Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Rosanne

Sunday funday korte introductie :)

15:10, 28/9/2014 .. 0 comments .. Link

Hallo iedereen, 

 

ik zal me even voorstellen. Ik ben Rosanne, 18 jaar oud. Ik hou van lange strandwandelingen en mensen in het water duwen, online shoppen en eindeloos dingen in m'n mandje pleuren om vervolgens uit te komen op een bedrag boven de 500 euro en daarna verongelijkt alles weer verwijderen, en zingen, vooral als alle ramen en deuren gesloten zijn en er niemand thuis is, uitgaan en me verdoven door 4000 liter alcohol op een avond te drinken, wat vaak resulteert in comazuipen,  maar daarnaast hou ik ook van de tegenhanger van dingen die mijn neurotransmitters blokkeren en mijn motorische vaardigheden aantasten, dingen als bewustwording, spiritualiteit, mindfulness en yoga, stilstaan bij het hoe en waarom van dingen, mediteren met een kopje detox thee op mijn schoot en nadenken over de zin van het bestaan. Ik hou van random ergens heen gaan met de trein en nieuwe plekken bestuderen, op bezoek gaan bij oude mensen als vrijwilliger en de mondhoeken omhoog zien krullen op zo'n rimpelig gezicht, intensief sporten en mezelf uitputten waardoor ik het afgelopen jaar 13 kilo kwijt ben geraakt (waar ik ook meer over wil gaan vertellen in mijn toekomstige lapjes tekst) klieren met m'n broertjes en zusje en de wereld als een speeltuin beschouwen, terwijl we schaterend van het lachen een fietstochtje maken. Zoals ook deze zondag weer eens gebeurde. 

 

Zoals altijd is een zondag een dag waarop ik even moet bijkomen van deze week. Ik denk dat wij hier allemaal behoefte aan hebben in onze huidige drukke sociale levens. Zaterdag losgaan op de dansvloer en zondag tsja. Meestal vul ik mijn zondag in met hersenloos naar een schermpje staren terwijl ik me omring door warme dekentjes in mn bed (en mijn huiswerk uitstel), en ook vandaag neigde ik hier weer naar - orange is the new black is momenteel mijn favoriet - maar iets weerhield me hiervan. Ik dacht, oke Rosanne, het is tijd om je tijd eens nuttig te besteden. Dus nadat ik een yogasessie had afgerond besloot ik met mijn broertje en zusje de fiets te pakken en random ergens heen te rijden. En het werd de Swaan, een klein lapje gras ergens aan de rand van de wijk. We brachten kaarten mee en begonnen een spelletje pesten.  Ik kan altijd zo genieten van die twee. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik ze met een brede grijns aanstaar als ik ze van een afstandje observeer. Na een tijdje begon ik zelf mee te doen en raakte in de flow, we vergaten de tijd waardoor m'n broertje bijna te laat kwam op z'n training. Op dat soort momenten vraag ik me echt af waarom ik niet vaker mijn broertje en zusje ergens mee naar toe neem en van hen geniet in plaats van mijn series en kruikje in bed, en ik neem me ook zeker voor dit te gaan doen. Maar nu eerst nog even een aflevering van orange is the new black kijken. ;) 

 

xoxo Rosanne About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Sunday funday korte introductie :)

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer