Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Sassefras

11/10/2007 - De eerste................

Zo,ik ga nu mijn eerste blog schrijven. Een normaal mens ligt op deze tijd nog in bed.Helaas heb ik weer eens een nacht dat ik niet kan slapen dus dan maar achter mijn trouwe pjoeter. Zonder dit trouwe vriendje zou ik gek worden van verveling.Herkenbaar? Mooi zo! Dan kom je vast en zeker vaker terug om hier te lezen. Nu ga ik niet beweren dat wat ik te vertellen heb altijd interessant is.Ik zou niet durven  Maar een van mijn hobby's is schrijven en dit is een leuke manier om daar mee bezig te zijn. Denk nu niet dat ik tijd over heb,want dat is dus absoluut niet zo. Al mijn vrije tijd gaat op in computeren.Paint shop pro en alles wat daar mee te maken heeft,mijn eigen website en natuurlijk gezellig surfen over internet.Altijd weer op zoek naar dingen die me boeien.

Hoe deze site precies werkt weet ik nog niet.Ik ben nogal een kluns als het gaat met dit soort pagina's om te gaan.Dus,als ik hulp kan krijgen sla ik  dat absoluut niet af.Het is zo lastig dat het allemaal in het engels is.Maar ja,ik mzal me daar toch mee moeten redden vrees ik   Het eerste waar ik al over struikel zijn 'trackbacks' Wat is dat in hemelsnaam? Nou ja,ik wacht rustig af of er iemand is die mij dat kan vertellen. Nu ga ik eerst wat eten,want mijn maag rammelt.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

About Me

Van alles en nog wat,paint shop pro,frontpage

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer