Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

ReneSchoone
Sex de gezonde activiteit

Posted at 16:37, 21/2/2012

En zoals gezegd ben ik er weer met een nieuwe blog over de voordelen van het hebben van sex, en dan wel op een regelmatige basis. Deze redenen beslaan niet de reguliere vulgaire benaderingen jegens de voordelen van sex, maar gaan juist om de medische verklaringen, al wil dat niet zeggen dat ik alles kan bevestigen met medische rapporten, is het wel leuk om er door te lezen en zo nog een leuk feitje op te doen.

-          Dan is het nu tijd voor een serieuze reden om regelmatig sex te hebben. Deze reden heeft geen ongetwiste plek gekregen in de medische wereld maar mocht het zijn dat het toch klopt, dan ben je toch blij dat je het al een tijdje doet. Veel erger kan het toch niet worden door meer sex te hebben namelijk. Ik heb het over de link tussen het ejaculeren en het verminderen van de kans op prostaat kanker. Juist, prostaat kanker heb ik het over. Een van de dodelijke varianten en blijkbaar kunnen wij mannen door handarbeid of sex met een partner ons hier voor gedeeltelijk indekken. Ik wil dit heel graag geloven, maar of het waar is staat helaas nog niet vast. Maar goed, bijhouden kan sowieso geen kwaad natuurlijk.

-          Hier mee ga ik gelijk naar het aan sluitende onderwerp wat ik vond op internet. Door regelmatig sex te hebben en dus klaar te komen verschoon je als het ware je zaad op een goede manier, en daar door hou je de kwaliteit van dit zaad ook hoog en gezond. Dit zou te maken hebben met het feit dat zaad wat er al een tijdje zit te wachten, meer schade op loopt door de schadelijke stoffen die er door je lijf vrij rondlopen. Nou weet ik vrij weinig van die schadelijke stoffen, al is het volgens ook zo dat anti oxidanten deze stoffen ook onschadelijk maken. Dus een tomaatje eten of groene thee drinken is misschien ook wel goed voor je zaad. Hou het gewoon bij is mijn grootste tip, dat is in ieder geval prettig toch? Everybody does it! J

-          Om dan deze blog geheel in stijl af te sluiten heb ik deze reden gevonden. Wederom een reden om regelmatig klaar te komen uiteraard, en de manier hoe mag je zelf invullen. Het is namelijk zo dat ook erectie problemen kunnen worden voorkomen hier door. Dit zou te maken hebben met het feit dat er tijdens een erectie een grote hoeveelheid bloed en met daar in zuurstof en andere dergelijke goede dingen naar de penis worden getransporteerd en dat houdt ons apparaat gezond en sterk. Top.

Ik denk dat deze blog vooral de mannen zal aansporen. Hier zijn tenslotte drie redenen die vooral schade doen voorkomen bij ons. Maar laten we nou voor eens en altijd eerlijk zijn, en toegeven dat we ons zelf al erg goed onderhouden. Ik zal nog wat redenen zoeken, maar het begint al een aardige lijst te worden. Natuurlijk hebben wij die redenen niet nodig, maar het is toch mooi om al die voor delen ook eens onder de loep te nemen.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer