Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Untitled

21/2/2012 - Gezonde mensen doen aan sex

En zoals gezegd ben ik er weer met een nieuwe blog over de voordelen van het hebben van sex, en dan wel op een regelmatige basis. Deze redenen beslaan niet de reguliere vulgaire benaderingen jegens de voordelen van sex, maar gaan juist om de medische verklaringen, al wil dat niet zeggen dat ik alles kan bevestigen met medische rapporten, is het wel leuk om er door te lezen en zo nog een leuk feitje op te doen.

-          Ik heb weer een paar mooie redenen gevonden. Ze zijn misschien niet zo overtuigend als die van de vorige blog, maar ze zijn zeker ook belangrijk. Afijn, ik laat het je zelf beoordelen. Als eerste reden voor deze blog van vandaag wil ik aangeven dat regelmatige sex met je partner naast het fijne gevoel en de verbintenis ook nog eens erg sterk is voor het vertrouwen in elkaar. Zo versterkt het ook de bereidheid om elkaar vaker te helpen of er gewoon te zijn voor de ander. En je kan zeggen wat je wilt, maar dat is op momenten ook fijn om te hebben. Dit slaat dan ook weer over op de rest van de relatie, en werkt als een soort boost. Tevens zal hierdoor het vertrouwen in je zelf toe nemen, omdat je dus een goeie partner achter je hebt staan die je steunt wanneer je dat nodig heb. Talking about quality time!

-          De volgende drie redenen zijn te verbinden met elkaar, maar voor de duidelijkheid hou ik ze toch in drie verschillende rijtjes. Zo heeft het hebben van sex, net als vele andere activiteiten waar door je lichaams beweging krijgt, een goede invloed op je cholesterol. Deze zal namelijk verlaagd worden en zoals we allemaal tegenwoordig al weten is dat weer goed voor verschillende functies in je lichaam. De manier waarop je het cholesterol in je lichaam verlaagd kan natuurlijk ook op andere manieren, maar dit vind ik persoonlijk een stuk leuker dan een broodje eten met bepaalde boter.

-          Het hebben van sex is ook goed voor een ander deel van je lichaam, en dat is het systeem voor je immuniteit wat er voor zorgt dat je minder snel en minder vaak ziek wordt uiteraard. Dit komt dan weer door het feit dat het doen van deze activiteit een, jawel, stof doet aanmaken genaamd immunoglubuline A (zeg dat maar eens 5 keer achter elkaar). Met name kleine dingen als verkouden zijn of grieperig kan je hier door minder kans laten maken.

-          Om de twee redenen hier boven samen te vatten, volgt hier een laatste reden van deze blog. Wij mensen hebben gemiddeld een hogere levens verwachting als we op regelmatige basis sex hebben. Hier zijn meerdere redenen voor, zoals deze in vorige blogs al zijn aangegeven, maar het is toch fijn om dit in een samenvattende reden nog een keer te lezen. Blijf dus lekkere sex hebben. Het is goed voor je, het is leuk om te doen, wat wil je nog meer? Geniet er lekker van mensen!

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Recent Posts

Gezonde mensen doen aan sex

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer