Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Rowie in Panama

School

18:15, 18/8/2010 .. 0 comments .. Link

Hola!

Het is alweer even geleden dat ik heb geschreven dus ik hou jullie maar even up to date. Mijn gsm is gestolen in het winkelcentrum in Panama City. Ik moet het nu doen met een bird? hahah. Voor de rest is er niet veel gebeurd hier. Maandag ben ik naar de Universiteit geweest om me in te schrijven. Ik heb gekozen om iets met economie te studeren. Dinsdag had ik vrij. En vandaag ben ik voor de eerste keer naar school geweest. Om 5 uur liep mijn wekker af zodat ik genoeg tijd had om te douchen, te ontbijten en te vertrekken naar school. Eindelijk op school, ik moet eerst 2 bussen nemen, begin ik aan mijn eerste 2 uren hel. WISKUNDE!!! In het klaslokaal staan ongeveer 40 bankjes. In het eerste uur zaten er ongeveer 15 mensen in mijn klas, alleen meisjes. In het volgende uur kwamen er nog af een toe eens mensen binnen lopen. Dat is hier heel normaal. Het verschil is hier zo groot. Een lokaal met een deur en een raam. Een paar banken en een bord. Het lijkt net een gevangenis, geen kasten, kale muren, niets gezelligs. Na mijn twee onverstaanbaare uren zou ik economie hebben, na een half uur wachten op de leerkracht ben ik met een Vlaamse AFS-vriendin in het cafetaria gaan zitten. Toen hebben we beslist om naar huis te gaan. Ik had geen zin om daar 2 uur te niksen. Net toen we wouden gaan kwam ik Dalys tegen, het enige meisje in mijn klas dat iets tegen mij heeft gezegd. Met haar en Geatanne heb ik afgesproken om 2 keer 2 uur inde week spaanse les te nemen bij haar. En zij volgt 2 uur engelse les bij ons. Als we het van AFS niet krijgen regelen we het zelf!!!!!

Toen op mijn weg naar huis, helemaal alleen, oh wat ben ik trots op mezelf. Ik had verwacht dat ik waarschijnlijk ergens in niemandsland zou eindigen met 1 dollar. Maar ik heb het gehaald. Trouwens, op deze site kan ik mijn foto's niet upoaden want die zijn te groot als bestand. Ik zet ze allemaal op mijn facebook!

Tot snel! Beso RowieHolaaaa

15:31, 6/8/2010 .. 0 comments .. Link
Dus. In het piepkleine maar knusse huisje deel ik een kamer met Kathy. Het is een heel simpel huis met een huiskamer, meteen als je het huis binnenkomt en een "eetkammer" aan de andere kant. Een piepklein badkaertje emt een wasbak, wc en douche. Trouwens, de douche heeft  alleen IJSKOUD water. Haha wees jullie daar maar blij met jullie warm water. Het eten in mijn gezin is ok. Gisteravond hebben we de echte amerikaanse pizza gegeten. Voor de rest rijst met kip of rijst met ander vlees. Maar ook gebakken bananen, als ontbijt dan wel. Voor de rest heb ik van het land nog niet veel gezien, qua natuur dan. Ik mis iedereen thuis ontzettend. Als ik bezig ben gaat alles goed maar zodra ik tijd heb om te denken gaat het bergaf. Ik zou graag een keer samen eten met mijn eigen familie. Een keer iets gaan drinken met mijn vriendinnen den natuurlijk een kusje voor Nick. Ik mis jullie! En ik hou natuurlijk van jullie.

Ik moet weer gaan. Tot snel!!


Eerste week

15:09, 5/8/2010 .. 0 comments .. Link
Hola!
Sorry dat ik nu pas iets laat weten aan jullie maar nu heb ik pas echt de tijd om me te zetten en te schrijven. Ik ben dus veilig aangekomen. Het was een superlange vlucht. Van Brussel naar Madrid. Van Madrid weer naar Guatemala en van daar naar Panama City. Op zondagmiddag kwam ik aan in Penonome. Op het stadspleintje stond mijn gastgezin mij op te wachten. Niet alleen mijn gastmama, Lidia, ik mag Lilly zeggen, en mijn gastzus, Kathy, maar ook een aantal vrienden van het gezin. Ze hadden speciaal twee welkomsborden gemaakt voor mij. ik had deodorant vergeten mee te nemen en die zijn we dan ook meteen gaan kopen! Het is een heel warm gezin en ze laten me ook echt thuis voelen. Lilly spreek geen woord engels maar Kathy gelukkig wel. En Google translator natuurlijk!

Ciao!


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

School
Holaaaa
Eerste week

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer