Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ricc's kladblok


Citaten

Posted at 20:46 on 4/6/2007

Hier een aantal citaten die ik zelf wel grappig vond en voor jullie niet achter wou houden

* Luisteren betekent voor velen: wachten totdat de ander is uitgesproken.
* Houd van de mensen zoals ze zijn; er zijn geen anderen.
* De zegen van een goede gezondheid is dat je keuzes maken kunt,
terwijl je bij een minder goede gezondheid keuzes maken moet.
* Je kunt wachten tot je perfect bent, maar je kunt ook nu al van jezelf houden.
* Oud en wijs wil niet zeggen dat je alle antwoorden weet;
je hebt alleen niet zoveel vragen meer.
* De rijke is niet gelukkiger dan hij die genoeg heeft.
* Voordat je tot een ander kunt gaan, moet je tot jezelf gekomen zijn.
* Vergeet wie je dacht te zijn, en accepteer wie je bent.
* Bergen verzet je door elke dag kleine keien te verplaatsen.
* Een stap terug doen brengt je soms verder dan een dozijn stappen vooruit.
* Wat is haasten als er geen tijd bestaat?
* De belangrijkste dingen in het leven zijn geen dingen.

 

Zijn tranen vallen op jouw koude handen
Wanneer ik naar je kijk
Telkens denk ik aan die handen
Nooit meer binnen..handbereik

De liefde
De liefde begint met een lach,
groeit met een kus,
en eindigt met een traan...

Je was een rots in de branding en koerste recht door zee...
Je trotseerde storm en golven, alleen...
je had de wind niet mee

Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Here we go again

Posted at 20:15 on 4/6/2007

Het is zaterdagochtend, rond half acht, als ik plotseling wakker word, wakker met een ongelovelijke soort pijn. Ik wist meteen dat het fout zat, het was mijn kuit weer.. het enige wat ik kon, was het uitgillen van de pijn.. een hele rare vorm van kramp, ik kan het niet met woorden beschrijven.. Een paar minuten later maakte ik een draaibeweging, en ja hoor.. pang.. ik wist het nu zeker, er zit weer een scheurtje in mijn kuitspier.. Waarom moest me dit overkomen? waarom voor de tweede keer, waarom op zo een rot moment, aangezien later op die dag het afsluitende voetbaltoernooi was, waar ze nog eerste zijn geworden ook?

Daar zit ik dan, met stevig verband om mn poot, en een hoop pijn.. Op dit moment zou een bejaarde van 88-jaar me nog inhalen op de honderd meter sprint. Het enige wat ik nu kan én mag is 3 weken niet sporten.. iets wat als een bom inslaat, aangezien ik het liefste mijn hele leven voetbal.. 3 weken, 21 dagen.. 504 uren 30240 minuten 1814400 seconde .. Hoe langer ik er aan denk, hoe pijnlijker het word..  Maar dat is alleen nog maar het rust gedeelte, ik vrees voor mijn revalidatie erna, hoe lang zal het duren voor ik weer de oude ben? Hoe lang zal het duren voordat ik weer conditie heb en met plezier 5 kilometer hardloop?

"c'est la vie" -  Erwin Koeman, na het 3-3 gelijkspel tegen Ado.

Ricc

 

Comments (4) | Post A Comment! | Permanent Link

Never again... =(

Posted at 20:03 on 4/6/2007

"Where are you? And I'm so sorry, I can not sleep, I can not dream tonight" klinkt door de oortjes van mijn Ipod, terwijl ik languit op bed lig te schrijven en eindeloos naar de heldere hemel staar. Het is het nummer I miss you van Blink 182. En missen doe ik je zeker, dat is gewoon niet met woorden te beschrijven. Twee weken geleden hadden we een serieus gesprek over ho de toekomst verder zou meoten verlopen. Jij zei: "Ik vind het goed, maar dan wel als vrienden." Ik stemde er mee in, want ik wilde je voor geen goud kwijt. Nu niet, nooit niet. En dan nu, zo'n twee weken later ben ik je alsnog kwijt. Ik deed het uit bestwil voor jou, want ik was te verliefd om (in mijn ogen) slechts vrienden te zijn. Ik was bang dat ik wanhopig zou gaan doen, en heel irritant allemaal mails zou sturen met mijn gevoelens. Mails waar jij waarschijnlijk toch niet op zat te wachten. 'k Ben nog steeds van mening dat dit het beste is voor jou, al heb ik gigantische spijt van de beslissing die ik genomen heb. Het valt alsof mijn hart in stukjes is gevallen (Fall to pieces, Avril Lavigne) Eten smaakt niet meer als eten, m'n verdriet domweg weg proberen te zuipen heeft ook geen enkele nut. "Maar alles wat ik wil lijkt zo ver weg" zingt Guus Meeuwis nu, met het nummer Zo ver weg. Ik heb alles verpest, ben je voorgoed kwijt, ook je vriendschap, het enige wat ik nog heb is een gigantisch kut gevoel, en mijn verliefdheid, die te groot voor woorden is.

Ricc

"Never Again Will I Feel The Same" - Di-rect

"Liefde, wat is dan liefde?" - André Hazes

"Would you die for the one you love?" - Enrique Iglesias

Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Welkom!

Posted at 19:59 on 4/6/2007

Welkom op mijn blog!

Het is al mijn 500e blog ofzo, maar dit maal ben ik van plan om al mijn geschreven verhalen online te gooien. Zeer waarschijnlijk gaat geen hond dit lezen, maar zo ben ik toch even mijn inspiratie kwijt, en is mijn hoofd weer even leeg.

Voor de leute die mij niet kennen: Ik ben Ricardo Marchetti, 16 jaar oud, en woon in Wateringen, een gat ergens in Zuid-Holland. Mijn hobby's zijn voetballen, chillen en zuipen met vrienden, en gamen. Naar mate er meer berichten op mijn blog komen zul je me wss beter leren kennen, dingen die je misschien niet van mij zou verwachten.. Al met al hoop ik je nog vaak te mogen verwelkomen op mijn blog, en laat ook even een berichtje achter!

Groeten,

Ricc 

Comments (3) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer