Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Saving Sharks

Description

We have to have respect for sharks and we should save them. In this website i will explain you why we should save sharks.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Waarom ik vind dat mensen haaien moeten gaan redden.

Haaien zijn ongelofelijke belangrijke dieren in onze wereld. Ze staan bovenaan de ecosysteem. Zonder haaien zouden wij er waarschijnlijk niet zijn. Er worden per jaar 100 miljoen haaien gedood door mensen. En er worden 5 mensen gedood door haaien per jaar maar dat is bijna altijd de schuld van de mensen zelf. Ik heb zelf nog nooit gehoord van een organisatie die haaien beschermd ik hoor alleen maar "red de panda's, red de olifanten, red de tijgers. Maar niemand ziet dat haaien de meest bedreigde diersoort is. Daar wil ik een verandering in brengen. En ik vraag JOU om mij te helpen. Deel deze blog met andere mensen en deel de informatie. Hopelijk breng ik veel mensen op een andere gedachte en dat ze nu ook aan mij kant staan. Volg mijn blog want ik blijf er informatie op zetten.

Posted: 16:53, 28/11/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer