Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
rieki.s weblog

Home - Profile - Archives - Friends

WOENSDAG 15 AUGUSTUS

Posted on 15/8/2012 at 06:43 - 0 Comments - Post Comment - Link

Zoals jullie zelf ook al merkte . kom ik hier niet vaak meer. Mijn interesse is een beetje weg om dit te doen. Dus wil jullie bedanken voor het trouw kijken maar ik hou er mee op. Zit nu meer op facebook. dus als jullie nog af en toe eens willen kijken wat ik allemaal uitspook. volg me maar op facebook tot ziens allemaal

29 JULI

Posted on 29/7/2012 at 16:18 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ja daar ben ik weer eens heb zo,n drukke tijd gehad dat ik er niet aan toe kwam om hier te schrijven . Maar wij zijn dus 12 juli getrouwd. Dit was een hele mooie zonnige dag echt een dag zoals wij die wilde een dag om nooit te vergeten. De zon scheen als enigste dag die week de hele dag. We werden om kwart voor 1 opgehaald door de chauffeur en fotograaf. en toen begon de foto sessie we hebben een foto hier bij de ssrotterdam gemaakt toen naar het koetshuis en aan het water daar. Was erg leuk om te doen. Daarna was het 3 uur toen richting stadhuis. En daar stonden dan familie en vrienden van ons een ontroerend moment . ceremonie stadhuis was kort maar we hebben ja gezegt haha. nog wat foto,s gemaakt. en toen naar koetshuis. Daar werden we verwelkomt met belleblaas en al. De receptie begon toen gelijk was heel leuk om collega,s vrienden en familie te ontvangen. Half 7 was de receptie voorbij toen zijn wij gaan dineren met de daggasten, Heerlijk gegeten daarna weer buiten gezeten en de taart aangesneden met koffie. en toen nog wat na borrelen, en het was alweer voorbij.Wij zijn vertrokken met een taxi naar hotel een prachtig hotel met een mooie kamer sauna en bubbelbad. En fles prosseco . stond klaar. na een heelijke nacht geslapen te hebben werden we opghaald door Danny. en naar huis gebracht. Daar waren samantha en jan was er. en daar was onze slaapkamer zo mooi versierd met roseblaadjes op bed hartjes kaarsjes zo romantische allemaal. ja dit hadden de kinderen en alexandra en pascal geregeld daar waren de rotsen in de branding die dag. alexandra onze ceremoniemeester heeft het zo goed gedaan gewoon fantastisch. Nou dat was het wel zo ,n beetje de zaterdag ernaar zijn we met onze trouwkleding aan naar mijn moeder geweest om het daar nog dunnetjes over te doen wat was dat fijn om te doen een emotionele maar mooie uurtjes. Samen mar mama efie jan samantha kevin samantha alexandra pascal xavier en tante wil en ome joop. Daarna weer terug naar hotel in arnhem. en die avond nog feestje van kevin en samantha jaja en toen was het op voor rieki zondag ging het lampje uit. heb een week op bed gelegen met vreselijke pijnen en kon me niet meer bewegen ja je moet er wat voor overhebben. haha maar het was de moeite waard.

ZONDAG 8 JULI

Posted on 8/7/2012 at 10:03 - 0 Comments - Post Comment - Link

En alweer een week voorbij. afgelopen week hoop gedaan. woensdag was samantha hier hebben we voor het laatst de trouwjurk gepast. alles zit goed en voel me er erg mooi in. Nog wel nieuwe schoenen gekocht haha. ik heb met dit vochtige weer nogal last van dikkere voeten dus mijn schoenen zaten zo strak. ik dach dat word niks haha nu heb ik schoenen die goed zitten dus probleem weer opgelost. Vandaag komt onze ceremoniemeester(alexandra en gezin) nog een keer langs om de laatste dingen te bespreken. En dan morgen nog even naar het ziekenhuis voor me nieren. Morgen avond is ramon zijn vader in nederland. dus even gedag zeggen. en dinsdag komt hij hier eten. Woensdag druk dagje voor ons met allerlei dingetjes. En dan is het zo ver 12 JULI.

VRIJDAG 29 JUNI

Posted on 29/6/2012 at 12:36 - 0 Comments - Post Comment - Link

het trouwen schiet nu op nog 13 dagen en dan is het zover. Ik hoop zo dat het droog is en misschien een zonnetje. maar ach dat zal toch haast wel.? Afgelopen week naar me moeder geweest. Moet zeggen dat het wel redelijk gaat met haar op het moment. Ze heeft geen pijn meer aan haar heup.en lopen gaat ook redelijk. Morgen gaan we samen even naar haar toe. Daarna hebben we bbq bij gerard voor zijn verjaardag nog. dus hopen op droog weer. aankomende week nog even bloed prikken moet maandag over een week ook nog naar specialist voor me nieren. deze week komt samantha nog een dagje hierheen nog samen even voor de laatste keer mijn jurk passen kijken of nu echt alles goed zit. en dan is het zo alweer volgend weekend.

VRIJDAG 22 JUNI

Posted on 22/6/2012 at 20:30 - 0 Comments - Post Comment - Link

Zo het is alweer weekend weer een week voorbij. Nog 20 dagen hihi. Afgelopen week was een midische week. dinsdag 24 uurs hartkastje opgehaald en daar dus een dag mee gelopen. om te kijken of er afwijkingen zijn omdat kevin wpw heeft willen ze dit bij mij checken. omdat ik vaak klachten heb. nou kwaad kan het niet. en mischien kan het voor kevin weer helpen geen idee we zullen zien. kevin heeft nog niet gehoord van de afspraak kon wel een week nog duren. Morgen komt dominique en arnoud bij ons eten. domi was jarig geweest en daar konden wij toen niet heen dus om het een beetje goed te maken ga ik lekker koken voor ze hihi. dus gezellig. zondag willen we even naar scheveningen harinkje eten en lekker even uitwaaien. En maandag ga ik weer naar me moeder.dinsdag kapster hier dus ja zo gaat het weer door. fijn weekend allemaal

DINSDAG 19 JUNI

Posted on 19/6/2012 at 14:18 - 0 Comments - Post Comment - Link

Afgelopen weekend zijn we er nog even uit geweest weekendje utrecht gedaan. Was erg leuk en heel gezellig. Dit was ons laatste weekendje als vriend en vriendin volgende keer zijn we man en vrouw hihi Verder was ik afgelopen week naar huisarts geweest en toevallig kwam het ter sprake waar kevin last van heeft WPW. dus de dokter zei gelijk o maar dan moeten we bij jou ook maar eens naar kijken. omdat ik nogal veel klachten afgelopen tijd had wat betrefd duizelig hartkloppingen en pijn op de borst. Dus vandaar dat ik vandaag een 24uur kastje om heb ben benieuwd. Kevin gaan ze met een infuus proberen die extra geleiding dicht te krigjen ben zo benieuwd of dat lukt. Verder morgen weer kastje inleveren. En donderdag gaan ramon en samantha weer hun jaarlijks uitje doen. Dit keer dierentuin amersfoort.Hoop dat ze mooi weer zullen hebben. en jahoor nog 3 weekjes,haha wel allemaal duimen voor heel mooi weer

ZATERDAG 9 juni

Posted on 9/6/2012 at 20:04 - 0 Comments - Post Comment - Link

Afgelopen week en nog vel last van me rug ,vooral zitten doet zeer je kunt beter blijven lopen en liggen. Morgen komen de kinderen en aanhang gezellig eten zijn we alweer zolang van plan maar ja iedereen werkt in het weekend. Maar nu kunnen ze .gezellig Kevin en samantha komen zelfs vroeger die willen nog even met ons naar de boot kijken de rotterdam. Dus dat is ook gezellig. en daarna lekker met z,n allen eten . het thema is spaans Dus heb me weer erg druk gemaakt met allerlei lekkere dingen te maken. Maandag ga ik naar me moeder . Dinsdag hebben we onze laatste afspraak in het koetshuis voor alle details door te nemen, En die dag komt de kapster ook nog, en dan gaan we volgend weekend gezellig een weekendje naar utrecht even shoppen. Dus weer van alles te doen, |Fijne week allemaal.

ZONDAG 3 JUNI

Posted on 3/6/2012 at 10:32 - 0 Comments - Post Comment - Link

Nou wat een ellende hebben we gisteren gehad. Met een knal hield onze amerikaanse koelvries combinatie op. Nou dan sta je even te kijken hoor. Want ja een grote koelkast zit ook heel veel in. Dus gauw naar buren overal ligt nu iets. En op zoek naar een andere die ook nog eens zo gauw mogelijk word bezorgd nou is gelukt dinsdag komt de nieuwe,Maar goed toch iets waar je niet zomaar op rekent . terwijl ik de dag er voor mijn nieuwe matras had gekregen een tempur . Dus het is een vreselijk duur weekend geworden voor ons. Dus ja de rest van de maand droog brood haha. Verder ben ik afgelopen dinsdag naar me moeder geweest. Was wel gezellig want eef was er en samantha ook. Wel verdrietig was het om mama duidelijk te maken dat ze lichamelijk en geestelijk niet aan kan om op ons trouwen te zijn. vreselijk vind ik het maar ook volgens dokter is het te veel. Dus ja ze begreep het moeilijk eerst natuurlijk. maar toen ik vertelde dat wij 2 dagen later samen bij haar kwamen in onze trouwkleding en met foto,s en gebakt om het te vieren met haar samen ging het iets beter.Ja ik heb het er erg moeilijk mee ,maar we moeten realistische zijn. al zeg mijn hart heel wat anders. Toch een klein schaduwplekje op onze dag. Maar goed niets aan te doen. Morgen ga ik weer naar me moeder. En nog even langs samantha. en volgende week zondag komen de kinderen met aanhang allemaal gezellig middagje bij ons heerlijk verheug me er nu al op. Na weken de agenda,s bij elkaar gelegd te hebben hebben ze eindelijk tegelijk tijd.

ZATERDAG 26 MEI

Posted on 26/5/2012 at 15:18 - 0 Comments - Post Comment - Link

HALLO DAAR ZIJN WE WEER TERUG VAN EEN WEEKJE VAKANTIE IN ZUID SPANJE . HEERLIJK WAS HET.LEKKER WARM lEKKER GEGETEN EN GEDRONKEN WAT WIL EEN MENS NOG MEER. EEN GOED HOTEL . EEN HELE LEUKE PLAATS LAG NET NAAST TORMELINOS DUS DAAR ZIJN WE OOK NOG EVEN NAAR GEWEEST JA FIJNE WEEK. EN DAN TERUG KOMEN TERWIJL HET HIER OOK MOOI WEER IS IS ERG LEKKER DAN IS DE OVERGANG OOK NIET ZO GROOT.EN JA DAN GELIJK WEER WASSEN EN STRIJKEN HE? DUS DAT IS OOK AL GEDAAN. MORGEN ALWEER PINKSTEREN MORGEN GAAN WE NAAR APELDOORN LUNCHEN BIJ ALEXANDRA,PASCAL EN XAVIER DUS HEEL GEZELLIG, EN DINSDAG GA IK WEER NAAR MIJN MOEDERTJE. EN JA DAN ZIJN WE ALWEER DRUK MET DE VOORBEREIDINGEN RINGEN OPGEHAALD BLOEMIST GEWEEST. JA GAAT OOK DOOR HE.NU NOG 6 WEKEN.

MAANDAG 7 MEI

Posted on 7/5/2012 at 17:53 - 0 Comments - Post Comment - Link

Nou mijn moeder is afgelopen donderdag gelukkig weer thuis gekomen. Of zoals ze zelf zeg het tehuis.Het gaat allemaal weer redelijk goed met haar. Nog wel wat pijn maar goed dat moet wel minder worden. Soms weet ze niet eens dat ze geopereerd was. Dus toch een voordeel dementie. Ze krijg nu therapie met lopen en dit gaat goed. Ze mag nu een paar weken NIET roken. dit omdat haar longen tot rust moeten komen en misschien is dan eindelijk het roken uit haar systeem of niet hihi Ik heb deze week een rust pauze ingelast heb te veel pijn me lichaam heeft me echt even in de steek gelaten. dus doordeweeks ga ik naar oosterbeek. Zaterdag gaan we weer samen voor de moederdag. en smiddags krijg ik mijn moederdag middag van samantha een high tea helemaal verzorgd door haar zelf. nou is dat niet een heerlijke verrassing ook voor de moeder van danny dus een hele leuke middag ben erg benieuwd. Kevin zie ik helaas niet die moet weer werken. maar goed niks aan te doen. Die avond slapen wij heerlijk nog in hotel in utrecht zodat ik met moederdag in de ochtend een heerlijk ontbijt krijg haha. En ja dan is het zo weer woensdag heerlijk op vakantie een weekje heb er zin in

WOENSDAG 2 MEI

Posted on 2/5/2012 at 07:14 - 0 Comments - Post Comment - Link

Nou naar een lange tijd zijn we er weer. Er is ook een hoop gebeurd laatste dagen. Mijn moeder heeft vorige week woensdag op donderdag haar heup gebroken. Dus kwam in het ziekenhuis terecht, Heel toevallig sliepen we in arnhem Dus donderdag morgen tegen 9 uur zat ik al in het ziekenhuis. Ze had veel pijn natuurlijk, En gewoonlijk zou je gelijk geopereerd worden. Maar we kregen ineens een gesprek mat een dokter. Dat het helemaal niet goed ging haar copd was zo erg dat opereren in eerste instantie te gevaarlijk zou zijn. En als ze niet geopereerd zou worden zou de eerste dagen ook spannen d zijn want ze kon een longontsteking krijgen en dus nog slechter worden. Dus ja we waren vreselijk geschrokken. Maar het gekke was de volgende dag kregen we telefoon ja hoor we gaan toch opereren nou echt ik was zo in de war onderhand hoezo kan het nu wel? maar gelukkig zouden ze het met een ruggeprik gaan doen . Dus vrijdag middag werd ze geopereerd en einde van de middag mochten we alweer bij haar ach wat was ze blij ze had zoveel angst gehad. dat ze het niet zou redden nou wij ook hoor. Mama had echt afscheid van ons genomen van te voren vreselijk. Maar het is gelukkig goed gegaan, Tuurlijk moeten we afwachten hoe dit allemaal ook op haar hersens heeft gewerkt daar waarschuwde ze ook voor omdat ze al dement is zou het slechter kunnen worden. Maar tot nu toe gaat het best goed, En we hebben gelukkig goed nieuws gehad donderdag mag ze naar huis, Want ja therapie daar heeft niet veel zin ook omdat ze niet de oefeningen kan onthouden. Dus ze gaat terug naar de molenberg en daar krijg ze therapie. En dan maar weer hopen dat ze nog een poosje mee gaat . zonder brokken nu graag.

ZATERDAG 21 APRIL

Posted on 21/4/2012 at 08:38 - 0 Comments - Post Comment - Link

Daar ben ik weer. na een enerverende week Maandag avond een kleine vakantie geboekt. In mei gaan we een weekeje naar zuid spanje even een zonnetje pakken. En even bijkomen van alle drukte ontremd de bruiloft. Dinsdag naar me moeder geweest. toen ging het nog goed. Eef was er ook we zijn nog even naar buiten geweest. Ze was wel wat duizelig . maar volgende dag is het weer mis gegaan. Erg duizelig en weer benauwd. Dus ze zit weer aan de zuurstof ze had weer te weinig zuurstof in haar bloed. Wel jammer het ging weer redelijk met haar en nu dit weer. We blijven ons zorgen maken. Maar gisteren weer even gebeld en toen ging het weer wat beter gelukkig ja het gaat op en neer. Maar hopen dat ze hier weer gauw doorheen is. Zometeen even naar Alexandrium kijken voor tuinstoelen. Morgen gaan we gezellig naar alexandra en pascal en de kleine xavier, Xavier was jarig van de week, Woensdag ga ik weer naar oosterbeek. En verder kijken we wel hoe het allemaal loopt, fijn weekend

ZATERDAG 14 APRIL

Posted on 14/4/2012 at 08:26 - 0 Comments - Post Comment - Link

Weer een week voorbij, Deze week nog wat dingen gedaan voor de trouwerij. kaarten gaan binnenkort de deur uit. vandaag gaan we de schoenen halen voor Ramon. die is dan helemaal klaar.Ik alleen nog de schoenen. Verder is er niet veel bijzonders gebeurd afgelopen week. Even rustig wel even naar me moeder geweest Aankomende dinsdag ga ik weer naar me moeder samen met eef kast opruimen daar..En nu maar hopen dat het onderhand mooi weer gaat worden. Wij gaan nog wel even lekker de zon opzoeken in mei heerlijk nog even een mooi kleurtje pakken.

ZATERDAG 7 APRIL

Posted on 7/4/2012 at 09:16 - 0 Comments - Post Comment - Link

Nou afgelopen week erg geschrokken. Kreeg snachts een telefoontje van kevin. Dat hij in het ziekenhuis had gelegen. Hij kwam van zijn werk af voelde zich in de auto niet goed worden. pijn op de borst. Dus gelukkig auto aan de kant en op den duur ambulance gebeld. Eerst was het alleen maar hyperventilatie. Maar toen gingen ze hartfilmpje maken uit voorzorg. en daar was een afwijking op te zien. Dus toch naar ziekenhuis. Nou om een lang verhaal kort te maken daar kwam uit dat hij een geleidingsstoornis heeft aan zijn hart. en waarschijnlijk aangeboren ook nog. Nou dan schrik je hoor. en waar hij en wij allemaal van zijn geschrokken is dat ze een aantal malen aan hem hebben gevraagd zijn er echt geen familieleden op vroegtijdige leeftijd overleden. daar was die wel bang door geworden . Maar goed hij mocht gewoon naar huis want er is niet zo veel aan te doen. Nou je wereld staat even stil . maar ja ik zei al tegen hem als het ernstig was hadden ze je gehouden. En hij mocht naar huis. Nou volgende dag zijn we naar de huisarts van hem geweest. En die stuurt hem nu natuurlijk naar een cardioloog. om helemaal alles naar te kijken. gelukkig doen ze dat dan weet je ook meer ervan. Dus dinsdag kan die een afspraak maken in het ziekenhuis en dan horen we het wel. Maar goed intussen maak ik me toch wel zorgen natuurlijk. maar ja er is niets aan te doen he? Met de paasdagen komen ze gelukkig allemaal hierheen gaan we gezellig hier brunchen. Dus dat is heel fijn . Wens iedereen fijne paasdagen

ZATERDAG 31 MAART

Posted on 31/3/2012 at 08:09 - 0 Comments - Post Comment - Link

En alweer een week voorbij. Deze week wat minder voor mij. Door de verandering van weer denk ik heel veel pijn dus dat is echt balen. Maandag wel bij me moeder geweest.Daar gaat het gelukkig weer een stuk beter mee. Al is het per dag verschillend maar goed dat zal wel zo blijven. De rest van de week de gewone dingen gedaan. En laatste dagen dus wat minder door de pijn. Hoopd at dit gauw weer minder gaat worden. Weekend hebben we het rustig en aankomende week weer even naar me moeder en naar Samantha. En dan is het alweer paasweekend. Eens kijken wat dat weer brengt . heb kinderen gevraagd maar goed dat is nog afwachten door werkzaam heden weten ze dat pas weer een paar dagen van te voren . Nou ja anders gaan wij misschien er wel even uit. We zien wel. In april gaan we nog een weekendje weg en in Mei gaan we lekker naar de zon een weekje even mooi bijkleuren voor de bruiloft haha.

VRIJDAG 23 MAART

Posted on 23/3/2012 at 20:22 - 0 Comments - Post Comment - Link

Afgelopen week een hele leuke week geweest. Beetje druk eerst met voorbereidingen en donderdag was het zover me schatje jarig. en we gingen in ondertrouw,Samen met alexandra en pascal. Was een hele gezellige dag. eerst naar stadhuis Zelfs nog trouwzaal gezien. toen eerst lekker bak koffie gedronken met gebak. daarna naar feest locatie en toen heerlijk uitgebreid geluncht zelfs nog met een fles bubbels. Ja was heel gezellig. en vandaag geslaagd met kopen van trouwringen. Morgen vieren we de verjaardag van ramon dus word ook weer gezellig. Wij willen nog wel even iedereen hartelijk bedanken voor alle felicitaties en mooie kaarten.

ZATERDAG 17 MAART

Posted on 17/3/2012 at 10:20 - 0 Comments - Post Comment - Link

En alweer weekend .De weken gaan snel soms. wel lekker is het gauw juli hihi. Afgelopen weekend dus geslaagd voor pak van Ramon . Die is er dus ook bijna klaar voor alleen schoenen. Met mij moeder gaat het ook weer iets beter gelukkig. Ze is alweer buiten geweest. En we hopen dat het rokern ook voorbij gaat als je nu zeg het mag nog niet vind ze het wel goed dus ja maar eens kijken hoelang ze het volhoud. Maar nu mag het ook nog niet van de dokter. dus die krijg de schuld. Wij gaan samen zondagmiddag naar me moeder op visite. En dan begint voor ons even een drukke week. Dinsdag kapper me haar kleuren jaja allemaal voorbereidingen voor de grote dag maar eens wat uitproberen. Dan dinsdag en woensdag druk met voorbereidingen verjaardag/ondertrouw feestje . En ja dan is donderdag de dag . Dat Ramon 41 jaar word en wij in ondertrouw gaan. Deze dag vieren wij samen met onze ceremonie meester dus alexandra en pascal.(de kinderen kunnen helaas niet Maar samantha en danny komen zat en kevin eerste paasdag) Die gaan gezellig met ons mee en daarna gaan we even naar feest locatie en samen lekker lunchen word dus een leuke dag. En zaterdag vieren we het met een klein gezelschap. Dus al met al een leuke week.

VRIJDAG 9 MAART

Posted on 9/3/2012 at 07:56 - 0 Comments - Post Comment - Link

Afgelopen week naar me moeder geweest. Het ging wel nog steeds aan het zuurstof. en ook wel moe en afwezig soms. Tja zo gaat het z,n gangetje je kunt er niets tegen doen he? Morgen even naar Leiden wat ophalen voor het trouwen. En ook misschien eens een blik werpen voor het pak van Ramon. Maandag weer naar me moeder.Dan maar weer kijken of ze het iets beter gaat. En die week erop drukke week. Ramon is in die week jarig en we gaan in ondertrouw. En ik wil nog een leuke colbert zoeken voor ondertrouw haha dus ja ben er druk mee. op mijn manier dan.

ZONDAG 4 MAART

Posted on 4/3/2012 at 18:48 - 0 Comments - Post Comment - Link

Afgelopen week niet veel gedaan omdat ik erg grieperig was. Nu gaat het wel weer alleen nog erg hoesten. Vrijdag zijn we samen naar mijn moeder geweest toen ging het goed.ze was goed bij. niet gehoest en ja best goed. maar helaas vandaag bericht gehad van me zus dat het ineens weer helemaal niet goed was. ze was erg in de war en had koorts de dokter zou komen dus ik heb later gebeld toen de dokter was geweest en ze denken nu aan blaasontsteking. het vervelende met dementerende mensen als ze blaasontsteking hebben dat ze nog meer in de war raken en ze schreeuwd maar help help . maar goed morgen weten we de uitslag van de urine neem aan dat ze dan medicijnen krijgen. aankomende week mag ze ook echt niet naar buiten .want ze is ook weer erg verkouden. dus ja zo gaat het af en aan met haar. van de week ga ik er weer heen. vrijdag zijn we daarna naar met samantha nog even de stad in gegaan en toen naar jan. die heeft fantastische gekookt voor ons heerlijk thais eten daar zijn we ook blijven slapen. zaterdag zijn we wezen winkelen in arnhem en toen overnacht in het rijnhotel. En nu weer thuis. dus een lekker weekend gehad.

MAANDAG 27 FEBRUARI

Posted on 27/2/2012 at 10:55 - 0 Comments - Post Comment - Link

Afgelopen week veel zorgen om onze moeder. Ze is helemaal niet goed in orde. Vanaf vorige week maandag is ze aan de zuurstof. En zaterdag waren ik en ramon er en toen hadden ze het erover dat er toch vocht achter de longen zat. En dat ze 6 keer verneveld word per dag. Het is erg wisselend hoe ze er aan toe is. Soms is ze best helder en opgewekt en dan is ze weer moe en valt ze in slaap terwijl je bij haar zit. En is ze erg afwezig en in de war. ja we maken ons echt grote zorgen.Maar goed er is niets aan te doen ze is ook al 78 jaar en wat wil je dan nog he? Wij zorgen dat 1 van ons er elke dag wel even is en meer kunnen we niet doen. Woensdag ik weer en dan vrijdag weer met Ramon samen. Wij gaan vanaf vrijdag al die kant op tot zondag. Vrijdag avond gaan we eten bij jan die gaat thais koken voor ons ,daar slapen we dan en zat en zond slapen we in het hotel. Misschien als alles goed gaat met me moeder dat we die dagen nog even wat leuks gaan doen samen. Gisteren is kevin ook nog hier geweest met zijn vriendin Samantha. was erg gezellig even zijn nieuwe auto gezien. Dat doet me toch altijd even goed he je kinderen zien afgelopen zaterdag ook nog Samantha gezien en lekker een bak koffie op haar werk gedronken. Verder ben ik zelf erg verkouden en hoesterig slik me rot aan antigripine En hoop maar dat dit gevoel gauw over is. Vanmiddag hoor ik weer uitslag van me uitstrijkje ook altijd even spannend.
« Last Page :: Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer