Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
SASCHA VISSER

Description

alles over sascha visser!!!


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Foto's van Sascha

          

 


Posted: 10:32, 17/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

My Friends

Naam:                        Woonplaats:

Nathalie                     Hilversum

Roosmarijn               Baarn

Busra                         Soest

Aysenur                    Soest

Callina                       Baarn

Madeleine                 Baarn

Cindy                         Baarn

Renate                       Amersfoort

 


Posted: 10:00, 17/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Info over Sascha!!!

De 18-jarige Sascha Visser kan goed acteren en voetballen en nu gaat hij ook proberen om popster te worden. Een heavy-metal-song of house-nummer zal hij niet snel zingen, maar hij vindt veel muziek leuk dus keus genoeg!

Sascha komt uit de buurt van Rotterdam waar al vroeg duidelijk wordt dat hij zowel voetbal- als acteertalent bezit. Hij gaat dan ook naar een middelbare school waar ze speciale lesroosters hebben voor kinderen die aan topsport dan wel acteren doen. Sascha haalt diverse jeugdvoetbalselecties, waaronder die van Feyenoord.

Op het acteurvlak timmert hij inmiddels ook flink aan de weg, zo is hij een paar seizoenen te zien in Oppassen en vervolgens in Kees & Co. Sinds eind 2006 is Sascha te zien als Sam Massini in ONM. Dit jaar speelt hij bovendien mee in de telefilm De Avondboot.

Componist en producer Martijn Schimmer is de persoonlijke coach van Sascha. Hij produceerde en schreef veel filmmuziek en tunes van televisieprogramma’s. Ook schreef en produceerde hij het nummer ‘Love Is’ van Nance.

In de zinderende finale verloor Sascha van Neerlands nieuwste popstar: Erik Hulzebosch. 

 Sascha !!!

Sascha Visser

Sascha Visser is geboren op 19 oktober 1988 en woont in Capelle a/d ijssel. Deze jonge acteur zit op het Thorbecke Lyceum in Rotterdam, daar worden speciale lesroosters gemaakt voor leerlingen die doen aan theater/acteren of topsport. Naast acteren houdt hij namelijk heel erg van voetbalen en heeft hij ook jaren gevoetbald in de jeugdselectie van Feyenoord en nu speelt hij in de A-selectie van Sparta Rotterdam. Sascha heeft in een aantal Nederlands series gespeeld zoals “Ben zo terug”, “Oppassen” en ook speelde hij in een vervolg daarvan namelijk  “Bergen-Binnen”. Twee weken nadat Sascha voor het laatst in “Oppassen” te zien was heeft hij auditie gedaan voor “Kees & Co” en na de tweede ronde van de audities werd hij gekozen voor de nieuw rol: Steven, de zoon van de nieuwe vriend van Kees. Sascha heeft twee seizoenen meegespeeld in deze populaire comedyserie en is door deze serie steeds bekender geworden.

Het betekent niet dat Sascha nu stil zit op het gebied van acteren, hij is namelijk druk bezig met audities en castings en in 2007 zal hij o.a. te zien in de Telefilm “Avondboot”.

 

sassssss

Sascha Visser is geen sekssymbool

Sascha Visser ziet zichzelf niet als sekssymbool. "Ik vind mezelf absoluut geen lekker ding", vertelt de finalist van 'So you wannabe a popstar' in het Algemeen Dagblad. Moeite om er mooi uit te zien, doet de ONM-acteur evenmin. "Ik ben totaal niet ijdel. 's Ochtends kijk in niet eens in de spiegel. Ik stap onder de douche en loop zo de deur uit."


De 18-jarige acteur, die het vrijdag tegen zangrivaal Erik Hulzebosch opneemt, denkt dan ook niet dat hij slechts door zijn uiterlijk de finale van de talentenjacht heeft bereikt. "Ik zal nooit beweren een goede zanger te zijn, maar er zijn wel mensen die van mijn stem houden", legt hij uit. "Natuurlijk spelen mijn looks mee, dat merk ik aan alle reacties heus wel. Maar als ik zo vals zong als een kraai, stemt er toch niemand op me?"


Een professionele zangcarrière lijkt de jonge krullenbol echter niet serieus te overwegen. "Ik heb enkele oriënterende gesprekken met platenmaatschappijen gehad", zegt Visser. "Als ik het wil, moet ik er alles voor doen, dat besef ik. Ik breng in elk geval één single uit, maar met ONM stop ik niet. Acteren staat voor mij op één."

Sascha Visser

Sascha Visser moet nog wennen aan zijn nieuwe sterrenstatus. De soapacteur, die onlangs tweede werd bij 'So you wannabe a popstar', wordt regelmatig door groupies verrast. "Het hoogtepunt is wel een knuffel met twaalf strings eraan", vertelt hij. "Of ze zijn gewassen weet ik niet, ik heb er nog niet aan geroken."

Het bestaan van een jonge BN'er heeft ook nadelen, ondervond de 18-jarige Visser die in de BNN-soap ONM de rol speelt van Sam Massini. "Ik word dagelijks door mensen gebeld die dan ophangen of alleen maar even mijn stem willen horen", zegt hij. "Dat is best vervelend. Ik dacht dat ik een geheim nummer had, maar dat zegt blijkbaar niets."

Zijn vriendin Esmée Wentges, die achter de schermen bij ONM werkt, is een grote steun voor Visser. "Zij steunt me in alles wat ik doe", legt hij uit. "Ik ken haar al een jaar, maar het is niet zo dat we al een jaar met elkaar gaan."

 Daar staat Sascha de laatste tijd veel in!!!

  

 

 

 


Posted: 17:58, 16/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer