Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

-

I don't wanna know.

20:09, 11/9/2011 .. 0 comments .. Link

Geen idee waar ik op dit moment de kracht kan vinden die mij sterk houd  of weer sterk kan maken. Ik word er gek van dat er alleen maar tranen over mn wangen rollen om jou. Op de een of andere manier trek ik het niet meer, terwijl ik je zo graag wil vergeten omdat ik van je walg. Word al misselijk bij de gedachte alleen al dat ....  Waarom pikken ze mij altijd uit de 2830283294329238 meisjes die op deze aarde rond lopen? Allemaal vragen waarop ik helaas nooit een antwoord zou krijgen. Want dan is het leven natuurlijk te simpel. Ben benieuwd wat het leven nog meer voor mij in petto heeft, hopelijk niet veel meer van deze shit. Dat trek ik echt niet, heb nu onderhand mn portie wel gehad.. Het liefst delete ik een paar momenten/mensen uit mn geheugen. Dan zou het een stuk makkelijker zijn. M'n hoofd bonkt bijna uit elkaar door al die gedachtes die door mn hoofd spelen, die ik eigenlijk niet eens wil weten laat staan dat ik ze nog voor me zie ook.

Too tired to hold on, but too in love to let go.My love

17:09, 11/9/2011 .. 0 comments .. Link

Waarom is het zo moeilijk om iemand trouw te zijn? Ik vraag niets anders van je dan liefde & een leuke tijd.. Alles gaat verkeerd. Ruzie naar ruzie en elke keer denk ik dat ik fout zit. Uit eindelijk ben jij nogsteeds diegene die liegt en niet echt om mij geeft. Je denkt alleen aan jezelf. Het doet me pijn, elke keer kom ik achter nieuwe dingen waarover jij liegt en 'it knocks me down'. Ik dacht dat je wel zou veranderen na al die keren dat we ruzie hadden om dezelfde dingen; meisjes, andere meisjes. Waarom heb ik altijd van die egoïstische jongens die alleen maar aan hun eigen belang denken en niet aan dat van een ander? Wat doe ik in hemelsnaam verkeerd, dat iedereen bij me weg gaat of erger nog VREEMD gaat? Ik trek dit niet langer meer. Heb hier te lang voor gevecht en in gelooft. Met pijn in mn hart & tranen in mn ogen moét ik het toch echt achter me gaan laten voor dat dit nog erger word. Elke weer het gevecht aan gaan heeft geen zin.. Het werkt niet. Het zal nu niet werken, nooit niet. Het vertrouwen is weg na al die dingen waar ik zelf achter moest komen of van andere mensen moest horen. Ik weet niet wat ik moet denken of doen. Het is nu een kwestie van overleven. Niet elke keer het gevecht aan gaan met mn gevoelens. Ik moet niet meer nadenken met mijn hart maar met mijn hersenen, some people will never change. Hoe moeilijk het ook is, ik laat je achter me in mijn verleden. Waar je hoort. Gelukkig heb ik deze blog om mijn gevoelens op te schrijven en het daarna te lezen, om te kijken of ik veranderd ben in positief opzicht. Dat ik nu eindelijk eens luister naar wat andere mensen zeggen die wél het beste met mij voor hebben. Het word echt een moeilijke periode, maar ik sla mezelf er door heen om te laten zien dat ik beter af ben zonder jou. Het gaat me lukken, al duurt het jaren, dit laat ik niet meer gebeuren. Ik wil met meer respect behandeld worden en heb niet gevraagd om als een stuk vuil in de goot gedumpt te worden als jij het ergens anders beter blijkt te hebben. Dat verdien ik niet. Het enige wat ik mis is aandacht. Die ik elke dag van je kreeg. Maar ook die krijg ik op een dag van een andere leuke jongen die ik verdien. Die het wel echt met me meent en er echt voor me is. Die me niet laat zitten voor iedere andere meid die op zn pad terrecht komt. Jammer genoeg bestaan die er niet veel, maar toch hoop ik die ooit tegen te komen. Die mij alles laat vergeten en me weer laat stralen zoals ik dat vroeger ook deed. Waardoor ik van alles kon genieten & lekker in mn vel zat. Waarbij ik niet elke keer hoef te denken ; 'Waar zal ie nu zijn? Echt thuis op zn bed of zit ie bij iemand anders thuis?'. Ik weet niet waar ik dit allemaal aan verdiend heb, maar ik laat niet langer meer met me sollen, dat is 1 ding dat zeker is!

Ik ga vandaag een berg beklimmen en de top bereiken.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

I don't wanna know.
My love

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer