Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Evolutie van het berekenen van percentage.


Welkom op mijn blog! Ik ben gustaaf en ik ben een wiskunde freak. Ik hou van het berekenen. Daarom heb ik deze blog opgericht. Mijn leeftijd is 24 jaar en ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur aan de universiteit van gent. Nu vertroef ik mijn tijd om leuke berekenen te maken online en me verder te verdiepen in het berekenen van percentages. Bedankt voor jullie bezoek op mijn blog. Nog een prettige dag verder en hopelijk vinden jullie het leuk op mijn blog!

Home | Profile | Archives | Friends


Berekenen van verschillende processen voor master in de wiskunde

Posted at 18:42, 28/5/2014

Een berekening is een weloverwogen proces dat een of meer inputs omzetten in een of meer resultaten variabele verandering .

De term wordt gebruikt in verschillende betekenissen uit het bepaalde rekenkundige berekening van het gebruik van een algoritme , de vage heuristiek van het berekenen van een strategie in een wedstrijd of berekenen de kans op een succesvolle relatie tussen twee personen .

Bijvoorbeeld vermenigvuldigen 7 per 6 is een eenvoudige algoritmische berekening . Schatten van de reële prijs voor financiële instrumenten met behulp van het Black - Scholes model is een complexe algoritmische berekening.

Statistische schattingen van de te verwachten verkiezingsuitslag van opiniepeilingen betrekken ook algoritmische berekeningen , maar produceert reeksen van mogelijkheden in plaats van exacte antwoorden .

Om middelen te bepalen door het berekenen berekenen . Het Engels woord is afgeleid van het Latijnse calculus , die oorspronkelijk betekende een kleine steen in de galblaas (uit het Latijn calx ) . Het betekende ook een steentje gebruikt voor de berekening , of een kleine steen gebruikt als een teller in een telraam ( abacus Latijn , Grieks ABAX ) . De abacus is een instrument dat gebruikt door de Grieken en Romeinen voor rekenkundige berekeningen , voorafgaand aan de dia-regel en de elektronische rekenmachine , en bestond uit geperforeerd steentjes schuiven over een ijzeren staven .


Waarom is wiskunde de studie van hoeveelheid?

Posted at 13:35, 25/5/2014

Wiskunde is de studie van topics zoals hoeveelheid (nummers ) , structuur ,de ruimte,en verandering. Er is een scala aan opvattingen onder wiskundigen en filosofen als aan de precieze reikwijdte en definitie van de wiskunde .
Wiskundigen zoeken patronen en ze gebruiken om nieuwe vermoedens formuleren . Wiskundigen lossen de waarheid of onwaarheid van vermoedens door wiskundig bewijs . Als wiskundige structuren zijn goede modellen van echte verschijnselen , dan wiskundig redeneren kan inzicht of voorspellingen over de natuur te bieden . Door het gebruik van abstractie en logica , wiskunde ontwikkeld op basis van het tellen, berekeningen , metingen , en de systematische studie van de vormen en bewegingen van fysieke objecten . Praktische wiskunde is een menselijke activiteit al zo ver terug als geschreven verslagen bestaan. Het onderzoek dat nodig is om wiskundige problemen op te lossen kan jaren duren , of zelfs eeuwen van aanhoudende vraag .

Rigoureuze argumenten voor het eerst verscheen in de Griekse wiskunde , met name in Euclides ' Elementen. Sinds het baanbrekende werk van Giuseppe Peano (1858-1932) , David Hilbert (1862-1943) , en anderen over axiomatische systemen in de late 19e eeuw , is het gebruikelijk geworden om wiskundig onderzoek zien als vaststellen van de waarheid door rigoureuze vermindering op goed gekozen axioma's en definities .wiskunde ontwikkeld in een relatief laag tempo tot aan de Renaissance , toen wiskundige innovaties interactie met nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen geleid tot een snelle toename in de snelheid van wiskundige ontdekking dat is doorgegaan met de dag van vandaag . Het berekenen van procenten is ook heel belangrijk.

Galileo Galilei (1564-1642) zei: " Het universum kan niet worden gelezen totdat we de taal hebben geleerd en vertrouwd te raken met de karakters waarin het is geschreven . Het is geschreven in wiskundige taal , en de letters zijn driehoeken , cirkels en andere geometrische cijfers , zonder wat betekent dat het menselijkerwijs onmogelijk te begrijpen van een enkel woord . zonder deze , men ronddwalen in een donker labyrint . "Carl Friedrich Gauss ( 1777-1855 ) verwezen naar de wiskunde als ' de koningin van de wetenschappen " .Benjamin Peirce ( 1809-1880 ) genoemd wiskunde " de wetenschap die nodige conclusies trekt " David Hilbert zei van de wiskunde : . "We zijn hier niet spreken van willekeur in welke zin Wiskunde is niet als een spel waarvan taken worden bepaald door willekeurig bepaald regels . Integendeel, het is een conceptueel systeem bezit interne noodzaak dat alleen zo en op geen enkele wijze anders kan zijn. " Albert Einstein ( 1879-1955 ) verklaarde dat " voor zover de wetten van de wiskunde verwijzen naar de werkelijkheid , ze zijn niet zeker ; en voor zover ze zeker zijn , hebben ze geen betrekking op de werkelijkheid . "Franse wiskundige Claire Voisin zegt:" Er is creatief rijden in de wiskunde , het is allemaal over beweging proberen om zich te uiten . " Hier meer informatie over het Berekenen van procenten.

Wiskunde wordt gebruikt in de hele wereld als een essentieel instrument in vele gebieden, waaronder natuurwetenschappen, techniek, geneeskunde , financiën en de sociale wetenschappen . Toegepaste wiskunde , de tak van de betrokkene met toepassing van wiskundige kennis op andere terreinen wiskunde , inspireert en maakt gebruik van nieuwe wiskundige ontdekkingen , die heeft geleid tot de ontwikkeling van geheel nieuwe wiskundige disciplines , zoals statistieken en speltheorie . Wiskundigen ook bezig met de zuivere wiskunde , of wiskunde voor zijn eigen belang , zonder enige toepassing in het achterhoofd. Er is geen duidelijke scheidingslijn tussen zuivere en toegepaste wiskunde , en praktische toepassingen voor wat begon als zuivere wiskunde worden vaak ontdekt .

Hosting door HQ ICT Systeembeheer