Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Breedband ADSL internet via satelliet

Nieuwe alternatief voor breedband verbinding; Internet via de satelliet schotel

12:44, 28/7/2012 .. 1 comments .. Link

Sinds 2011 is er nieuwe breedband ADSL via de schotel beschikbaar met snelheden van 10Mb download en
4Mb upload, zonder de tussen komst van een telefoonlijn. Dit houdt in dat de satelliet schotel kan ontvangen en verzenden.

Internetten via satelliet schotel heeft ze intreding gedaan en wordt steeds populairder onder de mensen.
Satelliet internet in Nederland gaat ook steeds meer vormen nemen, omdat er toch nog zo’n 70.000 huishoudens zonder toegang tot breedband internet hebben. De internet satelliet kosten zijn wel wat hoger dan normaal kabel aanbieders maar daar in tegen niet afhankelijk hoe ver je van de wijkcentrale af woont

Internetten via satellietschotel is wel onderheven aan bijvoorbeeld onweer, bij zware onweersbuien kan er signaal verstoringen ontstaan die wel eens waar van korte duur zijn.
Het is van belang als je internet via schotelantenne, je de schotel zo goed mogelijk afregelt, zal je geen last hebben van regenval.

ADSL via de satelliet offerte van de kosten zijn op te vragen bij http://www.satpower.eu dit is een nieuwe Nederlands provider die niet alleen in Nederland internet via satelliet levert maar ook in de rest van de wereld.

Satpower is op dit moment de toon aangevende satelliet internet aanbieder / provider, bij Satpower zijn de satelliet internet kosten te over zien.

Satpower heeft op dit moment zijn snelheden met Quota’s verhoogd wat erg interessant is, ze leveren op dit moment maximaal 18Mb download en 6Mb upload snelheden aan. Hun goedkoopste abonnement is 8Mb/2Mb al voor €1,- per dagAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Nieuwe alternatief voor breedband verbinding; Internet via de satelliet schotel

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer