Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Excursieweek

maandagochtend

19:36, 8/10/2012 .. 0 comments .. Link
Goedemorgen, het is nu een uur voordat ik de trein van Cuijk naar Nijmegen moet hebben. Nog even snel een post dan maar! Ik ben erg benieuwd naar deze hele excursieweek en ik heb er dan ook erg veel zin in! Vanavond zal ik jullie op de hoogte houden van vandaag.

Maandagavond , helemaal gesloopt!

18:24, 8/10/2012 .. 0 comments .. Link

Ik denk dat de titel eigenlijk al genoeg zegt..

Nou was het over het algemeen niet zo'n heel intensieve dag , want we meosten om 10.15 op het centraal station in Nijmegen aanwezig zijn en om 14.15 waren we alweer klaar.

Mijn ochtend vóórdat het programma begon verliep zo ;
Ik ben om 8.00 opgestaan en moest lopend naar het station. Dat is dan niet zo heel ver weg, maar ik heb hier in Cuijk geen fiets meer staan , omdat ik in Breda op kamers zit. Ik moest dus lopend naar het station, heel de dag verder in Nijmegen lopen en aan het eind van de dag ook weer lopend terug naar huis.

Eenmaal op het station zijn we om 10.30 gestart en werden we in twee groepen verdeeld. Elke groep had een docent van de NHTV die meeliep plus een begeleidster van de VVV in het Rijk van Nijmegen. We begonnen met een kleine intro over de campusbaan die van het station naar de campus loopt. Daar zit de Radboud Universiteit en biedt een goede uitkomst voor studenten die van de stad naar hun school willen fietsen.

Daarna zijn we even het ROC gebouw wat langs het station zit binnengelopen. Persoonlijk vind ik het geen mooi gebouwDe allereerste post

14:36, 7/10/2012 .. 0 comments .. Link

Goedemiddag allemaal,

aankomende week ga ik jullie (als het mogelijk is) op elk moment van de dag op de hoogte houden van de excursieweek. Ik doe sinds 03-09-2012 de opleiding ROP. Dat staat voor Ruimtelijke Ordening en Planologie. Daarbij staat aankomende week de excursieweek centraal. Het is de bedoeling dat we een programma volgen wat met onze opleiding , en het verdere bedrijfsleven te maken heeft. Alvast een kleine opsomming; morgen gaan we naar Nijmegen , dinsdag naar Utrecht en 's middags naar Houten. Woensdag zijn we in ons eigen stadje namelijk in Breda. Met ons 'eigen stadje' bedoel ik ermee dat de NHTV daar gevestigd is. Donderdag zullen we naar Amsterdam gaan.

Ik hoop jullie al wat geïnformeerd te hebben.
Aankomende week zal ik zeer actief op mijn weblog zijn , en kunnen jullie vanalles lezen over mijn ervaringen en bevindingen over de excursieweek. Ik zal ook (indien mogelijk) ter aanvulling een aantal leuke foto's plaatsen.

Tot morgen!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

maandagochtend
Maandagavond , helemaal gesloopt!
De allereerste post

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer