Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Rianne blogt 

yes! een 8,2

16:16, 23/10/2011  ..  0 comments  ..  Link

yes! yes! yes! ik was toevallig net nog effe aan het kijken op de website van mijn school om te kijken of ik een nieuw rooster had. ik wilde ook nog effe kijken naar mijn cijferlijst en ik zag iets ongelofelijks!

wat is zag was echt wonderbaarlijk. een 8,2 voor wiskunde!!

een 8,2 en wiskunde is mijn slechtste vak en daarmee sta ik nu dik voldoende. het klinkt allemaal een beetje saai en afgezaagt maar ik kan je wel vertellen dat ik er apetrots op ben.

nu nog effe hopen dat ik eind dit jaar naar vwo kan (ik doe havo-vwo)schaatsen!!

09:20, 22/10/2011  ..  0 comments  ..  Link

nou, ik ben weer thuis van 2 nachtjes logeren in Den Haag bij een vriendin. het was er erg leuk maar wat ik eigenlijk het allerleukste vond was het schaatsen, ook al heb ik dan gekke, knobbillige voeten die amper in de schaatsen passen en ben ik 2 flinke blaren opgelopen, toch vond ik het geweldig om weer te doen.                                                                                                                                                                               de laatste keer dat ik het had gedaan was het winter en de winter komt er nu weer bijna aan dus ik denk dat ik binnenkort maar eens een brief stuur naar m'n tante om te vragen of zij met me gaat schaatsen. (ook zij is dol op schaatsen)                                                                                                                                        in ieder geval komt nou mijn grote probleem: ER IS HELEMAAL GEEN SCHAATSBAAN BIJ MIJ IN DE BUURT!                                                                                                                         werkelijk het irritandste wat je kan gebeuren als je van schaatsen houd. daarom gaat het helaas niet zo vaak. maar goed, volgens mij is het wel genoeg zo.  later!HELLO WORLD!!

09:35, 16/10/2011  ..  0 comments  ..  Link

dag lieve mensen, welkom op mijn blog

ik zit hier nu boven op zolder waar de computer staat. mijn zusje wil per se op zolder spelen want dat vind ze de beste bergplaats voor al haar speelgoed en dan vooral haar autootjes. natuurlijk liep dat uit op een hoop geklier, of beter gezegt: ik loop op haar af en zij begint al te gillen alsof de wereld vergaat.

verder weet ik niet zo goed wat je allemaal in een blog moet zetten. ik heb gehoord dat sommigen zelfs een foto maken van hun ontbijt en dat op hun blog zetten. dat vind ik toch te overdreven dus hou ik het maar op dingen die ik meemaak.

ik had al eerder een blog maar ik heb toen na een paar stukjes te hebben toegevoegd er nooit meer wat meegedaan. dat ben ik deze keer niet van plan en ik hoop dat mijn vrienden mijn blog bij houden.

jemig, wat is dit al een lange entry (stukje) ik ga dus maar.  About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

yes! een 8,2
schaatsen!!
HELLO WORLD!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer