Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My life

Home - Profile - Archives - Friends

The Pieces Don't Fit Anymore..

Posted on 7/4/2007 at 17:00 - 0 Comments - Post Comment - Link

Zo voelt t, "The Pieces Don't Fit Anymore.." Ik heb mn best gedaan, er alles aan gedaan om mn gevoel terug te krijgen.. Ik wilde zo graag dat het werkte, dat ik wist dit hij het voor mij was, maar diep van binnen wist ik dat dit niet zo was.. We paste niet meer bij elkaar, we zijn uit elkaar gegroeit en ook al voelt t nog zo kl*te, het is beter zo.. het is klaar.. "The Pieces Don't Fit Anymore.."

Twijfels

Posted on 20/3/2007 at 20:49 - 0 Comments - Post Comment - Link

Eigenlijk ben ik helemaal niet zo'n twijfelaar, maar de laatste tijd weet ik het niet zo goed meer. De ene dag denk ik "ik ga het uit maken" en de andere dag weer "nee ik blijf lekker bij mn vriendje". Ik weet t gewoon niet zo goed meer en eerlijk gezegt wordt ik er een beetje moe van.. Hoe weet ik nou wat de goede keuze is?? Het is niet zo dan ik het ff uit kan proberen en dan mn keuze weer terug kan draaien, zo werkt t niet.. En dat maakt t juist zo moeilijk. Ik weet t af en toe echt niet meer. Ik hoop dat ik uiteindelijk wel achter de juiste kom..

Verborgen hobbies

Posted on 11/3/2007 at 20:53 - 0 Comments - Post Comment - Link

Iedereen heeft ze wel, van die momenten waarin je denk dit mag echt niemand zien!! Verborgen hobbies, die heb ik ook. Zo vind ik het heerlijk om keihard mee te zingen en te dansen op liedjes van nu en vroeger. Zo ben ik van het weekend helemaal los gegaan op liedjes uit de jaren '90.. Echt geweldig!!! "I've got the key, I've got the secret", "Have you ever been mellow" en "I give my life, give my life, give my life... to be in the book of love" Niemand die je ziet dus je kan je helemaal laten gaan.. HEERLIJK!!!

Tarot-kaarten

Posted on 11/3/2007 at 13:46 - 0 Comments - Post Comment - Link

Eigenlijk geloof ik er niet in, tartot-kaarten.. Maar toen ze gratis bij de Cosmo zaten, heb ik de kaarten toch even gelegt en ik moet je zeggen ik schrok best van de uitkomst... Over de relatie met mn vriend kwamen er woorden uit als "breuk, akelige ruzie, platonische liefde, moeilijkheden" en als eindantwoord "amoureuze reis, luxueus avontuur" (wat dat ook precies mag inhouden) eruit. Toen ik vroeg naar een man van mijn werk met wie ik het wel goed kan vinden, kwamen de woorden "romantische ontmoeting in het openbaar, lichamelijke en spirituele versmelting en perfecte verstandhouding" eruit... Dat verwacht je toch ook niet...?!?! Ik hou heel veel van mn vriendje maar als ik eerlijk ben heb ik de laatste tijd toch ook wel twijfels gehad.. misschien dat dat "kaartje-leggen" toch niet zo gek is... Wat ik hiermee ga doen weet ik niet.. Ik zie wel hoe het loopt allemaal maar ik moet eerlijk zeggen dat deze antwoorden wel in mn achterhoofd zullen blijven zitten...

Witte bonen in tomatensaus

Posted on 15/2/2007 at 20:42 - 0 Comments - Post Comment - Link

Studeren... je beleeft het pas echt als je op kamers woont. Ik woon in een super gezelig studentenhuis met de leukste huisgenootjes die ik me kan bedenken.  Niet dat ik nou de 'doorsnee' student ben, want lid van een vereniging ben ik niet, maar het stappen, de feestjes en gezellig borrellen bevalt me prima. Ook ben ik op culinair gebied, denk ik, wat orgineler dat de gemiddelde student. Ik eet bijvoorbeeld nooit de welbekende 'Witte bonen in tomatensaus', maar eerder 'Kerrie-rijst met snijbonen', 'Wraps met groenten en tomatensaus uit de oven' en 'Vis met mie en ketjapsaus'. Best culinair toch?! Natuurlijk moet er ook nog gestudeerd worden, maar ik moet zeggen dat mij dat wel goed afgaat. Ik heb mn 1ste en 2de jaar helemaal afgerondt en ook mn 3de jaar gaat erg lekker. Naast de studie moet je natuurlijk ook een bijbantje hebben om alles te financieren, wat op kamers wonen is zeker niet gratis! Ik heb nu 2 baantjes en werk zo'n 15/16 uur per week. Al met al moet ik zeggen dat deze fase van mn leven me erg goed bevalt!

Eten

Posted on 12/2/2007 at 20:52 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ken je dat? Je hebt het plan om op je eten te letten, niet snoepen, gezond eten om er weer goed uit te zien voor de zomer. Ik mag niks klagen, ik heb maatje 34 (ik ben klein) en het laatste wat iemand van mij zou denken is dat ik dik ben. Maar ook ik wil minder gaan snoepen. Ik heb een soort kalender gemaakt waarin ik bij hou welke dagen ik t volhouden en ik kan je vertellen, dat zijn er niet echt veel. Ik heb geen eetstoornis hoor en wil ook niet afvallen, maar een beetje opletten mag wel. Alleen lukt dit niet.. Waarom?? Geen idee, als ik dat wist.. Ik wil me eraan houden, echt.. Jullie zullen wel denken, wat zeurt zij nou met dr maatje 34 en als ik daar nu zo over nadenkt geef ik je geen ongelijk.. Ik zeur.. Maar toch wil ik me eraan houden..


Grenzen stellen

Posted on 12/2/2007 at 20:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

Iedereen moet enigsinds grenzen stellen in z'n leven, zo ook ik. Ik heb 5 jaar een vriend, en ben nog nooit vreemdgegaan, ook geen behoefte aan gehad. Maar fliten doe ik wel, vaak zelfs. Als een leuke jongen maar enigsinds intresse toont reageer ik daarop. Ik dans en praat met ze, maar ben wel eerlijk in het feit dat ik een vriend heb. Een vriend van mij zei laatst "jij trekt jongens aan die een vriendin hebben". Ik ging hierover nadenken en kwam tot de conclusie dat ie gelijk had.. Jongens met een vriendin vallen voor mij en dat interesseerd mij. Waarom?? Geen idee. Het is niet dat ik er naar opzoek ben, maar de spanning tussen mij en die jongen trekt mij elke keer weer over de streep. Je weet allebei dat je niet te ver gaat, en toch beleef je de spanning. Er is een grens die je niet wilt overschrijden. Maar moet ik mijn grens niet veranderen? Ik bedoel, aandacht krijgen is leuk, tot een bepaalde hoogte, want ik heb al een man.. Waarom heb ik al die aandacht nodig?? Grenzen stellen.. dat is mijn nieuwe motto. Ik bedoel, ik moet toch eens gaan kiezen.. een relatie met mn vriend of vrij zijn en de aandacht/spanning opzoeken. En ik kies voor het eerste. Ik heb de liefste vriend van de wereld en we passen gewoon bij elkaar. Er is liefde en spanning tussen ons, we doen veel samen maar laten elkaar ook los om onze eigen dingen te doen. Als je een goede relatie wilt kan je er niet oplos flirten en ondertussen je man niks vertellen en de perfecte vriendin zijn, dat gaat gewoon niet samen, zeker niet als je van plan bent om samen je leven te delen. Ik ben een goede vriendin, echt, maar het probleem is dat we te jong bij elkaar zijn gekomen. Ik heb geen wilde jeugd gehad en dat ben ik op deze manier aan het inhalen. Maar nu moet ik een beslissing nemen.. Grenzen stellen, dat is wat ik moet doen en wat ik van nu af aan ook ga doen.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer