Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

blog

nieuwe blog pagina

23:34, 26/11/2008 .. 0 comments .. Link

hallo,

de vorige link klopte niet. de blog is te vinden op:auckland eerste dagen

01:30, 24/11/2008 .. 0 comments .. Link
okay  de tijd vliegt, ... ga voor een krachtige blog, op een andere site, ik ga alles op my space gooien, veel makkelijk met foto's enzo (ja emiel je hebt gelijk, dank je voor de tip). huishoudelijke medeling: sms mij aub niet, kost klauwen met geld voor mij en jou. heb nu een nz nummer: 0064 21023434   daar ben ik op te bereiken. ook via de mail natuurlijk. einde huishoudelijk bericht..
 
woensdag werd ik zoals genoemd opgehaald door ronald. donderdag had ik een berg beklommen...
s avonds gingen wij uit eten, marcel, maurice, de veirndin van ronald felicia, ronald en ik. wet gingen naar een chinees met tl verlichting. het mooi is, je kan hier je eigen drinken mee nemen. BYO, brfing your own. dus dat deden wij. het eten was goed, beetje pittig, maar dat kan gebeuren. na het eten gingen wij bowlen. disco bowlen om precies te zijn. het ging niet heel goed, maar het was super gezellig.
 
vrijdag 21 nov
deze dag werd ik best wel nog zieker wakker. hoofd vol, hoofdpijn.. bla bla... ik dacht erover na om niet eens meer mee te gaan. had ff wat pijnstillers, vitamines en een flu killer drankje genomen. later ging het wel beter.het weer wat super. ging met ronald ff mee schoenen ruilen, ze hebben hier shopping malls. deze was wel echt leuk, sommige zijn een beetje gericht op oma's, deze was top! omdat ik t steeds koud had door koorts denk ik heb ik ff een vest gekocht en nog een shirtje met lange mouwen. s middags in de zon monopoly gedaan. rond 6 uur moesten weg. bij dutch delight broodje kroket bestelt, deze zaak is van willem een nl er. je kan hier ook hagelslag halen! hi hi een nl zaakje.
ik voelde me al beterss reed met ronald mee. we hadden de studenten op gehaald en  reden naar Rotorua. daar kamen we rond 9-10 uur aan bij t hostel. zijn we nog ff naar een bar gegaan met n live band. wel lachen, iedereen dansen enzo. nog ff naar een soort club, dit was wel echt een leuke tent. op een gegeven moment rond uurtje of 2 trok ik t niet meer, en ging ik naar t hostel. ik lag met 5 mensen van onze groep op n kamer. door alle geluiden en op een gegeven moment gesnork! ging ik daar weg, ging op n bank liggen. heb toch nog een paar uurtjes slaap gepakt. om 7 uur wakker, nog ff gelegen, douchen en we gingen door.
 
zaterdag
vandaag gingen we naar een zwavel put, als je er zeep in gooit dan gaat dat gat water spuiten. dit was om 10.15 en we waren er dan ook net op tijd. leuk om te zien, het is een bijzonder natuur verschijnsel. hier was een soort park met een loop route van een uur. deze ging langs meer zwavel gaten (stinken!, dat hele dorp stonk al, nu zaten we er echt op) en meer moois, zie foto's van deze indrukkken. hierna weer de auto in op weg naar t raften. om half 4 gingen we raften!
dit was in Wai_O_Tapu Geytenreserve (ik weet ook niet meer hoe t heet, Alex de stagaire van Students Down Under heeft t net voor me op geschreven)
we kregen een wetsuit aan. het weer was best mooi, beter dan de voorspelde regen. maar t water in was wel super koud. na deze fantasische makeover. gingen we naar de rivier. er was een waterval van 7 meter waar we vanaf zouden gaan.... spannend natuurlijk, maar ik dacht als die anderen het kunnen dan kan ik het ook. ik ga het doen! het was super gaaf. we moesen meten het water in springen en dan de boot in. dat was al zwaar. ziet er cool uit in films, maar iemand naar binnen tillen is best zwaar..... de waterval van 7 meter was echt super gaaf!! ik heb er ook een gedaan toen ik uit t de raft was en in het water!!
er is maar 1 raft omgevallen, en niet die van ons. na t raften stond ons weer een lange rit tegemoet naar Coromandel. we kamen rond 10.30 pm aan bij t hostel in Whitianga, deze lag naast de zee. mooi hostel ook we hadden onze eigen kamer/keuken. ik was zelf helemaal kapot, de weg erheen was lang en door de bergen wat erg vermoeiend was. met muziek van de jaren 90 uit de boxen deden we nog leuk in de auto, maar aangekomen ging ik op bed na een heerlijke douche. kon niet echt slapen door t geluid, maar was zonder wel fris genoeg voor n nieuwe dag.
 
zondag.
we zouden naar een warmte bad uit de grond gaan, maar daar was tot half 11 ofzo. niet meer de moeite waard, want toen de schoonmakers er om 10 uur waren. moest iedereen nog wakker worden. wij die schoonmakers weg sturen, iedereen wakker maken. en op naar Catherhal Cove, in Coromandel. dit is een super mooi strand. eindje lopen vanaf de parkeer plaatse maar dan ben je ook ergens. het weer was super, het klaarde opt, geen wolken meer hier en daar een en verder zon! je kon zwemen, een grot zien, en er was daar een watervalletje. echt super mooi! rond 5 uur zijn we daar weg gegaan. op weg naar huis, auckland. na een stop bij de McDonalds, mijn eerste keer bij de Mac hier, en het afzetten van de studenten. waren we rond 8 uur thuis. nog ff n  filmpje gekeken en toen tukken
 
maandag
vandaag heb ik ff hardgelopen. ben al iets beter, beetje kuchen, beetje loop neus... nu wat op internet en ik ga een baan zoeken. de meiden uit la zijn nu een week in auckland. moet ff leren auto rijden, automaat, en links rijden is toch best lastig. heb al ff stukje gereden, drukte ik keihard op de rem, omdat ik wou schakeleln.. ronald schrok en liet me ff niet meer rijden.. hi hi.... als ik dat kan, kan ik nog meer gaan zien....
 
fijne weeek!!!!


blog en foto's

23:23, 23/11/2008 .. 0 comments .. Link

hallo!

deze site was een leuk idee. maar ik kan er niet echt makkelijk foto's uploaden. dus ik ga dit blog idee verplaatsen naar mijn space. het adres ben ik nog niet echt achter

het is wel te vinden via msn en dan naar mijn space, als iemand t adres weet... please let me know... ik ga t nog ff achter halen....

 fotos

05:37, 21/11/2008 .. 0 comments .. Link

te vinden als het goed is

www.riannejutten.spaces.live.nl

 foto

09:45, 20/11/2008 .. 0 comments .. Link
de foto's komen ff later...

weekje la, en aankomst NZ

09:34, 20/11/2008 .. 4 comments .. Link

Goedendag deze dag vanuit Auckland. gisterochtend ben ik geland na een super vlucht. Half slaap tabletje was genoeg om ff weg te gaan, echt grappig hoe dat gaat.

Eerst ff de belevenissen van de afgelopen week. (dus een lang verhaal…)

 

Woensdag

Ik had geschreven over mijn aankomst, en dat ik een ontbijtje ging scoren. Er waren gratis pannenkoeken elke ochtend. Daar staat beslag en dan kan je op een pan zonder antiaanpak laag een koekje bakken. Daar kwam ik mijn roommate Nina tegen. Zij komt uit Slovenië en was voor een paar dagen in LA. Samen met haar zijn we toen LA in gegaan. We werden aangesproken door een gast voor een Star tour. Met een busje kon je bij hem langs de huizen van de sterren en het Hollywood teken. Hij had al 5 Duitsers, voor een mooi prijsje konden wij mee, de bus zou om 11 uur vertrekken. Dus wij nog ff wat rond lopen bij Hollywood Highland. Mijn hostel was namelijk in een zijstraat van de Hollywood blvd waar de walk of fame is, ik heb dus elke dag over die sterren gelopen. Na een bakkie van de Starbucks en een blik bij the Chinese Theatre (waar sterren met hun handen in stenen staan) gingen we met de bus. Super koud door de blazende airco. De chauffeur legde veel uit, conclusie is dat Amerikanen graag praten. Bij deze tour kwam dat goed uit. LA zelf vond ik een beetje crappie eerlijk gezegd, de huizen vrij shitty enzo. Maar in Beverly Hills, Bel Air en Westwood waren de huizen wel echt super extreem. In de rijkste buurten is er geen stoep, want ze willen geen pottenkijkers. Er werd ook soms naar ons getoeterd. Ik heb vooral veel hekken en schuttingen gezien. Maar ook straten als: Beverly Hills, Sunset bvld, Rodeo Drive. Dat ziet er wel goed uit. Smaak is niet te koop is ook hier een gegeven, maar dat ter zijde.

Om 13.30 toen we bevroren uit t busje kwamen ging ik met Nina beetje rond lopen naar winkels en door West Hollywood bijvoorbeeld naar Melrose blvd. Deze dag ben ik een japans restaurant tegengekomen die Kitty heet en daarna een Koreaanse lunchtent genaamd: Yuri. Hoe grappig is dat! Yuri betekent lelie in het Koreaanse. Om 5 uur wordt het al donker, dat gaat heel snel. Wij liepen toen nog ergens en wouden naar huis, met een bus gingen we, ik dacht dat we er al lang uit moesten dus gingen we uit de bus. We hadden moeten blijven zitten. Dus wachten op de volgende bus, wij hadden het ondertussen koud, die dag hadden we rond de 10 km gelopen denk Nina, dus we zaten er goed doorheen. Haar idee was om naar de volgende stop te lopen. 1x raden, halverwege haalde de bus ons in, zonder te stoppen door mijn gezwaai. De volgende bus was van ons. Die dag vroeg naar bed gegaan. Helemaal moe. Op onze kamer lagen al weer nieuwe mensen.

 

Donderdag

Na mijn aankomst had ik mij meteen opgegeven om met een free shuttle naar Santa Montica Beach te gaan, Nina had dit ook gedaan. Wij gingen dus naar t strand, in Santa Monica hebben wij na n heerlijke koffie de winkels bekeken, om later via het strand naar Venice Beach te lopen. Het strand was nu helemaal leeg omdat het een doordeweekse dag was in de herfst. Er was gelukkig wel een life guard voor de foto! Bij hem was Nick een police man. Hij kon misschien voor ons een ritje op de boot regelen een stukje uit de zee zodat wij zeehonden konden zien en misschien dolfijnen. Ik wist niet zeker of hij het meende, maar we gingen het natuurlijk proberen. Wij de pier op waar het kantoor van die Police was. Op de pier kwamen wij Amanda en Zjaccan tegen, dit zijn de twee Nederlandse meiden van onze kamer. Met zijn 4’en geprobeerd om op die boot te komen. Helaas was nick zijn ‘ grampy ‘ collega niet zo voor dit idee, dus ging het niet door. Na een loop over het strand naar Venice Beach, waar het erg op toeristen is gericht ging ik met Nina met de bus naar LA downtown, de andere meiden gingen al naar t hostel, eten halen voor die avond. In de bus werden we 2x aangesproken. De tweede man zei van: waarom gaan jullie downtown, daar is niets te doen. Het is niet zo veilig en gaf ons als tip of om naar Chinatown te gaan OF om naar het stadium van de LA lakers te gaan. Voor de laatste hebben wij gekozen, omdat dat iets dichter bij de metro naar het hostel was. Enorm stadium natuurlijk, daarbij staat het Nokia Theatre, ook ff gezien en toen terug. Eten werd gekookt, de rijst was eerst niet gaar, maar de tweede keer wel. Weer was ik, iedereen eigenlijk snel moe. Dus vroeg op bed, lag echt voor pampus om half 9. op de laatste kracht die tanden poetsen en slapen. Zodat ik energie zou hebben voor t volgende avontuur.

 

Vrijdag

Avontuur? Ja hoor deze avonturier ging naar Universal Studios, samen met Amanda en Zjaccan ging ik heen. Bij Highland hebben wij nog geprobeerd om een goede deal te krijgen, een kortingsbon was t resultaat. Het park is dichtbij en het was rustig! Echt super, bij de attracties waren praktisch gewoon geen rijen. Als eerste deden we de nieuwe attractie van de Simpsons aan. Deze was echt mindblowing. We zaten in een karretje die ging om hoog met daarom heen een video scherm. Op het scherm werd een hele cartoon afgespeeld waar wij dan in zaten, het was echt super ik weet dat het bakje maar een klein beetje bewoog. Voor mijn gevoel beleefde ik de achtbaan en alles echt! Als we in het water landen, werden wij ook besproeid enzo. Dit was de dag al meteen waard. Daarna nog in vele achtbanen geweest, en in de tour rond de studio’s. de tour was geweldig op zichzelf al. Zo brak een brug af waar we over heen reden. Zagen we bijvoorbeeld eerst een stukje uit een film, en dan hoe deze ‘ storm’ die we net zagen na was gemaakt, door een paar sproeiers en een grote vloed van water. Ik heb hier filmpjes en foto’s gemaakt. In een attractie die ook deels informatief was werd duidelijk gemaakt hoe brand in een film wordt geregeld, wat daar allemaal bij komt kijken. Als laatste onderdeel van deze tour kwamen wij in een ruimte waar explosies en enorme vuren plaatsen vonden, gewoon voor ons gezicht. Dat was dus heel goed uitgekiend. Naast de attracties en 8 banen waren er natuurlijk ook bekende figuren, dan bedoel ik een Shrek, Fiona, the Simpsons enzo. De attractie van Shrek was ook super echt 4D gewoon door een bril die je op moest doen leek het net of de figuren je aanraakten. Tot de sluitingstijd hebben wij daar rond gehangen. Op de weg terug had ik nog wat eten gekocht, helaas ontbrak de kracht om dit op te eten.

 

Zaterdag

Deze dag begon voor mij met uitslapen, soort van want ik lig natuurlijk niet alleen in die kamer. Hierna ff een belletje naar huis en ik ging even een stukje hardlopen in LA over Sunset Blvd. ’s Avonds zou ik met een Iers meisje, neamph (je zegt neave) eten. Zelf wou ik die dag naar UCLA, dat is een van de top 5 universiteiten in Amerika. Ik kon met 1 bus hierheen. Deze ging door Beverly Hills, langs bel air naar Westwood. Dit was dus wel veilig. De universiteit was echt enorm, het duurt een half uur om van het ene naar het andere stuk te lopen bovendien was er een hoogte verschil. Er was een volleybal wedstrijd tussen het team van UCLA en een team met alumni spelers. Ik kon wel kijken zei de security man. Voordat het spel begon, speelden ze het volkslied, iedereen ging staan met het gezicht een kant op. Ik stond er dus maar wat te lachen met mijn hand op mijn hart. Toen werd iedereen uitgebreid voorgesteld en uiteindelijk begon de wedstrijd. Na een tijdje ging ik door, er was nog een football veld, een gras veld waar nu een voetbal toernooi bezig was, een atletiek baan en een enorm soort van recreation en fitness centrum met een klimmuur, fitnes apparaten, verschillende verdiepingen, basketball zalen kortom echt enorm! Zelf ben ik ff in de bibliotheek geweest, vond ook een hele serie van een economisch tijdschrift in het Nederlands vanaf 1951 ofzo. Ook Duitse artikelen waren er, best raar. Ff in een boekje gelezen, om weer naar  buiten te gaan. Ik wou namelijk daar om 4 uur weg, zodat ik voor t donker thuis zou zijn. Dit is me gelukt. Ik had eten gehaald voor die avond. Groenten zijn er niet te vinden, pas de laatste dag had ik een winkel gevonden, hier wat eten gehaald voor de middag. Het eten was wel lekker, met wat eten wat was achter gelaten door anderen in het hostel hadden we een mooie pasta maaltijd gemaakt.

 

Zondag

Deze dag begon met een bezoekje aan de First Baptist Church dichtbij het Hostel. Neve wou wel mee, we werden meteen hartelijk begroet door een man, voorgesteld aan zijn vrouw. De dienst begon met het kiezen van liedjes door de aanwezigen. Daarna was er een man die wat zei en was er tijd voor ‘greetings’. Dit betekent dat je mensen die je nog niet had gezien een handje kon geven, wij kwamen in gesprek met de man voor ons. En ik kreeg een knuffel van een vrouw met de tekst ‘welcome my sisters’. Te hilarisch, wel heel aardig waren ze allemaal. De preek duurde iets te lang, zat goed in elkaar op zich. Nadat hij 5x had gezegd dat hij klaar was, was het ook daad werkelijk afgelopen. Wel een leuke ervaring op zich, daarna weer het zonnige LA in.

We hadden een nieuwe meisje op onze kamer, die wou ook wel mee. Ik kan zeggen dat dat meisje best veel praatte, waar ik achter kwam nadat de dag vorderd…J. Het idee was om naar Manhattan Beach te gaan, dat scheen een heel mooi strand te zijn. In de metro daar heen kwamen we steeds meer in het zuiden van LA. Toen we bij onze stop waren, wou ik daar meteen weer weg. Ik voelde me namelijk nogal blank. Alles is goed gekomen, en aan t einde van de rit hebben we gewoon 3 uur of meer in de metro gezeten op die dag.  Die avond was wel heel leuk, we wouden op stap in LA. Om 9 uur is het daar nog niet zo bruisend, na een drankje in een leuke tent, gingen we eerst naar het hostel. Daar was het Comedy Night, met niet heel grappige comedians, er werd niet veel gelachen, dat werd benoemd. Toen wij weg wilden, werd dat ook uitgebreid behandeld. Wij hebben toen nog gedanst in de LAX, een club. Daarna nog ff in het hostel.

 

Maandag

Deze dag moest ik voor 10 uur uitchecken, ik heb rustig aan gedaan. Wat rond gelopen, eten gekocht en ik stond om 4.30 pm klaar voor de bus die me naar LAX het vliegveld zou brengen. De vlucht wat super.

 

Woensdag

Deze dag lande ik in New Zealand, ronald was er om mij op te halen. We waren rond 8 uur thuis, na een bakkie heb ik nog ff verder geslapen. Toen ik wakker werd was marcel ook wakker, die had een bungeejump voor mij geregeld en voor maurice, zijn neef, kelly en een ander meisje, zij zijn beide stagaire bij Student Down Under. Ik ging niet, durfde het niet aan met mijn knie. Ging wel mee de brug op en heb iedereen zien springen. Dat was ook al behoorlijk spannend ;).

S avonds gingen we  uit eten bij de chinees, het is hier heel normaal om je eigen drinken mee te nemen als je uit eten gaat. Na het eten gingen we bowlen met zijn 5 en. Dat was echt super leuk, het ging niet goed, wat op zich niet uit maakt.

 

Donderdag

Vandaag ging ik met Maurice naar Tauranga, wat ongeveer 2,5 uur rijden is, dichtbij dus. Daar is een berg genaamd Maunganui. Die hebben we beklommen wat echt een super uitzicht op leverde. Alles is hier eigenlijk echt heel mooi. De bergen/heuvels, de riviertjes, overal zie je bijna de zee of groene weilanden. We gingen rond half 11 weg en om 8 uur waren we weer terug.

Ik werd wakker met een enorm volle neus, hele dag een loop neus. Mijn hoofd zit nu vol, dus ik ga nu in bad en dan slapen…. Zodat ik me morgen en dit weekend weer beter voel, want morgen gaan we paar uur rijden naar.. ik weet het niet. Waar we zaterdag gaan raften. En zondag ga ik geloof ik snorkelen…  daarvoor zou ik graag wat fitter zijn.

 

Hier laat ik het voorlopig ff bij.. liefs riannela arrival!!

16:50, 12/11/2008 .. 6 comments .. Link

goedemorgen in la!!!

nu is het hier half 8   ik ging er maar uit. sorry voor die andere 5 meiden die daar nog liggen dacht ik toen ik er net echt uit moest. ik had al lang gewacht totdat de zon op ging, maar die is nu op en ik zie een straal blauwe lucht.  gister tond 10 uur hier op bed. er is nog muziek tot 11. ik was niet eens zo heel moe na dat ik meer dan 24 uur wakker was en had gereist. en nu ben ik dus hier een ochtend mens.

in london was t weer stressen, daar moest ik overstappen op de vlucht naar la. ik vroeg op een gegevens moment om de tijd daar,want ik was mijn ipod aan het instellen. wijst die vrouw naar een klokje waar ik zag: 14.55. ik vloog om 15.10 die tijd. dus ik rennennnennennn, niet normaal. ik snapte het niet. zat daar natuurlijk alsof ik nog alle tijd had van de wereld. helemaal in paniek kwam ik bij gate 43 in plaats van 34 aan... bleek het gelukkig een uur eerder te zijn en wel gewoon 14.05 uur, pfff toen was ik helemaal trillerig en buitenadem. ook echt typisch iets voor mij. mijn voornemen nu dus ook. nog meer op tijd zijn, dit gevoel wil ik niet nog een keer mee maken. bij de gate had ik maar even een thee gedaan. Hierdoor was ik dus ruim op tijd voor t vliegtuig... maar rustig was ik niet echt.

In het vliegtuig is op zich wel goed vertoeven. Ik heb 4 films gezien. hancock is een aanrader, en nieuwe film met angelina jolie. het stil zitten wordt op een gegeven moment wel om gek van te worden. maar goed ik dacht als die oudjes het naast mij kunnen, dan kan ik het ook.

toen ik aankwam in LA, was mijn tas er ook!!! altijd fijn. moest ik nog wel door een extra controle. allemaal politie mannetjes daar. beetje strange, maar goed ze zullen er wel voor de veiligheid zijn zoals de borden doen pretenderen.

buiten had ik meteen de Super Shuttle gevonden die mij naar t hostel ging brengen, zaten nog 5 andere stops in dat busje, ik zat er als eerste en ging er als laatste uit. dus ik heb al een dikke site seeing tour by night gehad.

vrouw die naast mij zat in de bus, kwam ik mee aan de praat en gaf mij haar kaartje, voor als ik ff niet meer wist wat te doen in LA, heel aardig van haar natuurlijk. de bus driver wou mij wel nog een keer een tour doen, free of charge in zijn vrije tijd. ik zeg ik denk er wel even over. het hostel was gezellig, hartelijk verwelkomd door johhny, die me meteen informeerde over the party night op vrijdag. dus ik denk dat ik hier nog wel ff blijf. ook helemaal geen zin om met die spullen nog te slepen.

terwijl ik dit schrijf hoor ik voor de 5e keer ofzo sirenes, ja deze stad staat niet stil.

De vrouw gister vertelde dat west la, ik zit nu downtown hollywood, wel veilig is en dat ik Abosulty naar the beach moet gaan. ik weet niet wat ik vandaag ga doen. wel ff langs the stars of fame, die liggen namelijk 2 blocks verder op. wat lopend te doen is.

tot zo ver mijn aankomst.. zo maar ff ontbijtje scoren! kus riannenl

17:25, 10/11/2008 .. 1 comments .. Link

vandaag heerlijk door de regen gefiets! (meer heb ik er niet aan toe te voegen) heb ook mijn plekje in groningen achter gelaten... ben beniewd hoe ik die weer aan tref..  ;)

en ik heb deze week een nieuwe manier van een workout ontdekt. bij pathe is deze ontdekking ontstaan, maar het zou eigenlijk bij elke roltrap kunnen. door onderaan de roltrap tegen de richting van de trap te gaan lopen. beweeg je zonder dat je van plek verandert. door deze activiteit blijf je fit. heb je bijvoorbeeld popcorn gehad bij de film, kun je het er eigenlijk meteen weer af trainen. die dingen staan toch maar aan, op deze manier doe je er ook nog wat mee zeg maar.

verder heb ik nog een tip voor mensen die lenzen hebben en deze zachte lenzen kopen, bewaar de bon en geef deze uitgaven aan bij de belasting onder het kopje: ziektekosten. om het beestje een naam te geven.

nou deze blog geeft fitte en financiele tips. moet je na gaan hoe vol mijn hoofd is, want morgen om 5 uur gaat de wekker voor de grote dag. en de grote dag heet de grote dag omdat ik dan vliegen mag naar niet alleen london maar ook nog naar LA. de grote stad in het oosten van Amerika. Ik ga eens even kijken hoe het met de Amerikanen is nu ze weten dat Obama hun nieuwe president wordt. Vandaag tot mijn grote spijt begrepen dat mister David Beckham niet in de stad is. Dat kan van mijn to-do lijstje af.

merk dat ik makkelijk veel tekster er neerzet, succes met lezen hi hi.....

 het aanmaken van een blog...

18:24, 23/10/2008 .. 3 comments .. Link

so far so good.

ik ben besloten dat waarbenjij.nu niet de orginaliteitsprijs wint. dus ging ik opzoek naar iets anders. op deze pagina laat ik een beetje weten waar ik nu ben, en kan jij mij vertellen waar jij nu bent. zodat iedereen in het nu kan weten waar we zijn.

Onder de pseudoniem rianne begin ik dan ook een blog. Statisch gezien was die kans al aanwezig, gezien het aantal blogs wat 'uit de grond schiet'. Hier kan ik oefenen op het duidelijk weergeven van belevenissen in het Nederlands, en kan jij als lezer ervoor kiezen om te kijken wat mij bezig houdt. Ook hier kunnen foto's worden gepost en omdat a picture altijd nog meer verteld dan a thousand words, ben ik door deze functie meteen overstag gegaan.

 tot zo ver mijn eerste blog vanuit groningen. sterker nog: waarbeniknu? op mijn ikea klap stoel.

 

rianne

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

nieuwe blog pagina
auckland eerste dagen
blog en foto's
fotos
foto

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer