Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Rik en Eline

Home - Profile - Archives - Friends

Woensdag 11-07-2007

Posted on 11/7/2007 at 20:08 - 0 Comments - Link

Vandaag de eerste dag van dit weblog. Het is vakantie en Rik en Eline zijn lekker vrij. We hebben vanochtend eerst uitgeslapen. Rik was om 07.00 uur wakker en Eline om 07.30 uur. Toch lagen ze er gisteravond op tijd in (om 20.00 uur was alles stil). Tussen de middag lekker broodjes gegeten. Rik heeft maar liefst 3 bruine broodjes op en Eline 1.

 

Vanmiddag heeft Eline bijna de hele middag zonder luier gelopen. Ze heeft veel op de wc geplast en vanmiddag zelfs op de wc gepoept. Vanavond tijdens het eten ging het even mis en lag er een flinke plas op de stoel en de grond. We hebben sperzieboontjes, met gekookte aardappels en braadworst gegeten.

 

Na het eten nog even lekker gespeeld en gestoeit en om 19.00 uur ging Eline douchen, haren wassen en naar bed. Om 19.15 kwam Rik ook naar boven en ook hij is zonder problemen onder de douche geweest, haren wassen en naar bed. Het is nu 20.15 uur en ze slapen alletwee heerlijk.

 

Op 14 oktober wordt de marathon van Eindhoven weer gehouden. Dit jaar ga ik samen met Rik de 3 km lopen (via/met Korein). Rik levert het briefje in bij de BSO.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer