Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
steigerhouten Loungesets Home | Profile | Archives | Friends
Steigerhouten meubelen geven ieder interieur zoals slaapkamer, woonkamer, keuken een unieke warme uitstraling. Sanders Woodworks is topfabrikant van steigerhouten meubelen en levert de beste kwaliteit steigerhouten meubelen. Wij leveren tevens maatwerk steigerhouten meubelen en interieurs naar wens.

wat je moet weten over steigerhouten meubelen19/12/2010
 Steigerhout

Steigerhout is uitermate geschikt voor verwerking tot tuinmeubelen omdat het erg onderhoudsvrij en zeer duurzaam is. Het droogt erg snel in tegenstelling tot andere houtsoorten welke men gebruikt bij fabricage van tuinmeubels. Dit is erg handig, waar andere houten meubels uren moeten drogen na een regenbui zijn steigerhouten tuinmeubelen in een half uur droog.

Steigerhouten tuinmeubelen worden gemaakt van gebruikte of nieuwe steigerplanken welke veelal worden gemaakt van zacht naaldhout, zoals het vurenhout van de Larixboom.

Binnenshuis is steigerhout ook prima toe te passen, denk hierbij aan  robuuste meubelen , kinderbedden etc.

Hout van de Larixboom heeft karakteristieke “lange vezels” en lijkt qua kleur op grenen maar is een tikkeltje donkerder, zwaarder en sterker. De Larix is een snelgroeiende boom die ook in Europa groeit en daardoor een uitstekende houtsoort voor verwerking tot bijvoorbeeld steigerplanken.Het is een milieuvriendelijke vervanger voor tropische houtsoorten en andere duurdere en milieuonvriendelijke houtsoorten.

Onderhoud

Gebruikt steigerhout is erg gebruiksvriendelijk in onderhoud, u hoeft het enkel schoon te houden met een vochtige doek. 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

steigerhouten loungesets11/12/2010

Dit jaar zijn de steigerhouten loungesets super populair. Daarom hebben we een aantal nieuwe modelen ondwikkeld. Zie hier het resultaat.

 

ver krijg baar bij http://sanderswoodworks.nl/Steigerhouten-meubelen/Lounge-sets.html

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer