Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn levenservaringen

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Mijn verleden tot heden deel 2

Toen C en ik samen waren voelde ik me een paar weken later vreeemd. alsof ik hem niet kon vertrouwen. Maar ik negeerde het gevoel en ging gewoon door met school en werk. Toen ik eenmaal was geslaagd voor MBO 2 voelde ik me geweldig. C was erbij om het samen met mij te vieren. Toen het feest voorbij was, voelde ik me weer vreemd. Maar ik negeerde het weer en ging opzoek samen met mijn ouders naar MBO 3. Ik zou de opleiding SPW gaan volgen. Tussendoor ging ik regelmatig samen met C naar de kerk omdat hij Chirstelijk was. Ik vroeg aan de voorganger of ik ook beleidenis mocht doen en ook gedoopt mocht worden. hij ging accoort en hielp mij met de voorbereiding. Ik voelde me vreselijk maar liet niks merken. want ik had een geheim. ik deed het niet voor mezelf of voor het geloof. Ik deed het voor mijn oma. Ik wou haar trost maken. C dacht dat ik iets ergs geheim voor hem hield, we maakte ruzie en op zijn vaders verjaardag was ik er letterlijk ziek van geworden en vroeg ik aan hem of hij me thuis bracht. Eenmaal thuis aangekomen hem ik het met hem uitgemaakt in de auto. Ik voelde me vreselijk en moest veel huilen. Mijn ouders waren er gelukkig om me te troosten. 

 

Met pasen 2011 heb ik beleidenis gedaan en werd ik gedoopt zoals Jezus. (helemaal koppie onder in het water) Het was ijskoud. En ik voelde me nog steeds schuldig, maar liet niemand dit merken. Ik geloof wel in Jezus en dat hij een zoon is van god, maar ik geloof niet dat hij de enige is. Ik geloof ook in Zeus, Athena, Aprodithe, Hera en ga zo maar door. Mijn vader heeft een filmpje gemaakt voor oma. Nadat het allemaal gebeurd was gingen we naar oma toe en hebben we haar het filmpje laten zien. De trost was echt van haar gezicht af te lezen en op dat moment voelde ik me gelukkiger dan ooit. Ik voelde me niet meer schuldig. 

 

De tijd ging snel voorbij. School ging redelijk, maar de praktijk bleef moeilijk. In 2012 heb ik mijn beste vriendin R leren kennen. We hadden gelijk een klik. We zijn hetzelfde en toch een beetje anders. Onze klasgenootjes noemde ons 'bassie en adriaan', we vonden het niet erg. We moesten er zelfs om lachen. Met haar werd school een 2e huis. Ik kon niet wachten om weer naar school toe te gaan. We smsten vaak en laten zaten we vaak op de app of waren we aan het bellen. Ik ben ook een paar keer bij haar thuis geweest, maar het is ver. Het is anderhalf uur reizen met het openbaar vervoer. Dus zaten we ook vaak op Skype. We nodigde elkaar uit voor onze verjaardagen.

 

Het geluk duurde niet lang, want ik had problemen met school en prive. Mijn buurvrouw van wie ik veel hield overleed toen ik mijn 21e verjaardagsfeest gaf.(2013) Daarna overleden 2 erg lieve docenten. Tussen door werd ik van school afgestuurt door een communicatie fout. Het was niet meer te herstellen en ik werd erg verdrietig. Ik had niet eens tijd om bij te komen van de 1 of de ander overleed al. Een maand daarna overleed mijn buurman, dat hadden we helemaal niet zien aankomen. weer een maand daarna overleed mijn andere buurman waarvan ik zielsveel hield, toen mijn eigen opa overleed nam hij het over. Hij was als een opa voor mij. Ik dacht dat ik het zou besterven. Maar het erste van alles was dat op de verjaardag van mijn vader, oma overleed. Ik ging kapot. Ik verloor mezelf, Elk vezel van mijn lichaam leek uitelkaar te vallen. Maar ik moest sterk blijven voor papa. Na we het hadden gehoord dat oma was overleden gingen we heel snel naar haar toe en begonnen we alles te regelen voor de begravenis. Ik had nog een stukje test gescheven en las het voor de mensen op. Ik moest wel een paar keer een brok in mijn keel wegslikken, maar het was me gelukt om het helemaal af te lezen. 

 

Na een half jaar besloot ik om een life coach te nemen. ik kreeg de eerste 3 keer gratis. Het hielp dat ik mijn ei kwijt kon, maar ik voelde me nog steeds erg depressief. Voor mijn hart stond een muur, niemand mocht er meer in! Na de 3e keer heb ik afscheid van haar genomen. Ik zei tegen haar dat het stukke beter met mij ging en dar ik vanaf hier zelf wel verder zou gaan. Het was niet helemaal gelogen, het ging beter met mij, maar de muur bleef op zijn plek. Alsof het hele jaar nog niet erg genoeg was geweest kwam mijn moeder ook nog eens met de mededeling dat ze wilt gaan scheiden van mijn vader....

 

Hoe de scheiding van mijn ouders verloopt kunnen jullie de volgende keer lezen. 


Posted: 12:03, 13/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Mijn verleden tot heden deel 1

Dit is de 2e keer dat ik schrijf. Vorige keer ben ik niet zo goed begonnen. Dus zal ik nu beginnen vanaf het begin. Vroeger toen ik op de basisschool W zat werd ik veel gepest. Ik had maar 2 echte vrienden. Vriend M en vriendin E, de andere waren de ene keer super lief en de andere keer zo gemeen als het maar kon. Ik speelde vaak met vriend M. Hij woonde niet ver van mij vandaan. We speelde samen in de bosjes, in een speeltuin en op het voetbalveld. We waren niet van elkaar te scheiden. Onze ouders konden het ook goed met elkaar vinden. Toen we een vijver in onze tuin gingen maken wouden ik en M graag erin staan als het gevuld werd. Was een grote fout, het water was ijskoud. Maar we hadden samen erg veel lol. Toen ik 4 jaar oud was overleed mijn opa aan kanker. Het was een zware tijd voor ons. Op de basisschool werd het alleen maar erger. Ik werd gepest, geschopt en geslagen en de juffen en meesters deden erg niks aan. Ik ben zelf een keer een week blind geweest aan 1 oog omdat ze het leuk vonden om een steentje in mijn oog te trappen, de juf vond dat ik me niet zo moest aanstellen. Ik liep een week lang rond met een piratenlapje voor mijn oog. Alsof dat nog niet erg genoeg was moest ik ook nog eens een beugel. Iedereen schelde mij uit voor beugelbekkie. Het liefste wou ik toen ontzichtbaar worden. Gelukkig had ik nog iets van troost, toen ik 7 jaar werd ging ik op Volleybal. Dat was mijn lust en mijn leven.

Maar toen mijn moeder overblijf moeder werd om mij een beetje in de gate te houden werd het nog erger en was ze er ook snel mee gestopt. Maar het ergste komt nog. Toen ik in groep 7 zat, werd ik ongesteld. Ik was toen nog maar 10 jaar. Ik wou dat niemand het te weten kwam, maar we moesten het vertellen aan de juf, zodat ik zonder dat mensen raar opkijken, naar de wc kon gaan wanneer ik wou. Ik dacht dat ik het wel zou overleven zo. maar ik had natuurlijk geen geluk. In groep 8 lekte ik perongeluk een keertje door. Iedereen lachte mij uit. Inclusief de juffen. Ik snapte toen niet waar het over ging tot de directrise het zei. Ik begon te huilen en rende zo snel als ik kon naar huis. Ik wou nooit meer terug naar die rot school! Me moeder hield me de rest van de dag thuis. Maar de volgende dag, moest ik wel weer naar school. Maakte niet uit hoe hard ik smeekte ik moest naar school. Ik hoefde nog maar even vol te houden. Toen de cito toets eindelijk kwam had ik 42 graden koorts en een oorontsteking. Maar ik mocht de cito toes niet later doen. Dus zat ik daar. Ik kon me niet concentreren en haalde dus ook heel weinig punten. Juf I zei dat ik op niveau LWOO moest beginnen. Maar dat wou ik niet.

Dus mijn ouders zijn op zoek gegaan naar een school waar ik kon doorgroeien. We hadden het gevonden. Ik begon op LWOO, maar na 1 jaar mocht ik al naar VMBO basis. Dat ging mij erg gemakkelijk af, ik haalde aleen maar hoge cijfers, mijn ouders waren erg trost op mij. Ondertussen zat ik nog steeds op Volleybal. Ik werd er steeds beter in en vond het ook heerlijk om te spelen. Maar bij een selectie training ging ik hard door mijn enkel, ik beet op mijn tanden en ging door. Ik was en niet door de selectie training gekomen en ik had een enkel blessure opgelopen. Maar ik bleef op Volleybal zitten. Toen school weer begon vonden de docenten dat ik het zo goed had gedaan de afgelopen 2 jaar dat ze een deal met me maakten. Als ik aan het einde van het 3e jaar voor alle vakken een 8 had op mijn rapport mocht ik naar VMBO theorie. Ik was daar zo blij mee en ging dus meer mijn best doen. Ik werkte en leerde zo hard als ik kon. Maar hij geluk duurde niet lang. Op een dag dat ik naar school toe ging werd ik aangereden met een auto. De auto reed hard door. Gelukkig kon ik gewoon nog opstaan, ik voelde geen pijn en fietste dus gewoon door naar school. Eenmaal daar aangekomenmerkt iemand mij op. Hij zei dan mijn broek erg rood was. Ik keek naar beneden, blijkbaar had ik een wond en het bloedde niet zo'n beetje ook. Hij pakte de verbandtrommel en maakte mijn knie schoon en deed er een pleister over. Ik bedankte hem en ging verder met de schooldag. Uit school fietste ik met iemand mee en reed een auto me weer aan, hier kan ik niet zo veel van herinneren want ik viel ook op mijn hoofd. Wat ik me nog wel herinner is dat mijn ouders er eerder waren dan de ambulance. Ik kon niet meer opstaan, Mijn ouders hielpen mij omhoog, de ambulance had mijn knie verwikkeld, mijn vader bracht mijn fiets naar huis en mijn moeder reed me in de auto naar huis.  Ik moest fisio volgen en moest vaarwel zeggen tegen Volleybal, Mijn leven ging kapot.

Ondertussen had ik ook een vriendje, mijn eerste vriendje J. Ik was erg blij, maar iets in me zei dat er wat niet klopte aan hem. Ik negeerde mijn gevoel en bleef bij hem. Hij zei dat hij veel van mij hield, hij gaf me allemaal mooie spullen. Zelfs een gouden ring met echt diamant. Maar waar ik nog het meest blij mee was, was de voledige serie van Charmed. Ik was en ben er nog steeds helemaal gek van. Maar het gevoel bleef wel aan mijn knagen. Mijn ouders mochten hem niet en wilden dat ik het uit maakte, maar dat wou ik niet. Ik hield van hem. Hij fluisterde zoete woorden tegen me, dat we altijd samen zouden zijn, dat ik mijn ouders niet nodig heb. Hij zal op mijn passen. Ik begon te twijfelen, mijn ouders en ik kregen steeds vaker ruzie. Wat en hel. J wou met me naar bed. Ik zei dat tegen me moeder en zei dat ik er klaar voor was. Ze werd boos en bracht me naar de huisarts voor de pil. Toen ik 16 was, had ik mijn twijfels. wil ik wel met hem naar bed? Nee, dat wil ik nog niet. Dus ging ik naar hem toe om dat te vertellen. Hij vertrok geen spier. we gingen zitten op zijn bed en ik legde het hem uit. Hij pakte me vast en begon me heftig te zoenen. Ik dacht bij mezelf dat hij er oke mee was, maar ik had het verkeerd. Hij trok mijn en zijn kleding uit en dwong me sex met hem te hebben.......

Later ging ik gewoon weer naar school en deed mijn uiterste best om alles weer op te halen en goede cijfers te krijgen. Uiteindelijk aan het einde van het 3e jaar had ik een 9, een 7 en de rest allemaal 8en. Maar ik mocht niet naar VMBO theorie. In plaats daarvan, mocht ik 2 vakken uitkiezen die ik mag volgen in VMBO T. Ik koos voor Engels en Biologie. Dus voor die lessen werd ik uit mijn klas gehaald en mocht ik het in een andere klas gaan volgen. Aan het einde van het 4e jaar had ik 1 toets van biologie niet gemaakt en mocht ik niet aan dat examen mee doen, maar aan het engelse examen wel. Ik haalde een 8 voor dat examen. Ik was er erg trots op. Voor de VMBO basis examens haarde ik 3x een 7 en 3x een 8. Ik was zo trost op mijzelf. Mijn ouders waren ook erg trost, we gaven ook een feest dat ik met zulke cijfers was geslaagd. Mijn vriendje J wilde niet komen door mijn ouders, ik was erg verdrietig en moest erom huilen. Een oude vriend V ging met hem praten. Dat was heel lief van hem, maar het hielp niks. Uiteindelijk besloten we er maar een gezellig feest ervan te maken. Toen iedereen weg was en veel had gedroken gingen V en ik nog even lopen ik de frisse nacht. Na een tijdje stopte we en begon hij me opeens te zoenen. Het voelde zo verkeerd, maar ook zo goed. Hij had me wakker geschut, ik moest het uitmaken met J. Na 10 minuten zoenen duwde ik hem van me af, We waren beide buiten adem, we haden nergens spijt van en liepen samen terug naar mijn huis. De volgende dag had ik het uigemaakt met J. Na het feest gingen we gelijk opzoek naar een MBO niveau 2 school.

Ik zou de opleiding helpende zorg en welzijn niveau 2 gaan volgen. In de theorie was ik 1 van de beste, maar de praktijk ging erg moeizaam. Ik leerde mezelf kennen, mezelf verbeteren. Maar het was niet genoeg. Ik was erg slecht in Nederlands en het hoogste cijfer wat ik daar ooit haalde was een 5,3. Voor de rest van de vakken haalde ik 7,8 en 9. Maar Nederlands bleef achter. Het maakte niet uit hoe erg ik mijn best deed, het lukte me gewoon niet. ik leerde er een meisje kennen en ze werd gelijk mijn vriendin. Ik werd niet meer gepest, maar was ook niet echt heel populair. Vriendin M nodigde me uit op haar verjaardag en daar leerde ik C kennen. Ik vond hem erg leuk. Die avond ging ik voor het eerst uit in een kroeg. C vroeg daar of ik zijn vriendin wou zijn en ik zei ja............. Word vervolgd...........


Posted: 12:00, 8/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Problemen in de familie

Mijn ouders gaan scheiden en dat veroorzaakt veel problemen in de familie. Mijn vader heeft 1 broer en een broetje. We zouden elk jaar met zijn alle eten en na dat mijn oma overleed ging dat ook goed van start. Maar doordat mijn ouders gaan scheiden vind het jongere broertje van mijn vader het onzin dat ze mee gaat met het familie etentje. Zijn oudere broer heeft er geen problemen mee. Ze was van harte uitgenodigd. We hebben ook nooit gezegd dat mijn moeder niet zou komen. Maar het broetje van mijn vader moest er weer een probleem van maken. Ik snap het nog steeds niet. Mijn moeder zal altijd familie blijven. Ook als ze gescheiden zijn. Ze is en blijft mijn moeder. Ik ben hier dan ook boos over geworden. We hebben het eetentje dus afgezegd. Later kreeg mijn vader een berichtje via de telefoon van zijn broetje (via groepsapp) Jammer dat hij het lef niet heeft om alleen te komen. Vanaf dat moment ben ik gewoon pissig geworden. Ik ben nog nooit in mijn hele leven zo pissig geweest. Hoe kun je dan nou zeggen in een berichtje? Mijn moeder en haar nieuwe vriend, mijn vader en ik zijn daarna met zijn 4en uiteten geweest. het was wel gezellig, maar geen van ons kon echt helemaal onstspannen. Mijn vader is zijn ouders kwijt aan de dood en dreigd nu ook zijn broertje te verliezen aan een ruzie dat nergens op slaat. Ik vind het heel erg knap van hem dat hij gewoon blijft werken, maar ik ben bezorgd. Hoe kan je, je nog concentreren op werk met dit in je achterhoofd? Ik kan hem niet helpen en dat maakt me rusteloos. Ik kan niet werken door problemen met mijn knie en kan dus alleen maar thuis afwachten en schoonmaken. Ik schrijf deze blog zodat ik mijn gevoelens kan uiten zonder dat het concequenties heeft. Ik vond het vroeger altijd leuk om verhalen te schrijven en vertellen, maar door de tijd heen heb ik daar nooit echt veel tijd voor gehad. Hier laat ik het blij voor vandaag. De volgende keer volgt er meer....


Posted: 13:38, 6/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer