Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My daily Life

Ziek?!

18:24, 20/3/2014 .. 0 comments .. Link

Gisteren heb ik het overleefd! woehoeeee! Het zingen ging beter dan verwacht, piano spelen is alles meegevallen en drummen was een totale ramp, but who cares? Mijn spanningsboog was gisteren van half 1 tot 11 uur! Dat is zo'n 10.5 uur! Normaal komt de spanning eruit in de vorm van huilen, maar dat heb ik gisteren dus niet gedaan.

Ik sliep om 12 uur  maar ik was al om 5 uur *in de morgen* wakker, met een bonkend hoofd, zere keel, warm-koud-warm-koud en ik zag *nog steeds* eruit als een lijk. Dit zijn allemaal symptonen van ziekte, maaar ik ben NOOIT ziek en dan bedoel ik ook echt NOOIT. Hoogstens menstruatie pijn maar meer ook echt niet. Volgens Ilse komt dat door de stress en spanning van gisteren, maar ik betwijfel het. Dat word dus optijd naar bed met een kruik en warme melk met honing drinken. Als ik nu ziek word heb ik wel echt een probleem met de repeluitvoeringen.

Repelsteeltjes is een toneelgroep en dit jaar spelen we Erik of het klein insectenboek en ik doe meee.. Aankomend weekend en het weekend daarna ben ik de bode mier die zonder Stem de hele zaal in mag schreeuwen. Dat is dan weer een beetje minder maar komt wel goed.Muziekexamen

16:29, 18/3/2014 .. 0 comments .. Link

pfff ik stress 'm echt heel hard! Ik moet morgen avond in de aula staan met publiek en dan zingen, piano spelen en drummen. Dat wordt zo'n afgang!

Laat ik maar eens beginnen met de zang beginnen. Van mijn docent mag ik niet alleen zingen omdat ik hem al stress als ik alleen maar voor hem moet zingen *en hij is al drie jaar mijn leraar* waardoor ik de goede noten niet haal. Moet je nagaan als ik voor een hele aula sta! Bovendien vergeeft hij het zichzelf nooit als ik het gevoel krijg dat het een afgang was, want dat is het volgens hem niet.

Piano spelen is sws een ramp. Ik bedoel ik weet niet eens waar de C zit! Vorig jaar heb ik ook piano gespeeld en dat ging compleet de mist in en toen zat ik allleen. Als ik nu verkeerd ga verpest ik het voor het hele liedje.

Drummen gaat goed komen zolang ik maar het goede ritme hou.

Stel ik laat de microfoon uit mijn handen vallen of mijn drumstokken, dat wordt zoo akward! Dus als jullie niets meer van mij horen....Boekenreeks

19:45, 16/3/2014 .. 0 comments .. Link

Je houdt van avontuur, verhalen die zich afspelen in engelstalige landen en van dingen die niet waar zijn? Dan moet je echt de boeken; Deadline, de Chaos en Oneindig van Rachel Ward lezen!

De boeken hebben een hoofdpersoon, genaamd Jem, die in alle drie de boeken terug komt. Jem is een heel bijzonder meisje want ze ziet wanneer er iemand doodgaat als ze die persoon alleen maar aankijkt. Ze heeft dus niet zoveel vrienden omdat ze ziet wanneer haar vrineden dan dood gaan. Dit houdt ze vol totdat ze Spider tegenkomt. Ze worden verliefd en je raad wel water er verder gebeurd. MAAR er zit een verandering in het boek die je niet verwacht. Spider en Jem gaan samen naar Londen maar dan ontploft de London Eye en dat gebeurd terwijl zij wegrennen! Ze verstoppen zich in een kerk en daar gebeurd iets gruwelijks.

In boek twee de Chaos moet Jem alleen voor haar zoon zorgen, Adam, maar Adam zit ook de sterfcijfers van iedereen omzich heen. Bovendien heeft hij visioenen over brandende gebouwen en heel erg veel pijn. Op school komt hij een meisje tegen dat erg van hem schrikt en hem ontloopt. Want zij ziet hem ook in haar visioenen. Ze besluiten samen te werken en komend een bloedstollend avontuur te recht wat onder meer te maken heeft met de dochter van Sarah en haar ouders.

Boek drie is het laatste boek namelijk Oneindig. Het is een ontzettend spannend boek dus jullie mogen het lekker zelf gaan lezen!

Neem drie dagen de tijd, of 1 en lees alle boeken in een dagje uit! EnjoyVriend of vriend vriend?

15:42, 13/3/2014 .. 0 comments .. Link

Het is alweeer eeen tijdje geleden, maar met carnaval en de vakantie in Oostenrijk is het niet meer van gekomen.

Nu we het er toch over hebben, carnaval is een feest dat bekend staat als zoveel mogelijk mensen zoenen. Ik heb verhalen gehoord van een meisje uit mijn wiskundeklas die met 10 jongens heeft gezoend! Op 2 dagen 1 jongen, 1 dag geen jongen en de rest op de laatste dagen... Stel je hebt met een jongen gezoend, en dan? Als je hem nooit meer ziet okee prima, als hij bij je op school zit wordt het al lastiger en als het een vriend uit je vriendengroep is wordt het óf heel akward of je moet *zoals sommige vriendinnen het zeggen* werk van die jongen maken.

Dit is met carnaval, maar je kan natuurlijk oook de kriebels in je buik krijgen *als je daar ingeloofd, ik niet..*  van iemandd die in je klas zit, bij je werkt, zomaar tegen het lijf looopt en gaa zo maar door. Of nog erger je kan het gewooon heel goed met een jongen vinden en iedereen zegt dat jullie elkaar leuk vinden en na een tijdje gaa je dat zelf geloven en dan begin je iets met die jongen en dan denk je toch zo van neee en dan is de vriendschap naar de haaien. Dit probleem heb ik dus!

In de brugklas, tweede en derde zat ik altijd aan een tafel vol meiden. Begin de vierde zat ik ook nog bij hen aan tafel alleen toen kreeg een van de meisjes *Laura* een vriend en stond ze de hele tijd bij hem. Het meisje bij wie ze in de klas zat ging met haar mee *Marit, stomme meeloopster*, met eeen ander meisje *Anoek* had ik al het hele jaar ruzie dus die was ook weg en een andere vriendin van mij *Sofie* vond de tweeling *Sanne en Manon* niet aardig en verliet ons dus ook. Op een gegeven moment zat ik te wachten op my friends met een tafel en stoelen en mijn vrienden kwamen maar niet, hadden ze me allemaal verlaten. Dus ik ging maar bij een totaal andere vriendin zitten en die vriendengroep. Deze vrienden groep bestaat uit Ilse *meisje uit Wernhout, een echt schatje*, Mariette *afgekort Jetje en zit samen met Ilse en mij in een "praatgroep over jongens"*, Daphne *een Etten-Leurs, sommige vinden haar op Ilse lijken*, Alisha *ik ben meningloos over haar, had een keer ruzie met Aaron en zei toen "ik ben toch al vriendloos!"*, Aaron *de broer van Alisha, als je tegen hem zegt; "wat is Alisha raar" zegt hij dat tegen haar, maar ze is echt gewoon raar* en Diederick *hockeyer en heel sportief heeft langere haren dan normaal en is een echt schatje*. Dit zijn dus de mensen bij ik aan "tafel" zit, nouja je kan het niet echt een tafel noemen het zijn meer een paar stoelen in een soort kring.
 
Maar over de laatste jongen, Diederick Roels, gaat het dus. Ik kan het gewoon echt heeel goed met hem vinden. Maar dan heb je weer vrienden of vriendinnen die zeggen jaa je vindt hem leuk en je dwingen tot een reactie van ja of nee. Dus uiteindelijk denkt iedereen dat je hem leuk vindd.. En dan krijg je opeens te horen "he didn't like you" en toen dacht ik nou en?? Wat kan mij dat verrekken? Zolang ik het goed met hem kan vinden? Zo kom je er dus achter dat je iemand NIET leuk vind, je vind het niet erg als die persoon je niet leuk vind. MAAR nou zijn een andere vriendin *Lotte, een heeel creatief meisje dat goed kan supporten zodat ik niet flauwval van angst met mijn muziekoptreden* dat ze iets had gehoord dus nou weet ik het niet.
 
Wat er vandaag *13 maart 2014* gebeurd is, slaat toch echt wel alles. Toevallig was ik tegelijkertijd uit met Diederick dus fietste hij een stukje mee en ik kreeg hem zo ver om mee naar de memmorhoeve te fietsen voor een ijsje en toen mee naar het Sanvelisbergen *dat is een straatje ongeveer 2.5 kilometer vanaf mijn huis*. Daar draaide hij om, maar we stonden dus al bijna in Zundert en hij moest nog helemaal terug naar Etten-Leur. Dat vond ik eigenlijk wel sneuu maar ik vond het zooo lief dat hij met mij meefietste.  En tijdens de pauze kwam Dewi *blond klein meisje die in al mijn klusterklassen zit* achter mij langs en vroeg *wel in mijn oor* "waarom zit Maartje ertussen? Ze bedoelde dat er iemand tussen mij en Diederick zatt, toen ze terug kwam van de automaat zei ze ook iets tege Diederick maar hij ging onverstoorbaar verder met zijn verhaal terwijl ik rood werd *het zal eens niet zijn*
 
Maarr je moet altijd je eigen weg gaan en zien hoe het loopt, misschien krijg ik nog wat met hem of misschien ook niet. Op dit moment denk ik alleen pff een relatie? Daar moet ik nog niet aan denken, waarschijnlijk komt er toch alleen gezeik van en mijn hoofd staat daar zóóóó niet naar met alle examens en alles. Never say Never als het om relatie's gaat.


HAN

17:20, 25/2/2014 .. 0 comments .. Link

HAN?! Wat is dat nou weer?! HAN staat voor Hogeschool Arnhem Nijmegen. Dit is een hogeschool in ..... NIJMEGEN!

Vandaag ben ik daar voor een kennismakingsdag geweest en het begon al goed... *niet dus*. Om 07.57 nam ik de bus vanaf Stuivezand, terwijl ik stond te wachten stopte de Menciabus bij Stuivezand omdat er een jongen moest instappen. De bus stapte en meteen keek de hele bus naar buiten en ik stond dus in mijn eentje in het bushokje.. Ging dus helemaal vlekkeloos *kuch*. Eenmaal in de bus ging het wel okee, in Rijsbergen stapte mijn nichtje in *eigenlijk is ze 18 maar nicht klinkt zo raar*. Samen met haar en een vriendin stapte ik op de trein richting Zwolle, bij het station Tilburg werd ik achtergelaten. De treinreis ging best goed en toen kwamen de busssen, dat is dus iets minder. Een jongen van mijn school die ook naar Nijmegen gaat zei dat ik een andere bus moest nemen dus ik was wat in de war. Ik liep naar de plek waar allerlei bussen stonden en vroeg aan een aardig uitziend meisje welke bus ik nou moest nemen. Ze wees naar een bus achter mij en zei dat ik uit moest stappen bij station Heyendaal en daarna maar de stroom studenten moest volgen. Dit deed ik en ik kwam uit bij het verkeerde gebouw van de HAN. Een jongen die achter mij liep zag er ook wel aardig uit *lange leve eerste indrukken* dus ik vroeg aan hem 'jaa ik heb een meeloopdag van SPH bij Kapittelweg 33 maar volgens mij is dit het verkeerde gebouw. Weet jij misschien waar dat gebouw is?' Hij zei dat hij het niet wist *want hij was een minor student* en zei jaa loop maar even mee binnen zit een mevrouw die je de weg kan wijzen. Zeer sociaal van hem, de vrouw legde uit hoe ik moest lopen en ik kwam bij mijn gebouw uit. Vertrouw dus nooit op je eerste indruk, bij jongens klopt het meestal wel maar bij meisjes kom je dus op de verkeerde plekken terecht...

Ik liep dus de hoofddeur binnen en zag de bekende paarse shirtjes met SPH erop, ik stormde er nog net niet op af. Een van de twee studenten wees me de weg naar de andere mensen die een dagje kwamen kijken. Het was net 10.00 dus ik dacht dat ik vroeg was, niet dus! Ik kwam binnen en ik zag dat alle tafeltjes al vol zaten en ik stond daar in mijn eentje.. Gelukkig zat er nog een meisje alleen dus ging ik maar tegen haar aanmauwen. Dit lukte volgens mij best goed. Ik had dus sws al een vriendin deze dag en was dus niet helemaal alleen. We kregen eerst wat uitleg en daarna werd de groep in tweeën gedeeld, ik zat bij beeldend vormen *gelukkig!!!* en moest met 4 andere meiden een opdracht doen. *De opdracht; zet je handen tegen elkaar en beweeg een richting op we hadden allemaal een krijtje vast, je mocht niet praten. Daarna moesten we er een beest van maken en daarna moesten we er een heel verhaal bij verzinnen*. Hierna hadden we een ontzettend lekker lunch. Sandwiches met Zalm en van alles en nog wat. Daarna hadden we een hoorcollege. Soms moesten we van lokaal wisselen en dan liepen we met onze tassen en jassen achter de begeleidende studenten aan, we leken dan net een stel wuppen!

De terugreis ging heel goed! Ellis vergezelde me met de bus en zwaaide me uit op het station Nijmegen. Ik zat in de stilte coupé met mijn oortjes en het boek; 'Een schitterend gebrek van Arthur Japin' *mijn nichtje (15 jaar oud) moet een boekpresentatie houden en ik heb besloten om haar te helpen*. Tijdens de bus terug zat ik naast Mike, een jongen die ik ken van 't Stokperjde, ik was allemaal aan het zeuren dat ik er in mijn eentje uit moest. Uiteindelijk had ik nog twee andere vrienden. Nu twijfel ik alleen of ik mijn OV wel goed heb uitgecheckt..Gedachte van de week

17:18, 24/2/2014 .. 0 comments .. Link

De gedachte van deze week is; I am I and you are you.

Voor degene onder ons de slecht zijn in Engels *inclusief ikzelf* het betekent ik ben ik en jij bent jij.

Ik denk dat het staat voor het idee dat iedereen gewoon zichzelf is en dat niemand precies zichzelf is.

Dus telkens als je je deze week aan iemand irriteert denk je I am I and you are you. Het gaat erom dat je dus weet dat niemand precies hetzelfde is als jij zelf bent. Accepteren dus. Begin eens met een vriendin met wie je nu niet meer praat omdat jullie ruzie hadden om een dom iets, praat weer eens met haar. Ik zeg niet dat je hele gesprekken met haar moet gaan voeren meteen maar je kan wel geïnteresseerd doen. Zeg bijvoorbeeld; hoii in de gang of hoe wat ga jij herkansen? Van die simpele dingetjes kan jullie vriendschap weer opbloeien.

Dus: I am I and you are youPretty little liars

14:46, 23/2/2014 .. 0 comments .. Link

Pretty little liars is eeen geweldige boekenserie van de schrijfster Sara Shepard!

Het verhaal gaat over een groep van vijf vriendinnen, een van de vriendinnen verdwijnt op mysterieuze wijze. Plotseling krijgen de meiden vreemde sms'jes van een persoon die zich A noemt, die vinden ze heel eng omdat hen vermiste vriendin Ali heet. Het verhaal is zo spannend, het liefst zou je alle boeken *zeven in totaal* meteen uitlezen. Zelf ben ik halverwege boek zes maar ik kan het boek nergens in de bieb vinden dat is wel een tegenvaller. Tegenwoordig is er ook een serie van deze geweldige boekenreeks! Je moet daar natuurlijk wel een beetje inkomen omdat je niet meteen weet wie wie is en wat er is gebeurd.

Mijn mening over de serie is denk ik wel te verwachten? De serie is GEWELDIG. Zonder meer fantastisch. Waarschijnlijk zou ik geen slechte recensie kunnen schrijven omdat ik helemaal positief ben over alle boeken. In elk boek zit iets wat je niet verwacht wat het spannend maakt, de geheimzinnige sms'jes en wie is A? A komt telkens weer terug en er wordt getwijfeld of A Ali wel is. De vriendinnen die eerst uit elkaar waren gegroeid maar nu weer steeds hechter worden. De slechte verhalen en de roddels. Een ding is zeker het is geen jongens boek, tenzij je als jongen zijnde houdt van roddel, kleding en make-up?

Dus als jullie een keer lang in de auto zitten, binnen zitten omdat er sneeuw buiten ligt, op het strand liggen in de zon, buiten in de hangmat of omdat je lezen gewoon leuk vind lees pretty little liars! Lekker met een kop warme chocomel  stroopwafel en slagroom of met een ijsje. Als je in de zon ligt wel oppassen dat je niet verbrand omdat je je bent vergeten in te smeren!

Enjoy!Mondhygiëniste

09:11, 18/2/2014 .. 0 comments .. Link

Ben je net helemaal mishandelt bij de tandarts krijg je ook nog eens op je kop dat je schijnbaar niet goed tandenpoetst!
"Ja als er de volgende keer geen verandering is, stuur ik je door naar de mondhygiëniste!" De Reactie "ik doe mijn best!" maakte het humeur van mijn tandarts er niet beter op..

Wat is nou eigenlijk een mondhygiëniste?

De mondhygiëniste maakt je tanden schoon en geeft vooral ook uitgebreide aanleg over tandenpoetsen, ontstoken tandvlees enzovoort.
Je kan naar een mondhygiëniste toe als je vaak tandsteen hebt, aanslag op je tanden, slechte adem, ontstoken tandvlees of als mondverzorging gewoon een probleem in het algemeen is.

Waarschijnlijk is alleen tandenpoetsen niet genoeg en moet je ook nog gaan flossen en spoelen met zo'n ontzettend vies smakende spoeldrank. Die van de reclame waarbij je ogen bijna uit de oogkassen van de acteur/actrice springten.

Maar met de gedachte van de week; hoop sterft het laatst, ga ik hopen dat ik niet naar een mondhygiëniste toe hoef, een extra tandenborstel kopen en 3 keer per dag mijn tandenpoetsen in plaats van 2.Gedachte van de week

17:22, 17/2/2014 .. 0 comments .. Link

Hoop sterft het laatst!

Iedereen kent wel dat gevoel, je zit er helemaal doorheen en alles gaat verkeerd! En dan komt het ergste nog, je bent verliefdd en krijgt te horen dat die jongen je niet leuk vind!
Dit is dus wel echt het topunt van DRAMA. Maar hoop sterft het laatst.

Als er deze week iets niet goed gaat denk je maar hoop sterft het laatst.
Je kunt altijd hopen op voldoende, een jongen die je leuk vind, een ruzie oplossen.
Wel zul je dan moeten accepteren dat heel veel hopen niet werkt natuurlijkk..

Blijf hopen want zodra je je hoop verliest is het moeilijk om weer erop te komen...
Ga deze week dus niet zielig huilend alleen in een hoekje zitten maar pak een reep chocola en denk hoop sterft het laatst en alles komt weer goed.Wie ben ik?

16:19, 16/2/2014 .. 0 comments .. Link

Heeei hallo hi!

Dit is mijn allereerste post!! Dus het is misschien wel even handig en sociaal dat ik mezelf eerst even voorstel!

Ik ben Renate Hereijgers, ik ben 16 jaar oud en ik woon in Zundert, Noord-Brabant, Nederland. Ik heb twee ouders en een tweelingzus. Nou heb ik meteen de standaard dingen gehad. Hoe zie ik eruit? Ik heb blond haar of zoals mijn nichtje het zou zeggen pornoblond haar, mijn haar zit altijd in een staart dan zit het het redelijkst. Een mooie *vind ik zelf* zwarte bril met rode kusmondjes erop en een veelste groot voorhoofd. Al is dat schijnbaar wel in "verhouding" met de rest van mijn gezicht. Ik ben middellang dus rond de 1.70, de perfecte lengte voor hakken als ik erop had kunnen lopen. Ik zeg als sinds begin havo 5 'Renate je gaat dit jaar wat aan je conditie doen meid!' ik hang nog steeds elke avond in de bank. Als het 's avonds weer licht wordt ga ik hardlopen. Helpen jullie mij herrineren?

Zoals ik al zei zit ik in havo 5, examenjaar! Ik ga dood van de zenuwen.... niet letterlijk maar figuurlijk ofcoursee. Als ik mijn examens haal, en ik zei als, dan ga ik naar de Hogeschool Arhnem Nijmegen *afgekort de HAN*. Dan ga ik lekker op kamers, het enige probleem is dat ik nog geen ei kan bakken. Het blijft jammer genoeg elke keer aan de pan plakken en ik doe er al zoveel boter in. Maar ik heb nog zo'n 5 maanden dus dat gaat wel goed komen.

MIjn bezigheden, jaa dat is een goede! Ik heb eigenlijk nergens tijd voor maar dan vraag ik me af wat ik aan het doen ben... Laat ik het eens op een rijtje zetten. Van maandag t/m vrijdag naar school. Eens in de zoveel moet ik naar een vergadering van 't Stokperdje 's avonds. 't Stokperdje is een soort scouting maar dan zijn er meer dingen binnen. Ik ben daar begonnen toen ik 4 jaar oud was en nou ben ik zelf leiding van de teddyberen, dat is de jongste groep. Hier ben ik ook elke zaterdagmiddag, afgelopen zaterdag zijn we bijvoorbeeld naar de Bakker geweest en aankomende zaterdag gaan we verfen. Verder ga ik op vrijdagavond naar Repelsteeltjes, dat is een toneelgroep. Ik vind het verschrikkelijk om op te treden en toch doe ik mee. We spelen Erik of ut klein Insectenboek en ik ben een bodemier met maar liefst 1 zin! Bovendien probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen met m'n vriendinnen, veel te lezen en films te kijkenn en natuurlijk bloggen!

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Ziek?!
Muziekexamen
Boekenreeks
Vriend of vriend vriend?
HAN

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer