Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Rene Westermann

Benjamin Netanyahu en Avigdor Liebermann voor het Internationaal Gerechtshof

22:48, 1/11/2012 .. 0 comments .. Link

Israel pleegt op grote schaal misdaden tegen de menselijkheid. Het zou voor Israel  het beste zijn om haar twee belangrijkste zionistische leiders, te weten Benjamin Netanyahu en Avigdor Liebermann uit te leveren aan het internationaal gerechtshof, gelijk Ratko Mladic. Deze twee schurken dienen zich te verantwoorden voor de onderstaande misdrijven:

  1. Het onrechtmatig confisceren van land en goederen van de oorspronkelijke bewoners op de westelijke Jordaanoever
  2. Het verstrekken van verordeningen en bevelen tot genocide
  3. Het uitlokken van een gewapend conflict met Iran en bijgevolg de wereldvrede ernstig in gevaar te brengen
  4. Het veroorzaken van economische schade aan het Palestijnse volk en hun kinderen verhinderen fatsoenlijk onderwijs te volgen
  5. Schending internationaal recht

Dit zijn de vijf belangrijkste misdrijven waarvoor Benjamin Netanyahu en Avigdor Liebermann moeten terechtstaan. Israel zou sedert haar stichting in 1948 haar eerste moedige daad verrichten door deze twee herrieschoppers, machtswellustelingen en nepotisten aan het internationaal gerechtshof uit te leveren.

 Volkert van der G en Mohammed B.

23:05, 30/10/2012 .. 0 comments .. Link

Het is inmiddels al weer 10 jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord door Volkert van der G. en Theo van Gogh door Mohammed B twee en een half jaar later. Er volgde heftige discussies over het invoeren van minimumstraffen. Men zou zich echter af kunnen vragen of minimumstraffen wel zo effectief zijn. Lange celstraffen, zoals gebruikelijk in de verenigde staten van Amerika hebben daar niet tot een veiliger en leefbare samenleving geleid. Laat staan de invoering van de doodstraf.

Aangezien Volkert van der G al ruim 10 jaar in detentie is en Mohammed B 8 jaar, wordt het zo langzamerhand tijd om de vrijlating van deze mensen in overweging te nemen. Het lijkt mij volstrekt zinloos om mensen, ongeacht de ernst van het delict dat zij hebben gepleegd, met betrekking tot de slachtoffers dezer misdrijven, langer in detentie te houden c.q. ter dood te brengen.

Daarom stel ik voor om op 5 mei 2013 een petitie in te dienen bij het ministerie van justitie te 's Gravenhage, dat om duistere reden thans het ministerie van veiligheid heet, om de vrijlating van Volkert van der G.  en Mohammed B. te bespoedigen.

Het gaat echter niet alleen om deze twee mensen, maar het gaat mij universeel aan het hart, dat in ons huidige tijdsgewricht mensen veel te lang in detentie worden gehouden of ter dood worden veroordeeld.  

Over de doden niets dan goeds, maar Theo van Gogh en Pim Fortuyn hebben geen enkele nuttige bijdrage aan onze samenleving geleverd....

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Benjamin Netanyahu en Avigdor Liebermann voor het Internationaal Gerechtshof
Volkert van der G en Mohammed B.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer