Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nieuwsdagboek[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Toeristen durven Egypte weer aan

CAIRO - Toeristen durven weer naar Egypte te gaan. Het aantal toeristen in het Noord-Afrikaanse land is met 32 procent gestegen in het eerste kwartaal vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Destijds annuleerden veel mensen hun vakantie naar Egypte vanwege de onrust en revolutie in het land. Tussen januari en maart van dit jaar kwamen er 2,5 miljoen toeristen naar Egypte. Een jaar geleden waren dat er 1,89 miljoen, meldde het overheidsbureau voor toerisme donderdag. De toename komt vooral van mensen uit andere Arabische landen: plus 63 procent. De aantallen zijn nog wel 28 procent lager dan in 2010. Egypte, met zijn piramides en koraalriffen, is erg afhankelijk van het geld van toeristen. Egypte is een heel mooi land, en het is goed dat de toeristen daar weer heen willen. Dit is ook goed voor de economie en ontwikkeling van Egypte.

[ 08:25 ] [ 25/10/2012 ] [ 3 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Campagne kindersekstoerisme

In een nieuwe campagne tegen kindersekstoerisme wordt toeristen gevraagd de oren en ogen van de opsporingsdiensten te zijn. De campagne met de slogan ’Wie gaan er alleen voor de kinderen op vakantie?’ is gisteren door minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) gelanceerd. Het ministerie van Justitie werkt samen met onder andere de Marechaussee, Stichting M (Meld Misdaad Anoniem), brancheorganisatie ANVR en reisorganisatie TUI om zoveel mogelijk reizigers te benaderen. Misbruik De initiatiefnemers merkten dat mensen niet wisten dat misbruik van minderjarigen in het buitenland ook strafbaar is in Nederland. „En ze wisten niet wat ze moesten doorgeven”, zegt Guus Wesselink, directeur van M. Door de flyers, die iedereen bij de paspoortcontrole krijgt op onze drie grootste luchthavens, zouden toeristen beter weten waar ze op moeten letten. Bijvoorbeeld in welk hotel een verdachte zit. Opstelten deelde gisteren de eerste flyers uit terwijl hij de paspoortcontrole deed. „Wij doen een beroep op het reizigers publiek. Terecht denk ik want dit gaat ons allemaal aan.” Ik vind het belangrijk dat hier aan gewerkt word. Het is een serieus probleem zonder dat mensen er echt weet van hebben. Met zijn allen kan de samenleving iets ondernemen om dit probleem tegen te gaan.

[ 08:11 ] [ 25/10/2012 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Naaktstrand wil af van gluurtoerist

Bezoekers van het beroemde Canadese naaktstrand Wreck Beach hebben het gehad met alle pottenkijkende toeristen. Ze hopen dat een nieuwe wet de nieuwsgierige blootkijkers uit de buurt houdt. De Organisatie ter Behoud van Wrech Beach heeft al meer dan 2.500 handtekeningen verzameld om nieuwsgierige toeristen en watersporters uit de buurt van het naakstrand te houden. Wie binnen driehonder meter van het strand wordt gesnapt, riskeert een boete. Volgens frequente bezoekers van het afgelegen naakstrand verstoren feestboten en jetskiërs de rust. Wreck Beach werd onlangs nog uitgeroepen tot één van de beste naakstranden van Noord-Amerika door specialisten op dat gebied. Ik denk dat dit een heel goed idee is. Mensen willen gewoon niet begluurd worden. Het idee dat je niet rustig kan liggen is natuurlijk niet fijn.

[ 12:12 ] [ 17/9/2012 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Parijse hotels raken overvol

De 'Lichtstad' Parijs mag zich verheugen op een toenemende stroom toeristen en andere bezoekers, maar de Franse hoofdstad raakt vol. Daarom worden volgens de plannen van de gemeente voor 2018 meer hotels gebouwd met samen zeker 4000 kamers. Parijs verwacht in 2020 50 miljoen bezoekers. Planner Christian Sautter van de gemeente zei tegen de krant Le Parisien dat het grootste probleem het gebrek aan ruimte in de stad zelf is. Er worden veertien terreinen klaargestoomd voor grote hotelprojecten, waarvan de meesten aan de rand van het historische centrum van Parijs, meldt HLN.be. In de voorsteden moeten tien nieuwe hotels verschijnen, die samen 1.500 kamers tellen. Ik vind dit een goed idee, aangezien Parijs altijd een toeristische stad zal blijven. Dit zal goed voor Parijs zijn qua economie.

[ 12:01 ] [ 17/9/2012 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

'Eigen' vliegroutes Schiphol oplossing files in de lucht

De vliegroutes van Schiphol worden gescheiden van die van regionale vliegvelden en militair verkeer. Dit zegt staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu Joop Atsma in de Telegraaf. Het vliegverkeer van en naar Schiphol krijgt in het plan een eigen 'vliegbaan'. Verkeer van en naar andere luchthavens vliegt in een ander stuk van het luchtruim. Dat maakte staatssecretaris Joop Atsma (Infrastructuur en Milieu) maandag bekend. Het Nederlandse luchtruim ligt in het meest druk bezette gebied binnen Europa, aldus het ministerie. 'Door een betere organisatie van het luchtruim worden files in de lucht opgelost en blijft Nederland ook in de toekomst door de lucht goed bereikbaar.' Het gescheiden luchtverkeer moet eveneens ruimte bieden aan de gewenste groei van Schiphol (510.000 vliegbewegingen in 2020). Uit het zogenoemde Alders advies bleek eerder al dat Lelystad Airport op termijn kan groeien naar 45.000 vliegbewegingen, om een deel van de groei van Schiphol over te nemen. Wij van dreams2go vinden dit een goed idee, zodat er meer gevlogen kan worden en zodat het vliegen makkelijker en sneller gaat. Het vliegveld van Schiphol wordt druk, dus daarom is dit een goede oplossing.

[ 12:06 ] [ 10/9/2012 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer