Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Cheats voor Runescape cheats en codes

Home - Profile - Archives - Friends

Runescape quests

Posted on 26/5/2006 at 13:36 in Runescape quests - 8 Comments - Post Comment - Link

hier vind je allemaal dingen over runescape vooral hoe je de quests moet doen en ik leg het je hier allemaal goed uit hopenlijk doe je alle quests zo goed en snel mogenlijk ik wens je veel succes er mee groetjes

 

witch potion

Niveau: makkelijk.

Wat moet je doen: in deze quest ga je de duistere kanten van je zelf zijn met hulp van de heks hetty.

Start punt: ga naar rimmingon en praat met de heks hetty. Ze zegt dat ze een paar spullen nodig heeft

1 burnt meat: dood een rat en kook het vlees op een vuurtje. Als het niet mislukt moet je het cooked meat nog een keer op het vuurtje houden. Dan verbrand het zeker.

2 eye of newt: ga naar port salim en koop er daar 1 in magic shop.

3 rat’s tail: er lopen paar ratten rond rimmingon dood er 1 en pak de rat’s tail

4 onion: ga naar het noorden van rimmingon daar zal je een veldje aan treffen met onions. Pak er dan 1.

5 breng de spullen terug naar hetty. Ze zal zeggen dat je moet drinken van dat groene spul in de pot.

Beloning: 1 quest point en wat magic xp ( punten)  


vampier slayer

 

Niveau: makkelijk 

Je moet kunnen een vampier te verslaan van lvl 34.

Spullen die je nodig hebt: garlic, hammer, wooden stake en ongeveer 50 coins.

Start punt: praat met morgan die in draynor village woont.

1 als je met morgan gepraat hebt ga je ( in zijn huis) omhoog zoek in de kamer naar een garlic. (ligt in cupboard). Als hem hebt ga dan naar de jolly boar die zich bevind ten noorden van varrock. Dicht bij de wilderness.

2 praat met dr. harlow. Zij zegt dat hij je helpt als je een biertje voor hem koop. Na 1 biertje help hij je niet blijf hebt biertjes geven tot dat hij je helpt. Uit eindelijk geeft hij je een wooden stake. Om de vampier mee te doden. Zorg er voor dat je alle drie de spullen bij je hebt ( wooden stake , hammer, garlic). Ga dan terug naar draynor en ga bij het huis mansion naar binnen. (is dat spookhuis in de stad draynor).

3 ga het huis binnen neem dan de trap naar beneden. Om tegen de vampier te vechten moet je de coffin openen. Als hij er uit komt valt hij je direct aan. Als hij bijna dood is moet je de wooden stake met de hammer in zijn lichaam slaan. ( dat gebeurt automatisch). Als je de vampier verslagen hebt is de quest klaar.

Beloning: 3 quest points en attack xp


the knight's sword

 

niveau: gaat wel en ook moeilijk.

Start punt: praat met squire in the white knight castle in falador.

Wat heb je nodig: minning lvl 10 en je moet niet bang zijn voor ice giant’s van lvl 54 ( je hoeft niet met ze te vechten als je snel genoeg bent).

1 praat met squire. Hij zegt dat hij het zwaar kwijt is van de koning. En dat je hem kan laten maken door 1 speciale dwarf. Maar je moet hem eerst wat geven voor dat de dwarf je helpt.

2 ga naar varrock en praat met reldo in een kasteel aan de noord kant van varrock. Hij zegt dat die dwarfen van redberrie pie houden. Bak een red berrie pie. ( zie cooking). En neem de hem mee naar de dwarf. Die zich bevind in het kingdom of asgarnia. ( ten westen van rimmington en port salim).

3 praat met de dwarf die zich bevind bij de cliffs.( zijn naam is thurgo). Geef hem de redberrie pie. Hij zal hem dan maken allen heeft hij een plaatje nodig van het zwaard. Ga terug naar het white knight castle in falador en zoek in dat kasteel naar een plaatje van het zwaard. ( vraag eerst aan squire waar het plaatje ligt). Hij zal het zeggen. Pak het plaatje uit het kasteel en ga terug naar de dwarf en geef hem het plaatje.

4 hij zegt dat hij hem kan maken alleen heeft hij 2 iron bars en 1 blue rite ore nodig.(ik denk dat je wel weet hoe je iron bars kan maken). Ga naar het pirate grot die dicht bij de dwarf bevind.( neem je pick axe mee) Ga dan eerst langs de mugger’s. dan naar het noorde. Dan langs de pirate’s. dan naar het oosten. Dan kom je bij een ijs grot. Tip: zet je stant in run. Loop dan helemaal naar het einde van de ijs grot daar vind je blauwe stenen. Ga daar minneng. Tot dat je 1 blue rite hebt.

5 als je blue rite en 2 iron bars hebt ga je terug naar thurgo. Hij maakt het zwaard. Breng het zwaard naar squire en klaar. ( je mag het zwaard ook houden alleen dan kan je de quest niet af maken 

Beloning: 1 quest poins en 12.750 smithin xp

Tip : Je kan thurgo ook 2 zwaarden laten maken door hem vier iron bars te geven en 2 blue rite ore. Dan kan je 1 zwaard zelf houden en 1 teruggeven.


shield of arrav

 

Eerste helft van het schild.

Voor deze quest heb je jezelf en een vriend nogid die hem nog niet heeft gedaan. (je kunt natuurlijk ook twee acounts maken maar dan heb je wel twee computers nodig).

Start punt: praat met reldo. Je kunt hem vinden in het kasteel van varrock

1 als je met hem praat vraagt ie of je een boek voor hem kan vinden. Die ligt in 1 van de boekenkasten in de bibiotheek. Dan lees je het boek een praat dan weer met reldo. Vraag dan wat over de phoenix gang. Hij zegt dat je met de fur traider moet praten. De fur traiden bevind zich op het plein in varrock. Hij zegt dat hij wat wil zeggen voor 20 coins. Geef hem 20 coins. Hij vertelt je precies waar de schuil plaats is van de phoenix gang. De schuil plaats van de phoenix gang is ten zuiden van varrock en is aangegeven met een !. ga dan met een trap naar benenden en praat met straven.

2 zeg dat je weet wie hun zijn en dan moet je een klus doen om bij een gang te horen. Je moet johny the beard doden die zich bevind in blue moon. ( hij is maar van lvl 5).

Dan zal hij een scroll laten vallen als ie dood is. Pak hem op en ga terug naar de phoenix schuil plaats en geef de scroll aan straven. Dan mag je daar naar binnen en daar ligt de helft van het schild

Tweede helf van het schild.

Hiervoor heb je een vriend die de quest nog niet heeft gedaan. Maar kies wel iemand die je vertrouwd

Start punt: praat met katrine. Ze bevind zich in het zuid westen van varrock.

1 vraag of je bij haar gang mag horen. Dat mag alleen moet je 2 phoenix crossbow’s stellen bij de phoenix weapon store. Om daar te komen heb je een sleutel nodig. Pak dan twee phoenix crossbows daar weg en ga naar haar toe. Je kan dan door een deur omdat je lit bent van hun gang. Ga door die deur dan naar boven en zoek in een cup boar en dan heb je het tweede stuk van de shield of arrav.

2 ga met de twee stukken naar de museum van varrock. ( je moet wel ruilen met je vriend om het tweede stuk te hebben). Praat dan met curator en ze geeft je dan twee certificate’s. geef er 1 aan je vriend die je geholpen heeft want je kunt er zelf maar 1 inleveren. Ga dan naar de king van varrock en praat met hem dan krijg je de beloning en heb je de quest gedaan.

Beloning: jij krijgt 1 quest point en 600 coins. Je vriend krijgt ook 1 quest point en 600 coins en bijde hebben jullie de quest gedaan.


sheep shearer


Niveau Van Quest:
Erg Simpel

Ga naar de farmer van Fred, je kunt zijn boerderij vinden in het Noord-Westen van het dorpje Lumbridge. Praat met hem en vraag of hij je een Quest wil, druk oké.

Wat moet je doen?
Je moet voor hem 20 bolletjes wol maken door schapen te scheren.

1:Ga naar een General Store. Koop een Shear om schapen the scheren. Ga naar de schapen toe en scheer de shapen, scheer er 20.

2: Als je 20 wol hebt van de schapen ga je naar het Lumbrige Castle. Ga 1x de ladder omhoog en in een van de kamers staat een Spinning Wheel. Gebruik de wol met Spinning Wheel.

3 Neem de ballen wol mee naar Fred en hij betaalt je.

Beloning :
1 Quest point en en 96 coins.


rune mysteries

 

Niveau: makkelijk

Start punt: deze quest begint als je praat met duke huracio. Hij loopt rond in het lumbrigde castle (kasteel). Als je in het kasteel bent 1 trap omhoog en hij zit in 1 van de kamers. Hij zal je een air talisman geven en zegt dat je er mee naar de wizard tower moet gaan.

1 de wizard ( tovenaar) waar je mee moet praten bevind zich in de kelder van de wizard tower ( de toren bevind zich ten zuiden van draynor). Als je klaar bent met praten met de wizard geeft hij je een pakje. Breng dat pakje naar aubury in de rune shop in het zuid oosten van varrock. Praat met hem 2 keer en dan geeft hij je een brief. Breng de brief naar de wizard en klaar ben je.

Beloning: 1 quest point en air talisman 


romeo & julliet

 

Niveau van Quest:
Simpel
Wat moeten we doen?
Praat met Juliet. Zij woont aan de westelijke kant van Varrock.

1 Praat met Juliet. Ze zal zeggen dat ze niet van haar vader met Romeo mag trouwen en dat ze een plannetje moeten bedenken. Ga dan naar Romeo. Hij zag zeggen dat je naar zijn vader moet gaan. Want anders loopt hij de kans op gedood te worden.

2 Zijn vader loopt rond in een kerk aan de noord kant van varrock hij heet Father Lawrence. Praat met hem. Hij zal zeggen dat je naar een soort apotheek moet om daar een Potion te halen.

3 Ga naar de apotheek die ongeveer op het zuid westen ligt. Vraag daar naar de Potion. Hij zal zeggen dat hij wat er allemaal in de Potion moet hij heeft alles al behalve Cadaver berries. Die kun je halen in een bos the zuiden van varrock. Pak 1 Cadaver berrie en breng het naar de apotheek.

4 De apotheker zal het Potion maken en aan je geven. Ga naar Juliet en geef haar het Potion. Ze zal zeggen dan Romeo nog al vergeetachtig is en dat je naar hem toe moet gaan om hem nog een keer over hun plan te vertellen. Als je met Romeo hebt gepraat ben je klaar.

Beloning:
5 Quest Points


restless ghost

 

Niveau van Quest:
Makkelijk
Verhaal:
Een geest spookt rond op het kerkhof van Lumbrigde. De dominee in een kerk die naast dit kerkhof staat wil van deze geest af.

Wat moet je doen?
Praat met Father Aereck in Lumbrigde. Hij wil van de geest af. Zoek zijn vriend op.

1: father Urhney zal je een amulet of Ghostspeak geven. Hij woont in lumbridge Swamp

2: doe het amulet om en ga praten met de geest achter de kerk in lumbrigde. Hij wil dat je zijn schedel terug brengt.

3: je kan zijn Skull vinden in de kelder van de Wizard Tower. Als je hem pakt word je aan gevallen door en Skeleton.

4: plaats de schedel in de Coffin en dan kan de geest rusten in vrede.

Beloning:
1 quest point en de amulet of qhostspeak mag je houden.


prince ali rescue

 

Niveau:
Moeilijk.
Spullen die je nodig hebt:
500 Coins, 7 ballen wol, ash ,flour , water, redberry’s, 2 Onions, pink skirt, soft Clay Bronze bar, en drie bier.
Verhaal:
Prince Ali is gekidnapt door de afschuwelijke vrouw lady keli. En je bent ingehuurd op de prins vrij te krijgen.
Wat moet je doen?
Praat met Hassan in het Al-kharid Paleis.

1: Ga naar osman die staat net buiten het paleis praat met hem en hij zal uitleggen wat je allemaal nodig hebt om de Prince vrij te krijgen. Je moet de vrouw laten stikken met een touw. Zij heeft ook de sleutel van de cel waar de prins vast zit probeer een kopie van die sleutel te krijgen.

2: praat met Leela ze staat aan de oost kan van Draynor. Ze zegt dan je moet praten met een heks. Dat is Aggie maar die ook in Draynor leeft maar dat gaan we later doen

3: Rope and Wig: Haal wat wol, je hebt 7 ballen wol nodig. Zoek nu Ned op hij zit in Draynor. Vraag hem of hij een wig en een Rope wil maken.

4: Dye and skin Colour: ga nu naar Aggie in Draynor. Laat het skin paste maken. Je moet haar Ash, Flour water en redberries. Laat haar ook Yellow Dye maken hier voor moet je haar 2 Onions en 5 Coins geven. Gebruik dan de Yellow Dye Wich wig.

5: Skirt: je moet gewoon naar de kleding winkel gaan in varrock en daar een pink Skirt kopen. Het kost niet veel.

6: the Key: je hebt soft Clay en 1 Bronze bar nodig. Als je soft Clay hebt ga je naar lady Keli en zeg dat ze heel beroemd is in runescape. Vraag dan naar haar laatste plan, vraag dan of er niemand komt om de prins te reden. vraag dan of je naar de sleutel mag kijken en dan of je hem mag vast houden. Dan heb je de print ga dan weer terug naar osman.

7: osman pakt de Key print en de Bronze bar en maakt er een sleutel van. Ga naar Leela om de sleutel op te halen

8: Pils: Zeg hem dat hij rustig moet doen. Ga terug naar Leela en zeg dat je hem dronken wilt maken. Zij vind dat een goed idee.

9: praat dan weer met Joe en vraag hem of hij zin heeft in een biertje. Blijf met hem praten tot dat hij alle drie de biertjes op heeft. Als hij dronken gebruik je het touw met lady Keli. Ze word dan in het cupboard verstopt. Maak met de sleutel de cel open en praat met de prins. Hij verkleed zich en dan is hij weg. Ga terug naar hassan in het al kharid paleis.

Beloning:
gratis door gang bij de al kharid poort 700 coins en 3 quest points.


 

 

 

 

 


goblin diplomacy

Nivea : gaat wel

Start punt : bartender in port salim

Wat voor spullen heb je nodig: 3 goblins mails dyes ( ik zal in deze info uitleggen hoe je dyes moet maken) en wat coins ( 50 tot 100 coins is genoeg).

1 ga naar goblin village en praat daar met 1 van de generale. Vraag dan of je een kleur mag uitzoeken ( zo is de vraag can I pick for you?)

2 orange dye: wat je nodig hebt voor orange dye is red en yellow dye. Je kunt dyes krijgen bij aggie in draynor. Voor de red dye heb je 3 red berrys nodig en 5 coins ( red berrys kun je krijgen in een bos aan de noord kant van varrock). Voor yellow dye heb je 2 onions nodig (uien). Die kun je vinden in limbrigde aan de noord kant bij de schappen. Breng de spullen naar aggie en zij maakt red en yellow dye. Mix de dyen ( use yellow dye wich red dye) en gebruik dan de orange dye met goblin mail (use orange dye wich goblin mail). En ga terug naar goblin village. Geef de orange goblin mail aan 1 van de generale.

3 blauwe dye: ze vinden oranje niet echt mooi dus nu moet je blauw goblin mail voor hun maken. Daar voor heb je dus blauwe dye nodig. Koop wat woad leaves voor 15 coins ( minder kan niet). Je kan woad leaves kopen in falador bij het park je moet dan praten met de gardener (kijk uit als je met de linker muis knop op hem klikt val je hem aan). Ga dan weer naar aggie en zij maakt blue dye. Gebruik de blauwe dye met goblin mail ( use blue dye wich goblin mail). Ga terug naar de generale in goblin village en geef ze het pak.

 

4 ze zullen zeggen dat ze blauw ook niet mooi vinden en nu willen ze bruin. Maar gelukkig hoef je niet naar aggie want de goblin mails zijn al bruin. Geef gewoon 1 goblin mail aan ze en klaar. Ze vinden bruin erg mooi.

Beloning : 5 quest point gold bar en 200 crafting xp ( punten).


ernest the chicken

 

niveau: gaat wel.

wat moet je doen: veronica is erg bezorgt.
haar man ging dat enge huis binnen om de weg te
vragen maar na een uur is hij nog steeds niet terug.

start punt: praat met veronica bij de poort van
drayor manor. je moet haar man viden zegt ze

1 je vind ernest op de hoogste verdieping van
mansion(dat is het enge huis).
maar hij is
verandert in een chicken (kip).
help dde professor
om ernest terug te veranderen.

2 rubber tube : pak een
spade (schep) ergens in het huis ga je naar buiten.
graaf in een composthoop die aan de west kant van het huis staat.
je vind dan een sleutel ga weer naar
binnen en bij de trap naar boven is een klein kamertje
met een skelet doe de deur open met de sleutel en
pak de rubber tube.

3 oil can
dit is het moeilijkste van allemaal.
zoek in het huis naar een boekenkast.
als je dan search bookcase (zoek in de boekenkast) blijkt het een geheime gang te zijn ga dan met een ladder naar beneden.
je moet de juiste pull (hendel) over haken
dit is de combinatie:

eerst trek je aan A en B ga door de deur in het noord-oosten. trek dan D naar beneden. ga dan door de zuid westelijke deur. ga dan door de zuidelijke deur. trek dan weer aan A en B. ga dan door de noord-westelijke.
neem dan de westelijke deur.
ga dan door de noordelijke deur. trek dan aan E en F.
neem de oostelijke deur.
en dan nog een keer oost.
trek dan aan C.
neem dan de noord-westelijke deur dat was de duer waar je vandaan kwam.
neem dan de westelijke deur en trek aan E. neem dan oost en dan zuid en dan weer zuid en dan de laatste deur en dat is de westelijke.


4 pressure gauge
pak het vissen voer op de 2e verdieping.
pak in de heksen kamer de
potion.
doe dan: use potion with fish food.
ga naar buiten en gebruik nu het poisond fish food in de fontein en dan search the fountain.

breng de spullen naar de profesor en dan zal hij ernest terug veranderen
BELONING: 4 QUEST POINTS EN 300 COINS


dragon slayer

 

haal alle quests op 1 na ga naar champions guild praat over rune plate met die die man daar

ga naar edgevvile westen daar is oziach je krijgt maze key
ga naar maze(ten oosten van port sarim ergens bij graanveld doe de deur open met key kill ratten tot je rode key hebt
kies de rechtste deur kill geesten tot je volgende key hebt
neem de middelste daar aan links kill skeleten tot je andere key hebt
ga naar rechtste deur ga naar bendenen dan ben je bij zombies kill die tot je key hebt en kill die heks je krijgt paarse key
kill daar een lesser ga doorde deur open schatkist en je hebt een map: - )!

2de map magic 33 trainen kill goblin met ranged of magic (DAAR IN PORT SARIM IN DE GEVANGENIS)
pak de map met tele grab en weer een map!

ga naar mannetje op de ijsberg neem lobbster pot unfired bowl en biertje voor tovernaars(paars kan je halen in falador) en neem silk mee praat met hem
ga naar de deur in dwarfen mine open hem pak de map
use alle mappen met elkaar
koop ruil of maak 90steel nails haal drie planken en koop een schip in port sarim
repareer hem met de planken neem wel hamer mee en ga naar draynor

daar is ned vraag hem of hij je naar crandor brengt
jah hij is onder in het schip
ga naar crandor
ga naar de top van de heuvel door de grot
kill de draak en klaar is kees je krijgt veel strenght punten en als je hem in defence kilt krijg je attack en in attack krijgt je defence exp. en je kan rune plate body kopen en dragen :-)!


doric's quest

je gaat eerst naar doric in zijn huisje ten noorden van Falador

dan ga je praten over aanbeelden (anvils)

hij zegt dat je 6 Clay, 4 Copper ores en 2 Iron ores moet gaan halen.

deze dingen kun je kopen traden of gewoon mijnen in de dwarven mines.

mijn/ruil/koop deze dingen en ga naar doric

hij bedankt je en je krijgt 1quest point, 180 gp, 1,300 Mining experience, en je mag zijn anvils gebruiken


demon slayer

 

het begin je gaat naar de toekomstvoorspeller die gaat in haar bol kijken en BOE
daar staat delrith door de bol naar haar te kijken, ze roept AARGH
je vraagt haar wat AARGH betekend
het betekend blijkbaar dat de delrith terug is
komt er ook eentje achter (diepe zucht), als je niet al 20 keer daar al gekild bent als noob heb je al veel noobs daar gekild zien worden.
had je daar je geld voor betaald?
maar Wally had hem toch al gekild?
achja, laat wally, kill delrith en haal een questpunt
het leek allemaal zo makkelijk
ze zegt dat je hem moet killen, fijn toch, zo'n groot beest van lvl27 dat je met een groot kutzwaard moet killen da geen flikker waard is
maar het probleem is dat er 3 stukken zijn
Sleutel2
die sleutel heeft de topleuitenant in de torenkamer
praat ermee en klaar is kees/wally/harry2904/rabadenzo/thijs328/knightkiller/....(vul hier jou naam in)
sleutel 1
sleutel 1 heeft da menneke in het kasteel zelf, hij zou roepen van "ik dacht dat de wereld van hem af was"
dan kom jij met de kutopmerking van "de glazen bol dacht er anders over"
en na een preek van een uur of 5 geeft hij jouw eindelijk de sleutel
sleutel3
sleutel3 heeft meneer de tovenaar met zijn gekkie broek en die in rare ontzichtbare dieren gelooft waarvan hij denkt dat jij er eentje bent en een kooi gaat halen die groot genoeg is om jouw erin te stoppen en dus een beetje heel erg getikt is nog getikter dan een koekoeksklok (doorstrepen wat overbodig is)
ook hij heeft een manier gevonden om jou te ergeren,
haal 25 botten en hij gaat dansen en hij geeft jou een sleuteltje en wat heb ik toch lang geschreven over die 25 botten (tegen de tijd dat je dit gelezen hebt had je ze al kunnen halen grinik)
en het was ook makkelijk
breng deze 3 sleutels naar graaf weetikveel en hij geeft je silverlight.
mooi zwaardje,
ga naar de tovenaarskring en daar staat delrith al te wachten of hij staat er niet (als hij er niet is kun je beter een andere quest doen)
na 1 klap light hij al knok out, je moet nu alleen nog een spreukje mompelen, als ik het goed heb, moet je de onderste silverlight (oeps) ik bedoel spreuk hebben, zo niet, nou bid dan maar


cook's assistant

 

deze quest begint in lumbridge castle. ga naar kokkie (cook) en praten

hij zegt dat hij een taart wil maken en nog meer gezeik

ga nu maar die dingen halen

ga een ei halen bij de kippen in het kippen hok dat is dat

ga een bucket/emmer halen en ga naar de koeien use bucket with cow en je hebt de melk

ga nu wat graan plukken en ga naar de molen

stop het in de bovenste verdieping en trek aan de lever ga nu naar beneden en doe de flour in een pot

als je die niet hebt ga dan in de kratten en zakken graaien totdat je er een hebt

zo klaar is kees

ga nu naar kokkie en geef hem die spullen je krijgt nu 1 quest point en toegang tot de kookdingen in lumbridge castle


black knights fortress

werkbureau
sir Amik Varze zoekt een spion die het geheime wapen van de Black knights te saboteren

benodigdheden:
een krop sla (niet die uit het spookhuis), een bronzen helm (geen zorgen, alleen als vermoming) 13 quest points en een iron chain mail.

begin

praat tegen sir vaze amik en hij vraagt jou als spion om het black knights ding binnen te vallen en het geheime wapen te saboteren, bladiebladiebla,

black knights fortress

doe je bronzen helm op, je iron pakkie aan en ga naar binnen, doe het maar weer uit.
je ziet een odd looking wall, duw ertegenaan en hij gaat open, loop de trap op, loop door een heel doolhoven aan ladders en gangen (was een lift niet handiger), en kom beneden aan de linkerkant in een kleine gang uit, loop naar het einde en je ziet een grill.
doe listen-at grill
een goblin beest en een heks zitten daar gezellig binnen te praten over hoe ze hun toverdrank kunnen ruineren, namenlijk met een krop sla die niet uit het spookhuis komt.

wat ga jij doen?

juist ja
het drankje slopen
de tocht kan ik niet uitleggen maar op het gegeven moment kom je aan op een kamer (2e verdieping, kamer in het oosten) waar je een gat vind, doe use cabage with hole en je stopt hem in het gat, hij valt in de kookpot, toverdrank geruineerd, op naar je beloning


pirate's treasure

Wat moet je doen: redbeard frank weet waar een verborgen schat ligt. Als je wat voor hem doet zegt hij je waar die schat ligt.

Voordat je begint: je hebt wat geld nodig 100 coins is genoeg. En als je dicht bij varrock bent moet je even een white apron kopen bij een kleding winkel want die heb je echt nodig.

Start punt: praat met redbeard frank. Hij staat ergens op de haven in port salim. Vraag hem of hij iets weet van schatten zo als alle piraten. Hij zal zeggen waar een schat ligt als je hem rum geeft maar zoals je misschien al weet mag je rum van karamja niet meenemen.

1praat met de sailors of je een trip mag naar karamja for 30 coins. Ze zullen ja zeggen als je aan komt moet je over de plank lopen. Dan moet je naar een drank winkel. Dat is het eerste gebouw aan je linker kant ( zuid). Koop daar rum voor 30 coins.

2 als je terug gaat naar de boot zullen ze de rum van je af pakken. Zoek een hut die staat als je van het schip af komt aan je rechter kant dat is dan ook het eerst huisje aan je rechter kant. Praat dan met luthas vraag dan of je een klus mag doen.

3ga naar buiten en pak ongeveer 10 bananen. Ga terug en stop ongeveer 5 bananen in de krat die bij de boot staat. Stop dan de rum er in. en dan nog wat bananen tot dat ie vol zit. Ga terug naar luthas en hij zal je 30 coins geven en de krat woord op het schip geladen. Ga zelf aan boord en vaar terug naar pot salim.

4 als je daar bent aan gekomen moet je praten met de man in het winkeltje waar ze eten verkopen. Vraag of je daar kan werken. Hij zal zeggen dat het kan alleen als je een white apron hebt. Doe de white apron aan. Dan kan je de deur openen. Zoek in de krat en dan zul je de rum vinden. Breng de rum naar redbeart frank. Dan zal frank vertellen van een schat.

5 als frank dan eindelijk klaar is met praten geeft hij je een sleutel. Die sleutel is van een kist in het hotel blue moon die staat ongeveer in het midden van varrock. Ga omhoog met een trap loop een gang af ga in een kamer met een kist open de kist. Je zal daar een papiertje vinden waar op staat: visit the city of the white knight’s , in the park saradomin is pointing to the X which marks the spot.

6 Ga naar falador en zoek in een klein huisje die dicht bij de ovens staat een spade (schep) pak de schep. Ga naar saradomin park en ga graven waar de paden bij me kaar komen. Je vind daar de schat.

Beloning: een geslepen emerald een gouden ring, 450 coins en 2 quest points. 


imp catcher

je begint in de wizard tower

ga naar mizog

ga praten tegen hem en zeg dat je please een quest nodig hebt

hij zegt dat de imps zijn beads (wat dat ook zijn) hebben gejat

kil wat imps of ruil of koop deze beads: red, yellow, black and white bead.

ga naar mizgog en geef hem de beads

beloning: Amulet of Accuracy, 875 Magic Experience, 1 quest point


Runescapecheats codes en cheats voor runescape

Posted on 23/5/2006 at 13:07 in Runescape cheats - 2 Comments - Post Comment - Link

Cheats, codes, hints, quests en FAQs voor RuneScape.
 
je kan hier veel uitleg vinden over runescape en alle quests staan hier op veel succes

Money in the west varrock bank Cheats

 • Go to the west varrock bank. Go downstair. The stair is on your right while facing north. When you are downstair go to the west corner and every 20 second or so. You only get 3 gold every 20 second or so.

Method Money Cheats

 • One easy way to earn money is to increase mining and crafting. Once you're able to create items, sell them for easy cash.

Scife Cheats

 • To get a scife in Runescape you must go to Varrock. Go to the place with a bunch of logs. Get your magic high enough to use weaken. Use weaken on the log pile. A level 22 Tree Spirit will appear. If you kill it it will drop a scife and nature runes.

Colored Text Cheats

 • In RuneScape Classic, if you enter text like this: @red@, then press enter, the next text you enter will be red. You can also do this with other colors, by just putting in the first 3 letters of the word, like blue would be @blu@.

Easy Money Cheats

 • At Port Salim and ask the men in blue to take a ship to Karamja. Then go to the first house you see on the right. Talk to the man in black clothes. He will ask you to do a job. Get 10 bananas and put them in the crate to get 30gp. Keep doing this to get a lot of money.

Bronze Dagger: Cheats

 • Go to Lumbridge Castle. When inside, turn to your left and go down the hall past the cooking place. In the last room, go up the ladder then find the room with the Duke Of Lumbridge. Enter that room and go to the table at the end of it. If you wait long enough, a bronze dagger will appear.

  tBlack Kites:
  Use the following trick to get Black Hatchets, Mediums, Maces, and Kites. If you want to get the Hatchets, Mediums, and Maces, go straight up from Edgeville to level 15 wilderness. There will be a castle here. Walk in and kill level 21 Dark Warriors until they drop these items. For Black Kites; go all the way west to the wilderness until you reach to a big open ocean. Go straight north until you see the level 60+ Ice Giants. Kill them to get Black Kites.[

Air Runes: Cheats

 • To get easy Air Runes, go to Karamja. Go behind Luthas's house. You will see three Air Runes there. Since they respawn fast, stay there and in thirty minutes you will have over 200.

Easy level ups: Cheats

 • Go to Rimmington, then go to the room where two logs respawn. Go in it, close the door, then wait until the little level 2 rats respawn there. Kill them until you reach level 5, then go back to Lumbridge. Go to the room with goblins in it. Close the door and wait until they respawn. Kill them and level up to about level 10. Then, go to Varrok and kill any level 9 men and level 10 muggers until you level up five more times. Then, go to the Wizard Tower to level up to level 20. Continue with the higher five levels each time until you are at level 40.

Easy Level ups Cheats

 • Ok...Now....There are 2 ways to do this...

  First/the hard type...
  Go to World 34 and go to Karamja and go to the fishing dock. You will see a guy named Xpopox..(20% chance) Say "good day rune bodyplate"..He will eventually wish to trade with you....then...give him 30k to confuse the runescape server...say "level 5 smithing"... It will record your smithing as 5. BUT go to dwarven mines and mine 12 copper and 12 tin. Smelt them into 12 bronze bars. Now..get a hammer and go to dwarven mines and "use" the bronze bar with the anvil. It will say "Rune Bodyplate" - 1 bar. Now, you can make as many Rune Bodyplates as you want and sell them!!

  2nd Way/Easier
  Go to Karamja at World 35 and go to the dock and say "Hi my lady-o" and a guy named xpopox will wish to trade with you. Trade with him and simply give him 15k nothing. After that, he will offer to trade with you. He will give you a cooked lobster. Go to the Goblin Village after this. Then, add a person named "runejagx". Kill 5 goblins and the fifth one will drop a Rune Bodyplate OR Rune chainmail but it will turn your smithing to level 5. (You can kill goblins anytime you want and the fifth goblin you kill will drop a Rune Bodyplate OR Runen Chainmail.

Get 10GP Every Second! Cheats

 • This cheat involves making a bug on jagex's IRC channel, that will make you get 10 coins every second in your bank account. Follow the steps:

  1 - Make sure your bank has at least 1 slot left for the coins to go.

  2 - Add "irc_agex_net" to your friend's list.

  3 - Send him a Message saying "identify nickserv"

  4 - he should reply " egister nickserv"

  5 - send him another message saying "chanserv ".

  6 - log off and come back in at least 30 minutes and if you did it correctly, you should be getting 10 coins per second in your bank account. Enjoy!!:D

Get easy money:

Get your character's mining level up to level 38 by mining iron, etc. Then, go to the Barbarian Village and mine coal from the rocks, which you can sell for 100 to 300 GP per piece. You will also occasionally find a gem (from least valuable to most, sapphire, emerald, ruby, diamond) which can be sold for good prices. 

Go to the house outside of Lumbridge and collect Iron Daggers on World 13. Also, defeat Goblins for items that can be sold or gold, which is common. Sell the daggers for 14 gold or less at the market.

Easy way to get money is to go to the church in lumbridge. once you are in look for a girl and attack hear she eill drop iron daggers, money ranging from 3-41 coins, fishbait, and sometimes nifes and swords.


User Cheat by wolf020591

Rune craft and get bunch of runes then get your magic level to 40 so u can use and master the 35 magic fire bolt.
use your fire bolt to pk players in wildness. Take their amour or weapon then sell them.


User Cheat by hellz_on_fire

First you need to make a person. Then, when you're done making you're guy, kill rats until you're Combat level gets up to 5. When it's 5, kill the giant rats behind the castle. Continue killing them until you are a level 10. When you're done, and you're a level 10, go to the axe shop and start killing the people right next to the store. Keep killing them until you are a level 30. Then you can go to varrock and kill gaurds.


User Cheat by vikbil92

Go 2 chaos temple kill the monks get the steel maces that they drop sell the maces 4 138gp each at the weapon shop sell the maces when there is none


User Cheat by hells01

You can make easy money by killing ice giants. they drop up to 600gp.


User Cheat by shivum555

get to level 40 in strength and go to swamp giants in the man hole and get a lot of good items


User Cheat by jfmllarsen

Hi ppl u wanna make money? Well, i know how and im gonna tell u! Ok, every1 thinks the millionaires have a big secret to make money, but they don't. All u need to do is get a good level in a skill like fishing, smithing, mining, or woodcutting. Oh and if u crnt b bothered getting lvl 45 in wc r somethin like that, just get ur crafting level to 10, and go 2 seers village, where u can pick flax, go to a very near building and spin the flax into bowstrings, and put them in the bank, which is very near too.(1k bowstrings=100k. 10 bowstrings=1k. 1 bowstring=100gp)

 

User Cheat by alfonsogomez79

Okay, here is a great way to make money, Submitted by the founder of runefarm.
All of the other money making guides either suck, or are invalid/fake. Here is a true one that will make you money, if you just donat some time into it, as money doesn't grow on trees.
The best way to make money, is to merchant; the main way to merchant, and this is also our motto, is to buy cheap, and sell at a high price. When looking for a good item, you have to look at the price ranges of what people buy/sell them for. So lets take a look at Iron Ore.

Iron ore: 10GP-95GP Possible price. Buy iron ore for 15GP (10GP + 15% = 15GP). And re-sell it for around 80GP. If you buy and sell in bulk, the more likely that a person is willing to complete the trade.


User Cheat by holdenrulzz

Get your smithing to level 50 and your mining to level 55 mine mithril and coal and smith a whole munch of mithril daggers.  Then sell them for profit.


User Cheat by none

do the knights sword quest then your smithing lvl should go up to 36 so you can make all the iron stuff so make armor and sell it for 500gp


User Cheat by jabarik7

First get your thieving lvl to 35, then steal from the fur stall in Audrogne till you have around 500 furs. Then go to Varrok and sell them to the fur trader for 120gp each.
  500 X 120=60k   


User Cheat by travis121

Go to kajmia isle then pick up lobsters an swordfish and sell to the general store


User Cheat by jgcsoccer95

Stay In Tutorial Island And Get Lots Of Items (Food, Weapons, Bronze, Anything) And GO TO The Mainland And Sell Them.


User Cheat by MobilGreenman241

go to the kamaja island and get your fishing lvl up to 50 and fish for sword fish and get a inventory full of them and sell them to fishin gear store at the port salrim fishin gear store the shop will buy it for 92gp each keep doin it till u get 100k it works


User Cheat by punisher17

go to port sarim alright, then you see a house, go behind it and you will see 3 runes. Pick them up, they respawn fastly. I am pretty sure about this.


User Cheat by dork4u23

to get easy money get a brass key and go to where the giants are kill tons and get their big bones then sell them for pure profit


User Cheat by alecsheeemereee

pickpocket other people such as men women farmers and warrior they all give u money each time and sell a lot of things no mattter wut  but make a good deal.


User Cheat by majikat_9

are u buying chaos runes well stop because in lv 40 wilderness u can find them and if your not looking for chaos runes then just sell them for 100gp each u can get 10k in 20 minutes


User Cheat by Andrew

Go to goblin training camp and kill goblins for money, goblin mail, bones, weapons and other stuff. Sell the goblin mail for lots of money.


User Cheat by Igor

Ok get your fishing to lvl 40 then keep fishing lobbies and keep putting in the bank more lvls fishing u get the faster it is when u get 1000 or how ever many u want sell for 150-200 gp each if they are raw if they are not raw sell for 200 each so if u get like 5000 u can sell for 1 mill if u have raw or cooked


User Cheat by hip_hop_dude_4

to get over 100gp go to the wizards tower and read the spell book. It should tell you how to get some mystery boxes, get the mystery boxes and click on them. Then with each one do what it tells you to do


User Cheat by SONICTRACKLOAD

*collect or get a new member to collect cowhides and sell to you for 5gp each,
*Next either buy or make steel bars of people for 120gp each or less if you can,
*Once you have same amount of each make soft leather bodies or champs from cowhides,
*Then make studs from steel bars,
*then use together to make studded body or champs.

             This means you have to be a member

you have to have the following as well:
lv 44 crafting.
lv 30 smithing.


User Cheat by Maddocks399

I got rich from killing giants. You need a brass key to get in. Once u get a brass key leave barbarian village heading towards varrock and go up the river. You will come to a little house. Use the key with the door. The best way to get full price on big bones is to get around 100 at a time and sell them for 30k!


User Cheat by baskint

Complete the rune mysteries quest and mine rune essence. Either sell the rune essence or craft it into runes. to be able to make runes u need the talismen of that rune e.g.air talismen and earth talisman. u can buy them from rune shops. make the runes and sell them 2 make money or use them to up your magic level.


User Cheat by jayman_wilko

go to the chicken farm near lumbridge and collect 100 feathers (you get 5-15 feathers for each chicken u kill)
go to varroc bank and sell for 5 gp each so:
                   
                   1=5 gp
                   10=500 gp
                   100=5000 gp
                   1000=50000 gp

that is a good way to get money fast on runescape


User Cheat by srssrsr

Go kill green drags they drop drag bones and hides and coins and shields weps etc. U can sell the hides for 1.5k each and drag bones to high lvl ppl and they buy like 1 drag bone for like 1-2k each.


User Cheat by tjd268

try buying or cutting 10k logs it will cost u 100k. then fletch them into arrow shafts and sell for 5-10 ea u will make from 750k to 1.5 mill for only spending 100k.


User Cheat by shaneajgraham

im combat lvl is 60 and i have full addy (g) also known as addy gold trim its worth bout 400k and i also have full rune worth 225k do u wanna know how do make the big bucks? well you have to get your wood cutting to lvl 60 and start to cut yews it may take a long time but once it gets bigger u will cut a lot faster! anyway try to cut up to 1k yews (1000) yews and i advise u that world 1 is the best for selling, so sell all your yews there for about 300k to 400k and you'll be rich as hell! (so get cutting)


User Cheat by samshawafena_123

get to at least lv20 combat, go to the sewers, and fight skeles, they drop a fair amount of money and some bronze chainmails too, but if you dont want to go back and forth sellin and coming back, just bring some cooked trout and salmon dropped by people outside the goblin house in lumbridge.


User Cheat by kevintian

If you buy ba rune med helm for 8-10k then use high level alchemy on the helmet and get 18k. Then repeat and repeat until you have enough!


User Cheat by rcwarren

The ultimate cheat, is to get your mining to level 30. Along with your smithing. Start to smith coal and iron. Then when you have around 1000 of each with you, turn them all into bars. After that, go to an anvil and turn all the bars into steel or iron weapons/armour. Sell to the general store and VOILA! MONEY!!!!!!    (Its best to do in Falador) Mainly because you have the dwarven mines and an anvil + furnace.


User Cheat by hello

OK YOU NEED TO BE A MEMBER FOR THIS BUT IF YOU GET YOUR THIEVING UP TO 35 GO TO EAST ARDOUGNE AND STEAL FURS. ONCE U HAVE ABOUT 800, STORE THEM UP IN YOUR BANK AND GO TO BAREAK IN VARROCK AND SELL ALL OF THEM FOR ABOUT 100K.


User Cheat by ianmc

Here are the skills you should increase to get lots and lots of money. First, smithing gives you lots of money, but it doesn't give profit if you are buying the ore.

First, do not do the Knight's Sword Quest until you are at least lvl 20 in smithing, then do the quest, it will help you to rest a little bit, because leveling in lower levels is a lot easier.

Mining ores also get you lots of money. Mining iron can give you 30-50 gp each for the iron, coal for 100-250 gp each, and etc. The ores will also be used for your smithing, so you can level up in smithing and mining at the same time.

Woodcutting is fun and easy, and yew logs will give you about 200 gp each, but a rune axe would be very handy, since the yew tree is very strong and is hard to cut down.

Cooking and fishing at the same time allows you to once again level up 2 skills at once. Fishing is a lot slower than cooking, but if you can fish and cook lobsters, then you would earn lots of profit. Cooking cakes and pizzas will be very handy in the wilderness or in dungeons.


User Cheat by armormaster0

finish rune mysteries quest then mine 2k ess, go to world  1 then sell them at aboiut 35 to 50 each and u will get lots of money!!!!


User Cheat by cesar_93

buy coal 100 each and sell them 200 each!
kill lesser demons and they drop lots of coins... abt 60 gp to 100 gp and all magic runes!
train smithing to 99 and make rune full and sell them 250k each!
train fishing until 50 and fish swordies and cook them... sell at wilderness!


User Cheat by A.a

This money cheat is for members only! If u are a member with 60 herblore and have 30k or more buy a dragon dagger and make weapon poison make a dragon dagger(p) and sell it for 5-10k more than you bought the dagger for so u could make 5-10k every few minutes!! Trust me it works!


User Cheat by mouse4eva

Try to gain your fishen lvl to 50 or 40. Then You can sell lobsters for 100gp or swordfish for more money.


User Cheat by torygrahamangel

Get cow hides in lumbridge then go to al kharid bank put them in ut bank. Keep getting cow hides to then sell them for 100gp each.u'll get rich by doing this. (NOTE:) Go to the lowest world to get cowhides faster.


User Cheat by lil_ryan_2006

when u get to fishing swordfish, sell them at a fishing store you'll get 140gp for selling 1 wow! port sarim is the best place to do that!!!!!!!!!!!


User Cheat by bb123

Go to the prison cell in Edgeville in the corner you will find an iron mace take this and wait for it to come back. Keep taking them and sell them in the near-by general store!


User Cheat by christopher.waters37

Go to Black Knight Castle and fight Black Knights for money and exp.


User Cheat by xdemonlordxx

Get your mining level up to 30. Mine coal and you can make them into certificates and trade them for 1,000 GP each.

Go to Chaos Temple. Kill monks and take the Steel Maces. Sell them to the Mace Store in Falador for 138 gp. Do this repeatedly to get levels and money quickly.

Go to Varock. Kill the level 21 guards there to get skill levels and up to 30 gp.

go to the dwarven mine entrance in falador (where the scorpions are). I suggest you to go to a very unpopulated world, like world 39. Well anyway go mine the coal rocks and sell them for 100-300gp at the general store. if your not over the level of 30 I suggest you not to do this.


User Cheat by wgaydos

a good way to make money is to get your theiving to 28-29 and then go to ardougne(oh ya you have to be a member) and go upstairs and steal nats (nature runes) and sell them for 300gp ea. i got 280 nats in 1hour whick is like 80k.


User Cheat by hockey_fan_mike

get magic lvl. pretty dang high, once u have about 3k go to varrock and buy runes from Abury [spend like all of it.] Then go kill some lvl.21 guards!! um and don't die plz be about lvl.23-up] you'll get a lot of money and some items 2 sell at the stores i did this 4 1 day and got 13k and my magic from 8-47[magic,not in 1 day]


User Cheat by shiney

a good way to get money is to get big bones and than sell them for 125gp.I made lots of money doing this.


User Cheat by ssx32002

Ok so this u need 39-41 smith get there by smithing a lot. then mine a lot of coal and iron, make steel bars and make like 20 or more steel war hammers or battle axes. im not certain how much money you will get but i know you will get a lot do this a lot of time and you will have a lot of money.


User Cheat by Reddemon292

The key to getting money is simple. train ur stats!! I know its long.. but it helps. for example: If u get ur fishing up, u can fish up to sword fish in nonmember, and sell them for 150-200 gp. thats what i did for a wile. or just training on ur strength, u can go Pk people in the wilderness. Or Pk with range (lvl 60 or up for better results) and mage. (lvl 58 with fireblast for better results) Getting ur crafting up is good too. if u can get it up to Addy, u will make alot of money. even mithryill is good! mining too. alor of people need coal! so min until u can get into the guild and sell coal! Of course if ur lazy, but patient, u can always wood cut. Its a popular thing to do and u get good money in the general stores. if u can find a member who wants a specific type of log, u will get even more money. So train ur stats people!


User Cheat by cutest_cutie

Go from varrock to the wilderness (head north.) You can be any level to do this but I recommend you are 10 or higher (you have less chance of being attacked.) You don't have to pk someone but look for red dots (that means stuff is there!) Take bones; rat meat; some times pk's drop capes or shields that others don't want. It is really easy and you get a lot of good stuff!


User Cheat by elisabeth_hatchett

if you are a member lvl 15 stealing skill  go to East Ardugle (or what ever the name is) get as many silk as u want steal, beg or buy and wait 15 minutes and sell for 120 he says no 50 u say 60 he does it for 60 for 400 silk you can get 24k repeat for TONS OF MONEY!!!!this is best for poor people. 


User Cheat by princess01116

haggle the silk trader in al-harid (what ever the name is) to sell you silk for 2gp and then sell them to the cloth shop for 30gp
User Cheat by barraka3

go to the desert and in the witches house there are iron maces that keep reappearing. sell them for 23 to 56 coins at the store.


User Cheat by trudolphfamily

get ur magic so u can do telegrab then go to the varroc bank go downstairs and use  telegrabe on all the gooooooooood thing locked up and then u can sell them or keep the money


User Cheat by wizzard_mario

Ok if you want to make money fast then kill cows and get alot of cowhides then go to Al Kharid bank and people buy for 100gp each! I made 45k in one day from it, people are going to want the cow hides noted so do that. To note go to your bank put all the hides in click note then take them all out. VOILA noted hides. This isn't really a cheat but a hint.  This works for non members and for members and it's easy!


User Cheat by onsunfire

HINT #1: WoOdCuTtInG-dO u HaVe WhAt It TaKeS?: Get your woodcutting up real high to like...80 and then cut magic logs and they sell for 1k ea so 1k magics you get 1 mil!!!!(10000)(must be a member!)

HINT #2: FlAx MaGiC: Collect flax and turn it into bow strings (150ea) and sell them. (must be a member!)

HINT #3: FlEtHiNg; ThE cAlLiNg: Do you get bored of making money? does it take too long for you? heres an idea...FLETCH! here's how: (must be a member!)go to a regular tree, but it down, use a knife with the logs, and you have finished the first step. Next, kill chickens north of lumby and take the feathers. Third step: Use the feathers with the arrows shafts to create arrows with no heads. Then, go mine tin and copper and smelt them together. After that, get a hammer and your bronze bars and use the bars with an anvil. (you need to have a lvled smelting for this) and make bronze arrow tips. finally, use the bronze arrow tips with the headless arrows to create bronze arrows! as you lvl in fletching you will be able to make better arrows like iron, steel, mithil, adamant, and maybe, just maybe, rune arrows.
ADVANCED FLETCHING: once you are able to make steel, you should be able to sell poison arrows for a good price. To make a poison arrow, you need weapon poison. use the weapon poison and whala! you've got poison arrows. my advice to you is to not waste wep poison on anything less than steel...nobody will buy!
                 I know it sounds like it would take forever but if you stock up it will only take a few minutes!

HINT #4: ThE mAgIc Of MeRcHaNtInG: Get like, 50k or 100k and buy something. sell it for more. you're now a merchant. keep doing it and you've got yourself bathing in money honey!


User Cheat by dancingdoggie12

buy uncut gems from players or from the gem shop have gold bars and necklace mould smelt them into necklaces and the sell them to the general store for 400gp+ or to other players for 1300gp+


User Cheat by nikki_annes

get your mage up to 55 then smith to like 46 so u can make steel legs and smith a lot of steel legs then get nature runes and a fire staff and use high alchemy on them to get like at least 600 for each leg!!!!!!!!!!


User Cheat by bjf_22

if u are above lvl 35 then get some food (lobster preferred) and kill white knights in the castle in falador.


User Cheat by BenjaminPB

ok, go to port sarim, if ur a low lvl fisher then fish shrimps till 20. then fish whatever till 40 fish lobbies a lot till ur lvl 50( sell all ur lobbies at store). than fish swordies and sell, ull raise ur fishing and money but it will be long and tedious.


User Cheat by dawg.rob

the best way to make money is to merchant. I suggest going to falador and buying iron ore for 50-75 each, and when you get at least 1k of iron, sell them all for 100k (100 each) you will make a 50k profit if you buy them for 50 each. once you do this once, buy 2k this time and you will make a 100k profit. if you do this like 10 times, you will be rich. once you have 5 mill or more, start merchanting more expensive stuff, like santa hats, god armors, masks, etc.  When you get really rich, you can start merchanting party hats and make 5 mill per trade. (rhg612 is my name, add me if you want to, ill give u free stuff) I made 100mill off this in 3 months, and im only level 71.


User Cheat by kitten

here's a great way to get up your crafting lvl really easy.
first get loads of clay from the dwarfen mines.
then get a jug, fill it with water, and make the clay into soft clay by mixing the water and the clay together.
then go to barbarian village and make the clay into pottery. in the same room should be a place like a furnace. fire the pottery and watch your level go up and up.


User Cheat by thomas_pike

Low Level Farming:
1.        Kill Chickens.  They drop between 5 and 15 feathers per kill.  You can sell the feathers for 10-15gp each.  Thus you get anywhere from 50 ? 225 gp each chicken kill!  If you spent 5 hours killing chickens you will occur 10k feathers, which you can sell for around 100k-150k.  This is a great way to start you going. 
2.        You can kill Goblins, they are great for training and drop a lot of low lvl clues.
3.        Fishing is a great way to make some cash early on.
4.        Killing chaos druids in edgeville dungeon.  They drop tons of herbs.  DO NOT IDENTIFY THE HERBS.  Collect a full load and bank them.  Once you get around a few hundred sell them.  You can get at least 1000 each on the forums.
5.         Killing cows and banking the hides can get around 200-250 per hide if you get 500+.

High Level Farming:
1.        Slay dragons.  They recently updated wildy and now there are level 18 dragons just north of edgy.  Here you can slay the dragons, and bank the loot.  You can make around 500k an hour easily doing this over and over again. 
2.        Cut and sell arrows.  You can sell them for 10-15 gp each.  You can buy them for 5-8.  This is a great way to make some bulk profit, and is a staple for members.


User Cheat by ev1l.p3ngu1n

everyone above me is a noob when u are on lvl 50 u are no noob any more not lvl 18 and killing chickens will never get u 200k like i get all the time.... cut trees until u have 75 wc and u can sell magics 1k each 1k magics =1 mil. also if u dont have the time hill giants bones are good cause u can sell them for 200-300 ea. they only give u 15 xp per anyway. dont waste your time trying to get stuff from tutorial island that will get u 50 gp max! also when u mine and smith u dont only want to get them up to 55 for mith daggers try to get them to 99 for rune platebodys (50k-80k ea) 1 more thing raising your combat on lvl 3 u should kill spiders (not giant spiders) or rats (not giant rats) then when u get to 5 kill lvl 2-3 goblins or giant rats or cows ... oh yeah cowhides sell for 100 each so thes  1 enventory full = 2.8k until u get to lvl 10 u can either keep killing cows or u can raise lvls by quests example imp catcher (raises mage lvl from 1 to 5) and also witches potion (raises mage lvl 1 -6) if u dont want to do those quests kill scorpians then when u get to 20 kill hill giants( really good for money)(bring food) you must have a brass key to get in. or u could kill bears then when u get to about lvl 40 kill moss giants (lumbridge swamp) and bring food.then u can kill lesser demons when u get to lvl 60.(must have good aurmor and good food and good weopon) ( ring of life recomended members only though) then u would reach my lvl lvl 62!!!


User Cheat by killthefatman

The best way to make money if you are a member is to buy silk in alkired for 3gp each, then go 2 argdouer (place where all the stalles are) and sell it to the silk trader for 60gp each!!! i made 200k in 1 hour!!!!

NOTE: when talking to the silk trader he will say: and what price where you expecting per silk? say 120 coins he will say that crazy but ill b genorus and give u 50 for it. say ill give it to you for 60 and he will take your offer.

NOTE (AGAIN): he will buy all your silks at once. so you don't have 2 do the whole thing again. =)


User Cheat by iamchrismartel

for money, you can fish and sell lobster for 300gp each!


User Cheat by chinkymonkey

Ok all the money making ideas here....suck. The best way to make money at the moment is merchanting. The best thing to merchant is Rune Essence. Go onto a world with hardly any people and buy everyone's ess for 20gp each. Then when you have got enough go onto a busy world and sell the ess for 30gp or more each. I do this now and I've made 150k in 2 hours of merchanting. All these other ways are noob ways.


User Cheat by bush_moari13

Members only: Get your thieving up to 15 or 20 and go in the ham followers camp and there you can find steel daggers an steel pickaxes and a bunch of other stuff. Then sell it to the general store and you can get a lot of money for it.


User Cheat by cadorman

go to the chaos temple west of the goblin village wait in the temple for people under level 20 (recommended) tell the to take the wine at the end of the temple the monks will attack that player once he is dead take his gold and valuable equipment and sell it i made 35k in 40mins


User Cheat by gavinwilson51

this is a members only way to make looots of money! :) ok, you need only 5k.(5,000gps) first, go to alkharid, and buy 2,500 silk from the silk trader for 5k. after you have 2.5k silk, go to ardourgne and sell all the silk to the trader there. he will ask you how much you will sell for, and say 120gps each. he will say thats too much, and that he will sell to you for 50gps each. then click on the button that says you will sell for 60gps each...and after you have sold all the silk to the trader...YOU HAVE 150K!!! so you will make 150k from only 5k!


User Cheat by coolguyfromtexas

ok, heres a good way to make money (not like any of those other bad ways). K, first u need to get ur cooking lvl to 35. Then ask a friend if u can borrow like 10k, don't worry u'll pay them back later.  After that store everything that u have in the bank and head to karamja. go to the general store and buy raw lobs for 45gp each. Go back to the bank and store them. do this multiple times until u have around 200 raw lobbs. start cooking these lobbs till u have no raw left. sell ur cooked lobbs for 250gp each. u'll make so much money and u can keep on doing it! Happy trails =)


User Cheat by viper_venom2

get ur tree cutting and fishing level high so u can cut willows and fish lobbies and swordies, u can make lotta money. best to fish on the island in the non-member server and sell them in the general store.


User Cheat by gigglepox439

ok for easy money if you can fish swordies or lobbies fish them and sell them for 100 each or mine coal and sell in falador for 150 each. When you fish 250 lobbies you should have around 100k of uncooked and 150k of cooked either way, so when you get 200k buy full rune for 200k it doesnt matter if you cant wear it if you cant just sell for higher than 200k you'll be almost unbeatable in wilderness with full rune cause nobody can hit high when you have full rune
And for easy lvl up heres recommended monsters:
lvl 3 - 5 : Men Women lvl 2 chickens lvl 1
lvl 6 - 10 : Goblins lvl 5
lvl 1 0 - 20 : scorpions lvl 14 bring food
lvl 20 - 30 : Dark Wizards lvl 7 (not for lvl 10's or so on cause they can easily hit 5's on ME and i'm a lvl 61)
lvl 30 - 40 : Moss Giants lvl 43 (food) and LESSERS within good hitting weapons and lobbies
lvl 50 + I reccomend wilderness DO NOT BRING RUNE UNLES


Hosting door HQ ICT Systeembeheer