Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Sabine

Home - Profile - Archives - Friends

what to do?

Posted on 27/3/2010 at 22:49 - Post Comment

what to do? als je 's ochtends voor je kast staat en denkt: hm wat zal ik vandaag nou weer eens aandoen? ik ken het gevoel! en ik denk dat ieder meisje met je mee kan leven. hier een paar tips, waar je hopelijk en misschien wat aan kunt hebben.

heb je voor je gevoel alleen maar stomme kleren in je kast hangen?  zoek in de achterste hoekjes van je kast! waar je nooit kijkt, en waar je voor je gevoel niks leuks hebt liggen.
combineer dit dan met een simpel iets wat gewoon pats boem vooraan in je kast ligt.

als dit niet het geval is; niet getreurd!
als je een oudere zus hebt, en zelf een oudere broer; kijk eensbij haar of hem in de kast. het zal je verbasen, maar door kleren van hen met je eigen kleren te combineren lijkt net of je in het nieuw bent!

tja, en als dit nog niet genoeg is voor je.
ga zelf aan de slag! pak een oud en misschien uit de mode shirt of broek en kijk wat je er aan kunt doen. je kunt er dingen aan vast naaien, je kunt mouwen of broekspijpen erafknippen. eigenljk kun je alles doen met een kledingstuk.
dit moet je natuurlijk niet een uurtje doen voordat je de deur uitgaat. maar doe dit dan de dag ervoor.
als je even geen inspiratie hebt; kijk op sites. of ga naar foto's zoeken in tijdschriften en dan kom je vanzelf wel iets tegen!
wat erg leuk is om te maken zijn ripped jeans.
ik heb het zelf ook gedaan met een vriendin, en het is lachen, gieren, brullen! het enige wat je ervoor nodig hebt is een voetvijl, een schaar, een schuurpapiertje, een blokhout om er in te leggen, en misschien een kaasschaaf. als je hiermee aan de slag gaat; maak de beginnende gaten niet al te groot. want als ze eenmaal groot zijn kun je ze niet 1,2,3 weer klein krijgen. andersom kan dit natuurlijk wel!

nou genoeg voor vandaag! ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad. en misschien tot morgen!

liefs


Hosting door HQ ICT Systeembeheer