.6   Criteria Stageperiode

 

1.7   Projectgrenzen

 

2.      Beheer van het project

 

2.1   Activiteiten- en mijlpalenplan

 

2.2   Projectorganisatie

 

2.3   Begroting van het project

 

2.4   Risicoanalyse

 

2.5   Literatuurlijst

 

 

Akkoordbevinding

 

 

 

 

 


1.1 Situatieschets

 

Het was 1984 dat Bruintje Beer aan de Noordsingel begon als een van de eerste echte eetcafés van Rotterdam. De combinatie van lekker eten van de houtskoolgrill geserveerd in royale porties en de ongedwongen gezelligheid van het café was al direct een groot succes. Meerdere Beren volgden en al snel was er sprake van echte Berenformule. Nu, ruim 25 jaar later zijn er inmiddels 22 succesvolle vestigingen verdeeld over Nederland.

 

De beren eetcafes gaan met hun tijd mee en sprongen in 2001 met De Bezorgbeer in op het hectische bestaan van consumenten. Inmiddels blijkt ook deze formule zeer goed aan te slaan, de Bezorgbeer telt momenteel 16 vestigingen; in Rotterdam-Noord, Barendecht, Spijkernisse & Hoogvliet, Vlaardingen, Ridderkerk, Dordrecht, Breda, Zwijndrecht, Delft, Hellevoetsluit, Zoetermeer, Berkel & Rodenrijs, Cappelle aan de Ijssel, Kralingse Veer, Wateringen-Den Haag en Den Haag-Scheveningen.

 

Wat moet er gebeuren

 

 

1.2 Probleem analyse

 

 

 

 

 1.2.1 Probleemstelling

 

Hoe kan Bezorgberen Holding BV de …… beter in de markt positioneren en afzetmarkten vinden waar behoefte is aan dit product in 2011?

 

1.2.2 Deelvragen

 

 

Hoe ziet de interne omgeving van Bezorgberen Holding BV er uit?

·         Hoe ziet de geschiedenis van Bezorgberen Holding BV er uit?

·         Wat is de bedrijfscultuur van Bezorgberen Holding BV?

·         Wat is de missie, strategie en doelstelling van Bezorgberen Holding BV?

·         Wat zijn de sterkten en zwaktes van Bezorgberen Holding BV?

·         Hoe ziet de financiële situatie van Bezorgberen Holding BV er uit?

 

Hoe ziet de externe omgeving van Bezorgberen Holding BV er uit?

·         Wie zijn de concurrenten van Bezorgberen Holding BV?

·         Wat is de concurrentiepositie van Bezorgberen Holding BV?

·         Wat zijn de kansen en bedreigingen voor Bezorgberen Holding BV?

·         Wat zijn de kenmerken van de afnemers van Bezorgberen Holding BV?

·         Op welke manier moet de branche benaderd worden?

 

Hoe ziet de evenementenbranche er uit?

·         Wat zijn de kenmerken van de evenementenbranche?

·         Wat zijn de trends binnen de evenementenbranche?

·         Wat zijn de kansen en bedreigingen binnen de evenementenbranche?

·         Wat zijn de ontwikkelingen binnen de evenementenbranche?

·         In welke groepen kun je de evenementenbranche segmenteren?

 

 

1.3 Stagedoelstelling

 

De doelstelling van de stage is een businessplan schrijven door middel van marktonderzoek voor Bezorgberen Holding BV om de …… te kunnen benaderen.

 

1.4 Methoden van Dataverzameling

 

Het verzamelen van informatie zal gedaan worden door middel van marktonderzoek (deskresearch). Hiermee zal er informatie over het bedrijf, de branche en concurrenten gevonden worden. Daarnaast worden er potentiële afnemers doormiddel van twee fieldresearch tools ondervraagt. Doormiddel van interviews en enquêtes af te nemen zal het verlangen van deze potentiële afnemers in kaart kunne brengen.

 

 1.5 Deliverables

 

Deliverables zijn de producten die het project oplevert.
De deliverables van ons project zijn:

-PVA

- Marktonderzoek

 

 

1.6 Criteria Stageperiode

 

De criteria van de stage voor de deelnemer zal voornamelijk bestaan uit de beoordeling van het businessplan. De stage wordt beoordeeld op grond van de stage voortgangsverslagen via de weblog die voor 20 procent meetellen, de stage opdrachten die voor 40 procent meetellen en de operationele activiteiten, dat is de beoordeling van de bedrijfsbegeleider en dit telt ook 40 procent mee. Uiterlijk 5 november 2011 moet het stagerapport ingeleverd worden bij de bedrijfsbegeleider en bij de stagebegeleider. De wekelijkse voortgangsverslagen staan online op de weblog van de stagiair (de weblog moet zelf aangemaakt worden via www.web-log.nl ).

Herkansingsmogelijkheid: aanpassen verslag 4 weken na terugontvangst. 

 

Vereisten om deel te nemen

 De student dient alle vier de projecten van het vorig schooljaar bijgewoond te hebben om tot een goed resultaat te komen van de stage. Deze stageopdracht heeft betrekking op de laatste periode van het vorige schooljaar (Small Business & Retail management jaar 1).

 

Verplichte leermiddelen

Bij de meeloopstage is het gebruik van onderstaand literatuur verplicht.

- Alle studiehandleidingen van het eerste schooljaar.

- Studiehandleiding ‘Basishandleiding Projectmatig werken 2010-2011’

- Alle literatuur die voorgeschreven is bij de vakken van het flankerend onderwijs uit kwartaal 1, 2, 3 en 4 van vorig schooljaar (Small Business & Retail management jaar 1).

 

 

 

Begin- en einddatum

De stage is 5 september 2011 gestart en zal eindigen bij het inleveren van het eindrapport uiterlijk op vrijdag 4 november 2011.

 

Toetsing

De resultaten van het project zullen getoetst worden op de volgende onderdelen:

- Ondernemingsplan (schriftelijk onderzoeksrapport).

- Plan van aanpak inclusief bijgewerkte activiteiten, mijlpalenplanning.

-Marktonderzoek, Business plan.

 

1.7 Projectgrenzen

·         Begin datum: 04 september  2011 om 09.00 uur

Eind datum: 05 november 2011 om 17.00 uur door het in te leveren van het stageverslag en de bijgekomen benodigdheden.

·         Het totale werk dat verricht zal worden is afhankelijk van de gestelde tijd. Er moet 8 weken lang 5 dagen per week 8 uur per dag gewerkt worden. Dit komt neer op 320 uur.

·         Lettertype: Calibri (hoofdtekst), grootte 11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Beheer van het project

 

 

2.1 Activiteiten- en mijlpalenplan

1

Remy van der Graaf

 

  

 

Activiteiten/mijlpalen

 

1

 

Week 1

 

 

 

05/09-09/09

Voortgangsverslag op weblog

x

x

 

Informatie sturen naar stagebegeleider

x

x

 

Beginnen aan concept plan van aanpak

x

x

 

Leerdoelen bepalen

x

x

 

Opdrachten bepalen

   x

 

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Activiteiten week 8 SMB Stage Remy
Activiteiten week 7 SMB Stage jaar 2
Voortgang week 6 stage SMB remy
Voortgang week 5 stage jaar 2 SMB
Voortgang week 4 stage jaar 2 SMB

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer