Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ruis op de lijn... Home | Profile | Archives | Friends
Geinspireerd door de vele muzieklijstjes die zo op het einde van het jaar worden gemaakt, heb ik (samen met YouTube natuurlijk) ook mijn eigen lijst van 50 goede muziek samengesteld. Wie weet zit er nog iets tussen dat je nog niet (zo vaak) hebt gehoord, De volgorde is trouwens hoogst willekeurig en het is ook meer een inkijkje in welke muziek mij wat doet, dan een echte top 50. Veel luister plezier!

1. The Roots - The Seed 2.01/1/2009
Dit is een van de nummers op deze pagina uit de 21ste eeuw. Uitgebracht in deze versie in 2002 op het album Phrenology van the Roots. Daarvoor ook al eens uitgebracht door de schrijver (en tevens ook zingend in deze versie) Cody Chestnutt, die het origineel in zijn badkamer opnam en er daardoor waarschijnlijk geen hit mee scoorde. Een verschrikkelijk funky nummer. Een beetje Oldskool geluid en ditto geklede bandleden. Let vooral op de gezette drummer met afro en baard: respect!

Embedding niet mogelijk bij dit nummer, maar hier de link:

http://www.youtube.com/watch?v=sFb9UqELX8w
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

2. Carl Anderson - Heaven on their minds31/12/2008
Dit nummer komt uit de filmversie uit 1973 van Jesus Christ Superstar. Dit is het openingsnummer van de musical (toch een beetje wrang om met het beste nummer te starten) en de zanger, Carl Anderson, zingt hier vanuit het perspectief van Judas. Het lied is een kritiek op Jezus, maar who cares.. Die stem. Ongelooflijk is deze man. Ik ken niet veel ander werk van hem en buiten het feit dat hij enkele jaren geleden is overleden kan ik je ook niet veel over mr. Anderson vertellen. Maar nogmaals, who cares...

Dit is een van mijn meest favoriete stemmen om naar te luisteren (helemaal in het tweede gedeelte van het nummer als hij de volumeknop omhoog draait). Nodeloos om te zeggen dat CD en DVD van deze musical in mijn bezit zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=ytNoiQ8LkS8
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer