Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De belevenissen Home | Profile | Archives | Friends
Ik wil graag mijn eigen website, en daarom wil ik al mijn foto's om mijn eigen website plaatsen. Ik wil ook een paar zinnen bij schrijven waar het is gebeurt en waneer. Ik wil graag dat mijn eigenwebsite leuk wordt en dat ik ook de foto's op kan plaatsen en ik hoop dat niemand het gaat lezen. Het is kei leuk lijkt mij dus daarom wil ik ook over mijn leven schrijven in mijn gewoone dagboek kan iedereen het lezen wat ik schrijf en dat is niet leuk dus daarom maak ik deze website.

MIjn nieuwste record is 110m16/4/2006

Ja ik heb als wel een paard gereden maar ik heb nog nooit zo hoog gesprongen met mijn paard.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Mijn oom is dood.4/3/2006

Mijn oom is dood, en een dag ervoor was dide bij mij wezen spelen. Dat was kei leuk, en dide wou weten of ik bij haar kon slapen. Na de rand dat ik wakker werd bij dide thuis, belde een van mijne zussen. En daarom moest ik eerder naar huis komen want toen ik naar huis kwam zeiden ze dat wij naar Polen gingen omdat mijn oom dood is gegaan.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Carnaval deel 328/2/2006

Hey ik ben weer naar de Brabander geweest, het was wel kei leuk maar ik ben er naar toe geweest met mijn vriendin. Het was wel leuk ik kocht een snoepkaart en er zat ook verassing bij. De verassing was een leuke ketting die verschillende lichjes geeft. Of een armband, en ik heb ook nog red bull gedronken. Dat was wel lekker. Na de rand kwam Jordy en Yannick vragen hoeveel ik verdien, dat vond ik kei en kei stom!! Maar wat ook was Frence kwam naar mij toe

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Carnaval deel 227/2/2006

Vandaag ben ik naar de Brabander geweest van ongeveer 15.00 want om 14.00 uur ben ik naar de optocht wezen kijken met mijne twee zussen en mijn stief vader. In de Brabander was het wel leuk eers liep Frence tegen mij aan, en daarna ging ik naar de dans marikkes kijken, dat was wel leuk. Naar een uur of drie ging ik naar Yvette vragen wat ze aan het doen was, ja ze was met een paar meiden uit groep 8 en twee jongens aan het spelen. De jongens heten Jordy en Yannick. Toen ging ik er ook mee doen dat was wel geinig want naar de rant had Jordy de spuitbus van Yvette gepakt en ging er iedereen mee spuiten. En toen gingen Jordy en Yannick achter mij aan ( weet niet waarom ) maar na de rand moesten ze naar huis. Ik bleef nog ff en toen ging ik met Yvette spelen, maar ze moest na de rand ook naar huis, dus er bleef niemand over om te spelen. En toen bijna iedereen weg was gingen wij bij de peelduiker eten. Het was wel lekker, na het ijs eten ging ik met Jac naar huis. En toen ging ik mijn haar wassen omdat hij voor carnaval vol zat met allemaal kleurtjes en zo en ik had ook krullen in.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

haha26/2/2006

Hey allemaal maar niemand leest het toch dus ik wil zeggen dat mijn grootste wens is super amazone te woorden. Het is niet makkelijk om dat te woorden maar als je nou echt wilt dan moet je echt goed voor de paarden zorden en elke dag er naar toe gaan. Dat is nou niet makkelijk maar als jij nou alles voor over hebt dan kun je echt een top amazone worden. Maar ik heb vandaag ook nog paard gerijden en het was echt leuk, zelfs mijn zus Iza dat heel erg bang is voor de paarden heeft zelfs er op gerijden. Maar ze rijd niet vaak op zo. Maar dat doet ze een keer per weet niet een jaar of zo. Maar ze was zo bang dat ze het paard niet durfde op te zadelen maar wel er op te gaan zitten. Maar eigenlijk reed ze niet op een paard maar een pony van 1.40 m en die pony heet Alaska omdat ze wit is. Ik reed toen op een paard van 1.60m en die heet Aranda. Mijn moeder rijd op een paard van 1.63 m of zo iets en die heet Salaiza. Het is wel leuk om paard te rijden.

 

 

                                  Ik hou van muziek!!!

Permanent Link

26/2/2006

En dit heb ik geonraniseert met mijne vriendinnen Sanne, Dide, Rosanne. Dat was voor carnaval dat was kei leuk er deden best veel kindreren aan mee. En dat was op school. Ze kregen ook prijzen.

 

 

Eerder was ik de jury.

 

 

Ik was toen DISCO GIRL Sanne was een TELEFOON Dide was EEN TUINVROUW  en Rosanne ook als een TUINVROUW.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Nieuwe school in Elsendorp!26/2/2006

Hey allemaal ik ben in mijn eentje eigenlijk maar dat is toch leuk nou kan niemand lezen wat ik schrijf hahaha  

 

 

     In Elsendorp komt een nieuwe school die zou ik nou ff laten zien.

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Mijn spreekbeurt26/2/2006

Hey daar ben ik weer. Op school waar ik zit heb ik laatste keer mijn spreekbeurt moeten houden dat was wel leuk iedereen vond het leuk en interesant er werden veel wrachen gesteld en ze vonden dat ik veel plaatjes bij had. Dit  zijn er paar foto's van mijn spreekbeurt:

 

 

Ik heb toen mijn rozenkrans laaten zien.

 

 

Hier liet ik een paar foto's zien over de vogels en bergen.

 

 

Hier vertelde ik over de optocht in de bergen! :)

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer