Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
SandStorm

Bioritme

Posted in Unspecified

Vandaag heb ik eens naar mijn bioritme gekeken. Ik zit een emotioneel dipje, qua gezondheid doe ik het goed en ook verder heb ik niets te klagen. Normaal geloof ik niet zo in dit soort dingen. ik maak zelf wel uit hoe ik me voel. Maar helaas is deze analyse akelig correct. Misschien voel je hem al aankomen: er is een jongeman in het spel. Het vreemde is ook dat ik altijd met blogs begin als er een jongeman in het spel is. Laten we deze jongeman Jip noemen. Ik ken Jip nu een paar weken en ik vind hem wel interessant. Hij vond/vind mij ook erg interessant. In het begin zag ik hem niet zo staan, hij was niet echt mijn type. Nou is het geval dat ik dat bij alle jongens zeg die ik interessant vind. Als ze mij totaal niet boeien, dan zijn ze mijn type. Maar Jip is dus niet mijn type, ik vind hem leuk.

De eerste twee weken was alles manenschijn en rozengeur, maar nu is het niet leuk meer. Ik vind Jip erg leuk. En hij laat ineens niks meer van zich horen. We hebben ongeveer twee weken onwijs veel gesmst, afspraakjes gemaakt en ontzettend veel gesext, en nu is het voorbij. Tenminste, dat denk ik. Ik voel het aan mijn spreekwoordelijke water. Hij zei ineens een afspraak af, liet een week niks van zich horen, stuurde mij daarna wel weer een smsje, we spraken over msn,we praten over koetjes en kalfjes, en toen was het stil. Toen ik hem tijdens het msngesprek vroeg of hij het leuk vond om weer eens af te spreken zei hij :  lijkt me prima, maar ik ben druk :S. Voor de, wat lijkt wel, de honderdste keer snap ik mannen weer eens niet. Wat wil hij nou?

Terug naar mijn bioritme: Ik ben emotioneel, is het mijn bioritme of is het Jip?

20:36 - 29/4/2007 - comments {0} - post comment


Description

Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Bioritme
Hosting door HQ ICT Systeembeheer