Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Robjes

7/9/2009 - Wapens

Posted in Veiligheid
Wapens....een gevaar voor de samenleving als ze in handen zijn van de verkeerde personen. Tegenwoordig hoor je het elke dag weer, een kleuterjuf neergestoken, schietpartij op evenement Hoek van Holland, ik kijk nergens meer van op.


Het is tegenwoordig bijna normaal, tot 10 jaar terug schrokken we als er weer eens iemand neer was gestoken, toen was het vreemd en kwam het niet zo vaak voor.

Tegenwoordig zijn we er onbewust gewend aan geraakt, elke dag kom je weer nieuwe steek/schiet incidenten tegen in het nieuws, en tegenwoordig hebben we alleen nog maar de reactie; Ooh, alweer 1.


Hoe kan het zo zijn dat het zo makkelijk is, het begint allemaal al bij het kopen van de wapens, wat zo simpel is als het kopen van een kuipje boter bij de supermarkt, even zoeken, even bellen, even betalen en je hebt je wapen in je hand.

Vervolgens komt de daad zelf, hoe kan je in hemelsnaam iemand zonder wapen neersteken of neerschieten, dat je hem zoiezo al aanvalt is al niet normaal, en om er dan nog een wapen bij te gebruiken gaat al helemaal veel te ver.


Zie de resultaten van de preventieve fouilleeracties in Rotterdam, waar in 2006 nog 3,9% een wapen had tijdens de fouillering, had in 2008 nog maar 2,2% een wapen. Uiteraard zijn dit alleen degene die zijn gepakt, want laten we eerlijk zijn, echt moeilijk is het niet om onder de preventieve fouillering uit te komen, en om dan gelijk helemaal eerlijk te zijn gok ik, maar dat is mijn mening, dat er ongeveer 1 op de 10 in Rotterdam centrum met een wapen op zak loopt.


Conclusie; Normaal Nederland voelt zich niet veilig, en Crimineel Nederland loopt er lekker relaxed bij, want de zaken gaan goed.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Posts

Wapens

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer