Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Rob in Mumbai

2e dag Mumbai

18:14, 27/5/2009 .. 0 comments .. Link

2e dag Mumbai

Nog steeds niet ziek... (klop, klop). Al 2 dagen roti gegeten. Niet echt veel variatie in het eten, maar best wel te doen. Ik zie nog niet echt geel. Beetje maar.

 

Vandaag eerste werk een beetje gedaan. Moet me inhouden, want we zijn alleen nog maar aan het inventariseren, maar wat mij betreft is het al duidelijk wat er moet gebeuren hier. Juist... meer kerrie...

 

Vanavond alleen wat toast gegeten. Ik ben namelijk erg sociaal mee aan het lunchen en kan dan 's avonds echt bijna niets meer op. Voor de rest op internet gekeken naar hotels. Google maps is erg handig. Kantoor ingetypt en kunt dan kiezen voor de optie 'zoeken in de buurt'. Zoekwoord 'Hotel' intypen en alle hotels in de buurt komen naar voren. Beetje gekeken wat er redelijk uit ziet en allemaal mailtjes gestuurd om een eerlijke doch concurrende prijs op te geven. Moeten natuurlijk wel binnen budget blijven. Crisis en Hollanders. Dubbel zuinig dus. Moet wel gaan lukken.

 

Regenseizoen komt er aan. Schijnt hier zo ongeveer weg te spoelen. Je kunt dan zelfs niet naar kantoor. Dus voor die tijd wel een leuk hotel hebben geboekt. In NL ook behoorlijk wat regen en onweer gisteren dus. Verdorie...

 

Morgen pas om half weer op. nachtrust niet echt fantastisch. Airco uit jaar nul maakt nogal wat kerrie. Herrie.

 

 

 

 

 

 


Posted: 01:55, 27/5/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

1e avond in Mumbai (rectificatie)

Sorry. Verspreking. Ik bedoelde jou niet (echt). Ik bedoelde natuurlijk "vak"....

Posted: 20:37, 25/5/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

1e avond in Mumbai

Overdrijven is zeker een zak. Pffff... voor je het weet, loop ik al twitterend door Mumbai. Net effe wezen kijken voor een ander hotel. Leuk, maar een beetje aan de dure kant. 12000 rupee. Nou dan weet je het wel. Toch maar wel even de faciliteiten gaan checken. Kwamen niet echt verder dan waar je wat kunt drinken. Echt gezellig. 5 werknemers en 2 klanten. Wij dus.

 

Ach, ik slaap wel beter....

 

(Mumbai, 00:07, 27c)


Posted: 20:33, 25/5/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

1e dag Mumbai

Vanmorgen relaxt begin van de dag. Pas om half tien op kantoor. Eerst even een gebakken spicy eitje met toast. We hebben de hele week iemand die ons heen en terug brengt. Vandaag een soort kick-off met wat we zo ongeveer gaan doen de komende tijd:

 

- 2 weken allerlei dingen verzamelen, interviews en in processen kaart brengen

- 2 weken analyseren en bedenken van verbeteringen

- 8 weken het daadwerkelijk realiseren van de voorgestelde verbeteringen

 

Vandaag voor de lunch meteen aan de roti. Grappig. Lunch is daar van de baas. En dat zie je ook direct aan sommigen. Letterlijk Bolly(wood). Enfin, pas 19.30 uur stoppen ze hier. Nu wat eten in het appartement. Behoorlijk vaag, want er kookt dus ergens iemand wat wij willen, maar weten dus niet waar. Hoezo risico?! We zullen zien.

 

Daarna alleen nog even een klein wandelingetje en dan ff een dvd-tje kijken. Tja...

 

 

 


Posted: 16:19, 25/5/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Aankomst

De reis ging helemaal goed. Er was redelijk wat ruimte en iedereen had een eigen tv-tje. Keuze uit 40 films. Best veel. Ik heb de volgende gezien:
 
- Yes man - erg goed
- Madagascar 2
- Bug destroyer of zoiets (tekenfilm)
 
Eten was ook goed. Reis duurde maar 8 uur. Effe wachten op vervoer en vervolgens binnen 15 minuten naar appartement. Dat ding is echt verschrikkelijk. Geen koelkast, maar ook geen receptie of bar waar je wat drinken kunt kopen. Ze hebben een fles drinken neergezet, maar dat is duidelijk kraanwater. Niet van drinken dus. Morgen direct kijken of ik niet in een hotel kan.
 
Wel internet. Dat valt weer mee...
 
(Lokale tijd +3,5 uur. Het is hier nu 01:23 uur)
 
 

Posted: 21:48, 24/5/2009


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

2e dag Mumbai

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer